14 Ιουλ 2015

Κίνηση πολιτών για την απαλλαγή μας από το χρέος.​Το "ΟΧΙ" των Ελλήνων πρέπει να γίνει "ΟΧΙ" των Ευρωπαίων ..."ΟΧΙ" όλων των ανθρώπων ...


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 

Το "ΟΧΙ" των Ελλήνων πρέπει να γίνει "ΟΧΙ" των Ευρωπαίων...

..."ΟΧΙ" όλων των ανθρώπων.

The Petition


Οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι έχουν τη δύναμη να αντισταθούν. Έχοντας απέναντί τους ολόκληρη τη δύναμη του ιμπεριαλισμού τού Πλανήτη, αντιστάθηκαν και είπαν "ΟΧΙ". Αυτό το "ΟΧΙ" δεν πρέπει να πάει χαμένο. Δεν πρέπει να αφήσουν τους χαφιέδες να το "τακτοποιήσουν" κι αυτό μέσα στα "συρτάρια" τους. Οι Έλληνες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα ακόμα και τώρα, που είναι φανερό ότι τους έχει προδώσει η ηγεσία τους. Οι Έλληνες δεν είναι αδύναμοι πολίτες μιας τριτοκοσμικής "Μπανανίας". Οι Έλληνες πολίτες είναι πολίτες τής Ευρώπης και Ευρωπαίοι και οι ίδιοι. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι μπορούν συλλογικά να κάνουν αυτό, το οποίο δεν κάνει καμία Κυβέρνηση.

...Πρέπει, ως Ευρωπαίοι, να κινηθούν νομικά εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι "φόρτωσαν" στην Ευρώπη ένα χρέος ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ και θα την "ξαναφορτώσουν" με ένα ακόμα μεγαλύτερο. Όλοι αυτοί οι δικαίως αγανακτισμένοι, που γέμιζαν τις πλατείες, πρέπει την οργή τους να την κάνουν "εργαλείο". Αντί να γεμίζουν πλατείες, να γεμίζουν λίστες με υπογραφές ...Να παραπέμψουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τους εγκληματίες τής Ευρώπης ...Εγκλήματα πολέμου διαπράττουν τα κτήνη των Βρυξελών ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητάς είναι αυτά, τα οποία κάνουν υπό τις εντολές των τοκογλύφων...

...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές,

οι οποίες οδηγούν τις εθνικές οικονομίες στην καταστροφή ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τα κράτη στην υποταγή ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τις κοινωνίες σε ανθρωπιστικές κρίσεις ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν χιλιάδες συνανθρώπους μας στην επιλογή τής αυτοκτονίας. Όλα αυτά εύκολα αποδεικνύονται, εφόσον συνδέονται με τη σημερινή οικονομική κρίση, η οποία είναι μια κρίση τεχνητή και την οποία την προκάλεσαν οι τοκογλύφοι, για να κατακτήσουν την Ευρώπη και να διαλύσουν τους λαούς της.

Εύκολα όλα αυτά αποδεικνύονται, αν όλοι αυτοί οδήγησαν στη χρεοκοπία την Ελλάδα, για να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να χρεοκοπήσουν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Αν αποδειχθεί σε Διεθνές Δικαστήριο ότι το ελληνικό χρέος είναι από χρόνια γνωστό πως ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟκαι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, εύκολα κάποιοι πρέπει να μπουν στη φυλακή, επειδή ανάγκασαν τους ανύποπτους Ευρωπαίους να αποπληρώσουν το χρέος αυτό με τα χρήματα των συνταξιούχων τους ...Ειδικά τώρα, που οι Αμερικανοί αναγκαστικά θα πρέπει να ξεκινήσουν την κουβέντα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προκειμένου να το "κουρέψουν".

Τώρα, λοιπόν, που οι ισχυροί θα αναγκαστούν να αποδείξουν μόνοι τους - για τα δικά τους συμφέροντα - ότι το ελληνικό χρέος είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία ...Ευκαιρία, γιατί το μόνο που πρέπει να αποδείξουμε είναι το ...από ΠΟΤΕ αυτό είναι γνωστό. Αν η μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους ήταν γνωστή σ' αυτούς που ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν αυτό το χρέος πριν αυτό συμβεί, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα του αιώνα. Φυλακή πρέπει να πάνε οι Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε, Μπαρόζο, Στρος Καν, Λαγκάρντ, Τρισέ, Αλμούνια κλπ.. Μαζικές καταγγελίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρέπει να τους γίνουν. Να προλάβουν οι λαοί να τους τιμωρήσουν πριν ολοκληρώσουν το έγκλημά τους και "φορτώσουν" τους Ευρωπαίους με ένα χρέος καταστροφικό για την ίδια τους την ύπαρξη.

Πρέπει λοιπόν οι αγανακτισμένοι Έλληνες ν' αρχίσουν ως Ευρωπαίοι να μαζεύουν υπογραφές, για να δρομολογήσουν τις καταγγελίες τους ...Εκατομμύρια υπογραφών. Να φύγουν οι λίστες και να υπογραφούν και από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...Ιταλοί, Ισπανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους τη δύναμη που τους δίνει η Δημοκρατία και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. Η Δημοκρατία δεν δίνει δύναμη μόνον στα αξιώματα και στους κατόχους τους ...Η Δημοκρατία δίνει δύναμη σε όλους τους πολίτες.

Αυτήν τη δύναμη πρέπει να εκμεταλλευτούν οι πολίτες και να "στριμώξουν" τα κτήνη των Βρυξελών ...Τα κτήνη, τα οποία παίζουν με τις τύχες ολόκληρων λαών ...Τα κτήνη τύπου Λαγκάρντ, που για τον "ανώτερο" εαυτό της απαιτεί μισθό δεκάδων χιλιάδων ευρώ και την ίδια ώρα κρίνει πως οι "κατώτεροι" Έλληνες πρέπει να μάθουν να ζουν με 300 ευρώ, γιατί οι Λετονοί ζουν με ακόμα λιγότερα. Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη και αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από την Ελλάδα, η οποία πρώτη φτάνει στο "σφαγείο". Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη, τα οποία αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους σαν "ανώτερους" ανθρώπους με "ανώτερες" ανάγκες, τις οποίες όμως καλύπτουν με τη λεηλασία των πόρων των "κατώτερων". Πρέπει οι Ευρωπαίοι να βοηθήσουν την Ελλάδα να νικήσει τους τοκογλύφους και οι τοκογλύφοι να επιστρέψουν στους ευρωπαϊκούς λαούς τα χρήματα που πήραν από αυτούς στο όνομα της Ελλάδας.


Ένα "μήνυμα" πρέπει να φύγει προς τους ευρωπαϊκούς λαούς από την Ελλάδα:


Ένα τεράστιο "ΟΧΙ" σε όλες τις μεθοδεύσεις εις βάρος των λαών.


"ΟΧΙ" στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.

"ΟΧΙ" στην αποπληρωμή τού χρέους από τους Έλληνες.

"ΟΧΙ" στη ζημιά των ευρωπαϊκών λαών από αυτό το χρέος.

"ΟΧΙ" στην ατιμωρησία των προδοτών και των διεφθαρμένων.

"ΟΧΙ" στη ναζιστική Ευρώπη των Γερμανών.

"ΟΧΙ" στην κηδεμονία των Αμερικανών...



..."ΟΧΙ" σε όλα τα "ΝΑΙ" των δούλων.


...Η ΝΙΚΗ απέναντι στο θηριώδες σύστημα θα είναι μεγαλειώδης


και θα ανήκει στον άνθρωπο.

...Η ΝΙΚΗ των Ελλήνων θα είναι νίκη της ανθρωπότητας στο σύνολό της.


EAM b'Kastoriá, Macedonia

The Petition