Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΤΟΥ".

...Η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει τη δόση για το δάνειο από το ΔΝΤ ...Τη μεγάλη δόση, εφόσον σε αυτήν θα πρέπει να προστεθεί και η προηγούμενη που δεν πληρώθηκε.

Τώρα είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να αρνηθεί να πληρώσει, χωρίς να δέχεται να τεθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας από το ΔΝΤ.

Δεν μπορεί να τεθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας για την άρνηση πληρωμής, όταν υπάρχει αμφισβήτηση της νομιμότητας αυτής της πληρωμής και η υπόθεση παραπέμπεται σε κάποιο είδος "διαιτησίας".

Τώρα είναι ευκαιρία, γιατί μια άρνηση πληρωμής θα της δώσει εκείνη την παγκόσμια δημοσιότητα, που, αν έχει κάτι "μελετημένο" να πει, έχει πολλές πιθανότητες να βρει το δίκιο της.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Γιατί; ...Γιατί απλούστατα την ώρα που θα έπρεπε να καταθέτει τη δόση στα ταμεία τού ΔΝΤ, αυτή θα πηγαίνει να τους καταγγείλει στα Διεθνή Δικαστήρια ...Να καταγγέλλει το Ταμείο και τους "μπρόκερ", οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες της Ευρώπης, ενώ εργάζονταν επ' αμοιβή εις βάρος της.

Τώρα είναι ευκαιρία να διασπάσει τη συμμαχία τής Τρόικας ...Τη συμμαχία των τοκογλύφων - οι οποίοι ταυτίζονται με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ - και των ευρωπαϊκών λαών, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι τα θύματά τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΤΟΥ".

Το σύνθημα της μάχης είναι ένα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ, ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ._