Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Μωραίνει Κύριος...

Ο σχεδιασμός των ηλιθίων προδοτών.


...Πριν την απόλυτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ η παράσταση της απόλυτης ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.


Οι δωσίλογοι ταγματασφαλίτες προκάλεσαν έναν "στημένο" Εμφύλιο, για να "ξεπλυθούν", και ...τον έχασαν.


Να δούμε τώρα πώς θα "πλασάρουν" την προδοσία τους.


Μέσα στους αιώνες το σύστημα εξουσίας έχει έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, αλλά στο σημερινό "χάλι" δεν έχει βρεθεί ποτέ. Θεωρούμε ότι οι σημερινές συνθήκες είναι πρωτοφανείς για ένα ιστορικό "βάθος" χιλιάδων χρόνων. Τέτοιος "κατιμάς" στις υψηλές θέσεις εξουσίας δεν έχει βρεθεί ποτέ άλλοτε. Το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας στην αμερικανική του εκδοχή στην κυριολεξία "σέρνεται". Έχει πέσει στα χέρια ηλιθίων και ανίκανων Κολεγιόπαιδων, οι οποίοι - αφού κατέλαβαν τις ανώτατες θέσεις εξουσίας υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού - καταστρέφουν τα πάντα ...Δεν είναι μόνον οι Κωστακογιωργακοαντωνάκηδες στην Ελλάδα ...Παντού υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό που στελεχώνει το σύστημα στις κορυφαίες θέσεις εξουσίας.

Άχρηστους ανθρώπους σαν τον Μπους, τη Χίλαρι, τον Τουσκ ή τον Γιούγκερ κάποτε η Ρώμη όχι μόνον δεν τους τοποθετούσε σε "θρόνους", αλλά τους βουτούσε στην πίσσα και τους έβαζε φωτιά, για να φωτίζει τους δρόμους της. Δεν έδινε ποτέ την εξουσία σε τόσο "μικρούς" ανθρώπους, ώστε αυτοί ν' αποφασίζουν για το μέλλον τού συστήματος. Ακόμα κι αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν φυσικοί απόγονοι των ισχυρών ανδρών της, δεν τους έδινε ποτέ εξουσία.

Τους "πάρκαρε" σε λουτρά, σε πορνεία ή σε πάρκα να απολαμβάνουν έναν πολυτελή παρασιτισμό, αλλά δεν τους έβαζε ποτέ στα "σαλόνια" τής εξουσίας. Σ' ό,τι αφορούσε την εξουσία, ήταν απόλυτα αξιοκρατική, εφόσον σε αυτήν την αξία επένδυε τη διαιώνισή της ...Επένδυε τη θέλησή της να μπορεί να συνεχίσει να "παρκάρει" τους άχρηστους γόνους στα πάρκα και στα λουτρά.

Αυτήν την ασφαλή επιλογή τής Ρώμης οι σύγχρονοι "αυτοκράτορες" την αγνοούν. Θεωρώντας ότι παίζουν χωρίς "αντίπαλο", δεν διστάζουν να βάζουν ακόμα και τους κηπουρούς τους στους "θρόνους". Αυτό, το οποίο κάποτε έκαναν οι αυτοκράτορες με τα άλογά τους, για να "διδάξουν" τους συγχρόνους τους, οι σύγχρονοι "Νέρωνες" του συστήματος το κάνουν στην κυριολεξία και έχουν βάλει "φωτιά" στο σύστημα. Η απόδειξη των όσων λέμε είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους τού συστήματος να το "εκθέτουν" με τα λάθη τους.

Βλέπουμε να εκτελούνται λανθασμένες πολιτικές και να εγκαταλείπονται στην τύχη τους, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει ένας ορθός κεντρικός σχεδιασμός.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ