Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Αυτό ήταν το μεγάλο κόλπο των «κηδεμόνων» του κόσμου.

....Απλά πράγματα …Megalo kolpo. Όλα γινόταν με την ψήφο και άρα την «υπογραφή» του «κυρίαρχου» λαού.


Τοποθετούσαν στις ηγετικές θέσεις - θεωρητικά ανεξάρτητων κρατών - "σωτήρες" των μυστικών υπηρεσιών και είχαν κέρδη αποικιών, χωρίς να προκαλούν τους λαούς.

Τοποθετούσαν την κορυφή των κρατών ανώμαλους, προδότες, δολοφόνους, μοιχούς και κλέφτες και μπορούσαν να τους εκβιάζουν όποτε τους βόλευε.

Ελέγχοντας τα κόμματα των «Εθναρχών», δεν είχαν φόβο για ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Έχτιζαν άφοβα "Ναούς" της Δημοκρατίας, γνωρίζοντας ότι αυτοί δεν επρόκειτο ποτέ να λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε, γιατί απλούστατα δεν συνέφερε πρώτα απ’ όλους τους δικούς τους "Εθνάρχες" …

Τους ανώμαλους και διεφθαρμένους «Εθνάρχες», οι οποίοι βολεύονταν στη μονιμότητα της εξουσίας και της ασυλίας.


Δεν υπάρχει φασίστας στον κόσμο που να μην έχει και μία Βουλή να «συνυπογράφει» τις αθλιότητές του.

Μέχρι και ο Σαντάμ Χουσεϊν είχε μια Βουλή από πίσω του, για να δίνει νομοθετικό «κύρος» στις αποφάσεις του.

Αυτό ήταν το μεγάλο κόλπο των «κηδεμόνων» του κόσμου.

Όλα τα φασιστικά πολιτεύματα τα έκαναν να μοιάζουν φαινομενικά μεταξύ τους και τα "βάπτιζαν" Democracy.Από εκεί και πέρα αρκούνταν στο να ελέγχουν ακόμα και εξ’ αποστάσεως τα λειτουργικά τους χαρακτηριστικά.

Γιατί; ...

Για να σταματάνε την κάθε Democracy κάθε φορά που "προσέγγιζε" τη λειτουργία της ελληνικής Δημοκρατίας.


Για να σταματάνε εν τη γενέση της κάθε συνταγματική αλλαγή - είτε συνειδητή είτε κατά λάθος- η οποία θα την οδηγούσε προς το ελληνικό άκρο.

Η πολυτέλεια, την οποία απολάμβαναν οι ιδιοκτήτες της ήταν ότι, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η αμετάβλητη Δημοκρατία, γνώριζαν πότε να επεμβαίνουν, ώστε να ωθούν τα πράγματα μακριά από τη λύση που θα τους απειλούσε.

Γνώριζαν εξ’ αρχής ποιες δομικές αλλαγές τής Democracy τούς απειλούν και τις σταματούσαν πριν αυτές γίνουν επικίνδυνες. Κανείς δηλαδή δεν πρέπει να έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι οι λαοί μπορούσαν να φτιάξουν τους συνταγματικούς νόμους τής αρεσκείας τους.

Τα όσα προτείνουμε, για παράδειγμα, σε αυτό το κείμενο, είναι βέβαιον ότι θα "χτυπήσουν" κάποιους "συναγερμούς" στο αγγλοσαξονικό "διευθυντήριο".

Αν δεν το αντιληφθούν οι ίδιοι, θα τους ενημερώσουν οι ντόπιοι πιστοί τους χαφιέδες …Οι γνωστοί κομματάρχες, οι οποίοι διορίστηκαν τέτοιοι από την αμερικανική πρεσβεία. ............

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ