Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Η μόνη λύση είναι η Εθνική Ανεξαρτησία.

Στη Κάλπη λέμε μαζικό ΟΧΙ στη Διεθνή Χούντα

Πριν ένα μήνα έλεγα ότι , «δεν υπάρχει αμοιβαία επωφελής συμφωνία με τη Διεθνή Χρηματοπιστωτική Χούντα», και τόνιζα ότι, απέναντι στο «τεχνοκρατικό τερατούργημα», την Χούντα των «Θεσμών», το «Χρηματοπιστωτικό Καρτέλ», τη Μαφία των Τραπεζιτών», τη «Διεθνή των τοκογλύφων» υπάρχει μόνο ο δρόμος της Λαϊκής Κυριαρχίας. Απεδείχθηκε ότι είχα δίκιο.

Μπροστά στο αδιέξοδο του, και με το κεφάλι στον «πάγκο του Χασάπη», ο ALEXIS TEXAS, στράφηκε στο λαό, αφού ενημέρωσε τον «αμερικανό φίλο», εγκαταλείποντας το «ευρωπαϊκό Τόξο», με το οποίο όμως συνετάχθη η «αντικαπιταλιστική» ΚΚΕ ΕΠΕ, που στο δρόμο για το σοσιαλισμό ψηφίζει ΟΧΙ στον Καπιταλισμό, αλλά ΝΑΙ στους τοκογλύφους, μαζί με τον Συνασπισμό, ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΟΧΕΤΟ. Δεν είναι πρώτη φορά που οι κομμουνιστές και οι τραπεζίτες πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση. Και στην Κομμούνα των Παρισίων, οι «κομμουνάροι» φύλαγαν την Τράπεζα του Ρότσιλντ. Και όπως είχε πει η συντρόφισσα Αλέκα. «Σιγά μη φταίνε οι τράπεζες». Διότι ο Μαρξ δεν τόγραψε. Ο Μαρξ δεν τώπε, ενώ ο «μεγάλος» Μπολσεβίκος,(Λένιν), είχε κηρύξει ότι «χωρίς τις μεγάλες τράπεζες ο σοσιαλισμός θα ήταν ανέφικτος... ».

Εμείς, στην κάλπη θα ψηφίσουμε τη δική μας «ατζέντα».Πατρίδα, Ελλάδα, Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία. Το δικό μας ΟΧΙ δεν συναθροίζεται με τα ΟΧΙ των «ψεκασμένων», των «μεθυσμένων», και της αριστερής Πέμπτης Φάλαγγας. Είναι αυτοτελές.

Οι ξένοι προσπαθούν για μια ακόμα φορά να σπείρουν τη διχόνοια.

Οι επικοινωνιολόγοι του Χρηματοπιστωτικού Καρτέλ με όπλο το φόβο πιέζουν τους εξαθλιωμένους, τις μαϊμούδες του μνημονίου , που υποδέχονται χοροπηδώντας τα κρουαζιερόπλοια και τους «ξένους μας», που θα τους αφήσουν μια δύο «πολύτιμες» δεκάρες, να ψηφίσουν ΝΑΙ. Ναι, στην εξάρτηση, Ναι, στην υποταγή. Εκείνοι, οι φοβισμένοι, οι δειλοί είναι οι σώφρονες και εμείς οι «άφρονες» της δραχμής. Από τη μία οι «Ευρωπαίοι», και από την άλλη οι «ακροδεξιοί».

Για αυτό και η Citigroup Inc. είπε στους πελάτες ότι αναμένει το δημοψήφισμα να καταλήξει σε μια άνετη πλειοψηφία για το στρατόπεδο του «Ναι». (Βάιντμαν-Τρ.Ελλάδος-Στουρνάρας- Σαμαράς- ΠΑΣΟΚ-ΟΧΕΤΟΣ-ΚΚΕ-Κομματόσκυλα-Πεμπτοφαλαγγίτες-Open Society-Βωθροκάναλα-Εργολάβοι-Παπαγάλοι).

Το προεκλογικό τους όπλο ήταν να κλείσουν τις τράπεζες μέχρι το δημοψήφισμα.

Μετά, «το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από την Ελλάδα να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς εταίρους της σχετικά με τον προγραμματισμό μιας τραπεζικής αργίας και των ελέγχων κεφαλαίων, όπως απαιτείται», και ενώ ο Γιάνης Μπαρουχ(άκης) διέψευσε, πως η ελληνική κυβέρνηση προκρίνει την επιβολή capital controls, όπως μετέδιδε το «έγκυρο» Ρώυτερς, βρεθήκαμε με κλειστές τις τράπεζες.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ο ALEXIS TEXAS και οι δικοί του υπέκυψαν. Στάθηκαν για λίγο στις Θερμοπύλες αλλά ζαλίστηκαν. Ψέλλισαν πως «ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος», και ότι φταίει το (ανύπαρκτο) Ουρογκρουπ που οδήγησε την (καλή) ΕΚΤ να μην αυξήσει τον ΕΛΑ, που έτσι ανάγκασε την Τράπεζα της Ελλάδα να εισηγηθεί κλειστές τράπεζες και capital controls.

Έτσι το πραξικόπημα των Τραπεζιτών έγινε αναίμακτα, και τα πάντσερ της Φραγκφούρτης έκαναν παρέλαση στα κανάλια .

Το Ουρο-γκρούπ όμως είναι άτυπο. Και επειδή είναι άτυπο δεν υπάρχει. Δεν είναι Θεσμός. Βέβαια, υπάρχουν ζητήματα από τέτοιες άτυπες παρέες ,που συνδέονται με χειραγώγηση των αγορών , και με αφορολόγητα κέρδη, αλλά δεν βρίσκεται δυστυχώς ένας έλληνας εισαγγελέας να διατάξει μια προκαταρτική για τον Ολλανδό γκέι, τον Τσιφούτη Βάιντμαν και τον γερμανό Σακάτη, για σύσταση και συμμορία, (άρθρο 187 ΠΚ).

Το ζήτημα είναι, ότι το άτυπο και επομένως ανύπαρκτο Ουρο-κρούπ, είναι αρμόδιο να λαμβάνει αποφάσεις ενώ η Σύνοδος Κορυφής είναι μόνο, «Συμβουλευτική». Αυτή είναι η ουσία.

Ποιος αποφασίζει και διατάσσει ότι οι «άτυποι», το «Καφενείο» είναι «αρμόδιοι» και οι αρχηγοί Κρατών και κυβερνήσεων είναι αναρμόδιοι και «συμβουλευτικοί»; Αυτό είναι και το «δημοψήφισμα». Λέμε όχι στην «μπαγέτα», στον σκατομαέστρο, που διευθύνει, πίσω από τις κουΐντες. Και του στέλνουμε το μήνυμα:

Κατέβα ρε φανερώσου, δείξε μας το πρόσωπό σου και πες μας ποιος είσαι!

Ο ALEXIS , ως πρωθυπουργός δεν διέταξε τη σύλληψη του πραξικοπηματία Στουρνάρα και όλου του ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδας που εισηγούνται κλειστές τράπεζες και capital controls, αντί να διασφαλίζουν ως έχουν καθήκον τη ρευστότητα των Τραπεζών.

Αντί να συλλάβουν τους πραξικοπηματίες της Τράπεζας της Ελλάδας ,έκλεισαν τις τράπεζες, που έπρεπε να τις κρατήσουν ανοιχτές και να διορίσουν προσωρινές διοικήσεις, που θα κατέθεταν μηνύσεις και αγωγές κατά της Τράπεζας της Ελλάδας και της ΕΚΤ σε ελληνικά αλλά και σε αμερικάνικα δικαστήρια .Πιάστηκαν κορόιδα.

Η λύση δεν ήταν η τραπεζική αργία και τα Capital controls, για να προστατευτούν οι Τράπεζες από τα πολιτικά αντίμετρα της μαφίας των Τραπεζιτών, αλλά η χρεοκοπία τους.

Αφού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πρέπει να κλείσουν. Και μαζί τους, η καρδιά του συστήματος, η Τράπεζα την Ελλάδος. Για τη χρεοκοπία της Ελλάδας έχουν «σενάρια». Για τη χρεοκοπία του μέλους της ΕΚΤ, «Τράπεζα την Ελλάδος», τι σενάρια είχαν;

Επομένως η κυβέρνηση, δεν εξασφάλισε το «ομαλό κλίμα» και φέρει ακέραια την ευθύνη για τις συνθήκες που επικρατούν αφού συνεργάστηκε στη διαμόρφωση του κλίματος πανικού, αλλά και για τον πανικό που σπέρνουν κάνοντας «ρεπορτάζ» τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ, που μεταδίδουν και τη δριμεία κριτική της «αριστερής Πέμπτης φάλαγγας» για «τις σημερινές ολέθριες εξελίξεις», και τον κίνδυνο, «να μετατραπεί η Ελλάδα, σε κάτι ελαφρώς χειρότερο από τη Ζιμπάμπουε», και τις δηλώσεις των ευρωπαϊκών τίποτα που κάνουν το δικό τους προεκλογικό αγώνα .Ο Γιουνκέρ, δηλαδή το ΕΛΚ (EPP) και ο Σούλτς, δηλαδή το ΕΣΚ, (ESP), με τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις τους προσπαθούν να επηρεάσουν το δημοψήφισμα.

Και ακριβώς όπως συνεργάζονται οι Γιουνκέρ και Σούλτς, αγωνίζονται μαζί ,ο von Aντωνάκης και η Φώφη.

Μακάρι τη Δευτέρα να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα.

Οι «αριστεροί», θα συνεχίσουν να ψάχνουν μια «ευρωπαϊκή λύση» παρότι για αυτούς δεν υπάρχει χώρος. Αντιπολίτευση στο σύστημα, είναι μόνο οι οπαδοί του ισχυρού Έθνους κράτους και οι «αριστεροί», διάλεξαν « Open Society», και μανδαμ Ταcia.

Οι δανειστές και η «εσωτερική πέμπτη φάλαγγα» που έχει ταυτιστεί με την γραμμή των ξένων, θέλουν την υποταγή του Ελληνικού λαού και όχι την «ταπείνωση της αριστερής κυβέρνησης». Αλλά, όλοι μαζί, η «εσωτερική πέμπτη φάλαγγα» και η «αριστερή κυβέρνηση», ψηφίζουν « Open Society», και συμφωνούν ότι ο μόνος εχθρός δεν είναι το Καρτέλ των Αφορολόγητων αλλά το «Εθνικό κράτος», δηλαδή η Λαϊκή Κυριαρχία και η εθνική Ανεξαρτησία, και φυσικά, η «ακροδεξιά».

Κάπου εκεί είναι και οι «ακραίοι υπερσυντηρητικοί κύκλοι», που όμως δεν είναι τόσο κακοί όσο το «Εθνικό κράτος», και η «ακροδεξιά». Η ουσία είναι μία. Δεν υπάρχει έντιμη λύση στο πλαίσιο της χρηματοπιστωτικής χούντας . Αλλά, για αυτά θα συνεχίσουμε να μιλάμε.

Ο « Γολγοθάς» είναι μπροστά μας. Η Ελλάδα δεν τελειώνει και δεν πεθαίνει.


Μόνο ΕΘΝΙΚΗ,ΑΤΟΚΗ και οχι κατοχική δραχμή

Εάν μια χώρα ή περιοχή δεν έχει την εξουσία να υποτιμήσει το νόμισμα της και αν δεν είναι δικαιούχος ενός συστήματος δημοσιονομικής εξισορρόπησης, τότε δεν υπάρχει τίποτα για να την σταματήσει από το να υποστεί μια διαδικασία σωρευτικής και οριστικής παρακμής που οδηγεί, στο τέλος, στη μετανάστευση, ως την μόνη εναλλακτική λύση στη φτώχεια και την πείνα.Ο Βάιντμαν και η Μέρκελ , όχι απλώς δεν θα ανοίξουν τις τράπεζες, μετά τις κάλπες, αλλά θα δυσκολέψουν ακόμα και τις εισαγωγές τροφίμων και φαρμάκων , για να πάρει ένα μάθημα η υπόλοιπη Ευρώπη ,μέσω των τηλεοράσεων, για το τι παθαίνει όποιος διαφωνεί με την Γερμανία.

Η μόνη λύση είναι η Εθνική Ανεξαρτησία.

Αλλά, οι Ευρω-Αριστεροί, είναι με το ευρώ και την Ευρώπη. Όπως και οι Ευρω-δεξιοί, όπως και οι Ευρω-σοσια-ληστές.


ΟΧΙ στην ευρω-Κατοχή Το 1941-1942 ήταν τα Κατοχικά Μάρκα και τώρα το Κατοχικό ευρώ.Περί των «καταθέσεων»

Μου απάντησαν διάφοροι είτε χαζοί είτε βαλτοί που τους διέγραψα. Άκουσα στα Ράδιο-μένουμε Ευρώπη, και έναν μαλάκα με μεταπτυχιακό που δουλεύει σε προποτζίδικο,(και πολύ του πάει) ,να λέει πάνω κάτω τις ίδιες ανοησίες.

Λοιπόν, οι τράπεζες είναι ανώνυμες εταιρείες και δεν είναι Κρατικές.

Άμα χρεοκοπήσουν μπαίνει εκκαθαριστής για να μαζέψει ότι μπορεί, να πουλήσει ότι μπορεί, και να πληρώσει πρώτα μισθούς και συντάξεις, μετά τα ασφαλιστικά Ταμεία, μετά τους φόρους και μετά τους πιστωτές.

Κάποτε, σε 10-15 χρόνια, θα πληρώσουμε τα χρέη μας, όταν συμφωνήσουμε με τον εκκαθαριστή, στο 20-30-35% της σημερινής τους αξίας αλλά Άτοκα.

Η Κεντρική (Ευρωπαϊκή)Τράπεζα δεν μπορεί να μπει στον κατάλογο των πιστωτών ως «μητέρα», και δεν μπορεί να ζητήσει ούτε από εμάς ούτε από το Κράτος μας τίποτα.

Και οι καταθέσεις μέχρι τα 100.000 ευρώ ,από τα 120 συνολικά, θα παραμείνουν ως καταθέσεις μέχρι να εισπραχτούν σε δραχμές. Δεν θα χαθούν.

Εάν χρεοκοπήσουν οι ελληνικές τράπεζες θα χαθούν χρέη 600 δις, και η ελληνική οικονομία και τα ελληνικά μαγαζιά, και τα ελληνικά νοικοκυριά, θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Χωρίς βάρη και υποθήκες. Έσοδα –έξοδα, μόνο.

Σας έλεγα ότι αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

Είναι σα να μη πληρώσεις στην ώρα της την πιστωτική σου κάρτα. Σας έλεγα το 2012 ότι λεφτά για μισθούς και συντάξεις πάντα υπήρχαν αλλά οι τότε κυβερνήσεις διάλεγαν να πληρώσουν τόκους και χρεολύσια.

Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και απέδειξε ότι είχα δίκιο και αυτή ήταν η αλήθεια.

Τόσους μήνες χωρίς «δόση», πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις κανονικότατα, μέχρι που έκλεισαν τις τράπεζες για να εκβιάσουν τους ψηφοφόρους.

Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα είναι να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες και όχι η Χώρα και όχι τα νοικοκυριά.


του Σπύρου Χατζάρα
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.