Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Το εσκεμμένο ''λάθος'' απο την πλευρά της κυβέρνησης εξακολουθεί να γίνεται και μετά το βροντερό ''ΟΧΙ'' του πολύπαθου,με τη συμβολή του κοινοβουλίου των εφοπλιστών,Ελληνικού λαού.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Το σύνθημα της μάχης είναι ένα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ, ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.


Παγκόσμια κατάσταση


Αμερικανικό χρέος


Άλλοι αναλυτές το τοποθετούν στα 17 τρις ευρώ, άλλοι αναλυτές λίγο πιο κάτω άλλοι χρησιμοποιούν διάφορα τρικ για να μας πείσουν ότι δεν είναι και τόσο υψηλό. Όπως και να έχει είναι ένα τεράστιο χρέος για πολλούς μια τεράστια φούσκα.

Η φούσκα στην αγορά ομολόγων ύψους 100 Τρις


Οι επενδύσεις της Ντόιτσε Μπανκ σε παράγωγα ύψους 54 Τρις. Σε αυτά πρέπει να προσθέσεις και το Πιο σημαντικό απ' όλα, ότι όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα ...

Αν σύντομα,Τσίπρας και οι πέριξ αυτού δεν προχωρήσουν αποφασιστικά προς την κατεύθυνση που τους επιβάλλει ο Λαός, τότε αυτός ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.