Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Εύσημα στον Στουρνάρα απο Τσίπρα και Μαξίμου!!... παράγοντας σταθερότητας και υπευθυνότητας [ !!!! ]

Στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βρίσκεται η συνεργασία του Γιάννη Στουρνάρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι τιτάνιες στην κυριολεξία προσπάθειες που κατέβαλε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος προκειμένου να διαχειριστεί την κρίση στο τραπεζικό σύστημα αναγνωρίζονται πλέον ευθέως και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα στο Μαξίμου θεωρούν τον Γιάννη Στουρνάρα παράγοντα σταθερότητας και υπευθυνότητας [ !!!! ] σε αντίθεση με
τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που ετοίμαζαν πραξικόπημα για να… καταλάβουν την Τράπεζα της Ελλάδος και το Νομισματοκοπείο.

Κατάλαβες το κόλπο της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ;.............ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !...ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...

Πηγή
Φωτό:Α.Τ.

Τα πράγματα είναι τραγικά. Ο Τσίπρας αυτήν τη στιγμή δεν "υπάρχει" ...Έχει τελειώσει ...Είναι ο Πρωθυπουργός αυτός, ο οποίος έγραψε με τον πιο προκλητικό τρόπο τον λαό στα παλιά του τα παπούτσια. Ποτέ και κανένας Πρωθυπουργός δεν "έγραψε" τόσο πολύ τον λαό. Κανένας άλλος δεν τον έβαλε να εκφραστεί μέσω Δημοψηφίσματος και όταν είδε ότι το αποτέλεσμα δεν του αρέσει συνέχισε, χωρίς να το λάβει υπ' όψιν του. Ποτέ και κανένας δεν πρόσβαλε τον λαό τόσο πολύ. Μόνο ένας άρρωστος σταλινικός μπορούσε να το κάνει και τέτοιος είναι ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας τώρα θα καταλάβει ότι το μεγάλο μίσος προκύπτει από το μεγάλο "δούλεμα".


Φέρθηκε χειρότερα ακόμα κι απ' τον πιο άθλιο δωσίλογο. Γιατί ακόμα και οι αθλιότεροι των δωσίλογων, όταν έκαναν τα εγκλήματά τους, τα έκαναν με φόβο και δισταγμό. Ο Τσίπρας υποτίμησε τόσο πολύ τον κόσμο, που ούτε καν τον φόβο απέναντί του δεν θέλησε να του "χαρίσει''. Τώρα είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μένει στη θέση του υπό την ομηρία των ανθρώπων που ο λαός μισεί ...Υπό την ομηρία όλων των δωσίλογων ...Υπό την ομηρία όλων των κολλητών και φίλων των "Χριστοφοράκων". Θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσει η οργή τού κόσμου πάνω του και πάνω στο κόμμα του ...Θέμα χρόνου είναι να έχουμε τις πρωτοφανείς αντιδράσεις ενός προδομένου λαού, ο οποίος είναι πολύ εκνευρισμένος και το έδειξε στο τελευταίο Δημοψήφισμα.


Την επόμενη φορά, δηλαδή, που θα βγουν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στο Σύνταγμα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το χαφιεδοτσουρλό των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών που κυβερνάνε. Δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα εκείνα, τα οποία επέτρεπαν σε όλους αυτούς να παίζουν τον ρόλο τού καλού και του κακού και να "τρυπώνουν" ανάμεσα στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Τώρα όλοι έχουν μπει στο ίδιο "τσουβάλι" ...Τόσο η "τελευταία φορά Δεξιά" όσο και η "πρώτη φορά Αριστερά" στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουν ...Έχουν περάσει "απέναντι". Τώρα τον σταλινικό Τσίπρα, αν αντιδράσει ο λαός, δεν θα τον σώσουν οι ομοϊδεάτες του από την ΚΝΕ, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη.


Η Ελλάδα "απασφάλισε" και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Από τη στιγμή που μπήκε στην "Κόλαση" των απειλών και των επιθέσεων και άντεξε, άρχισε πλέον να παίρνει το "κράμα" που την έκανε πάντα φημισμένη. Η Ελλάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσβολών και συκοφαντιών ένιωσε ξανά την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων, δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Η Ελλάδα "μεθά" από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο σταλινικός Τσίπρας, που, ως τέτοιος, έχει την τάση να μισεί και να απεχθάνεται οτιδήποτε ελληνικό.


Όποιος τολμήσει να μετατρέψει το ηρωικό της "ΟΧΙ" σε ένα ταπεινό λογιστικό "όχι", θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που πέρασε "απέναντι" από τους τοκογλύφους, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές τους. Αν διαπιστώσει ότι την έχουν προδώσει οι ηγέτες της, απλά θα τους "προσπεράσει" και θα δημιουργήσει νέους από αυτούς οι οποίοι πορεύονται μαζί της. Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο από τη στιγμή που οι σταλινικοί θα επιχειρήσουν να φέρουν και να εφαρμόσουν νέο Μνημόνιο και να επιχειρήσουν να πετάξουν στα "σκουπίδια" το "ΟΧΙ" των Ελλήνων.

Ακέφαλη Ελλάς