Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Μια μικρή ανακεφαλαίωση για να μην μας πιάνουν τον κώλο τα πουλημένα blogs. Να μην μας μπερδεύουν με τις αναλύσεις…..

Τραπεζίτες: Λάτσης, Νανόπουλος, Σάλλας, Λαυρεντιάδης, Παπαδόπουλος, Φιλιππίδης, Βαρδινογιάννης μοίραζαν το τοκογλυφικό χρήμα των εβραίων της Αμερικής και της Ευρώπης στους συμμαθητές τους και κολλητούς τους Παπανδρέου, Σημίτη, Σαμαρά, Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπαδήμο.

Αυτά τα δάνεια στην συνέχεια έγιναν δημόσιο χρέος!

Οι απάτες των κολλητών και των παρατρεχάμενων έγιναν δημόσιο χρέος.

Το αποτέλεσμα;; θα πληρώνουν οι επόμενες γενιές για αιώνες ολόκληρους χωρίς να φταίνε.

Για αυτό άλλωστε πριν χωθούμε στο ΔΝΤ ο μουγκός και εξαφανισμένος Καραμανλής άρχισε να μοιράζει χρήμα στους Τραπεζίτες. Περίμενε και αυτός το ΔΝΤ του Παπανδρέου να σπρώξει χρήμα στις Τράπεζες. . Η Κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε τα “κλειδιά” στον ΓΑΠ..Αυτούς “έσωσε” ο ΓΑΠ όταν μας έβαζε στο πρώτο Μνημόνιο. Τα ίδια και ο Σαμαράς με το 2 μνημόνιο. Ούτε γάτα. Ούτε ζημιά.

Τώρα πολύ απλά περιμένουν Τσίπρα (παιδί των τοκογλύφων) με ένα άλλο μνημόνιο-με διαφορετικό- όνομα. Για να θολώσουν τα νερά βάζουν μπροστά στο πόπολο νευρικούς Κασιδιάρηδες-χρυσαυγίτες "αδικημένους"….. μήπως και ανέβουν τα ποσοστά των κομμάτων. “Βούτυρο” στο “ψωμί” των Πρετεντέρηδων και των Χατζηνικολάηδων είναι τα εμφυλιολεμικά σύνδρομα.

Έπρεπε με λίγα λόγια, να χρηματοδοτηθούν οι Τράπεζες των μπατίρηδων με φρέσκο χρήμα, για να συνεχίσουν οι επιχειρήσεις των κρατικοδίαιτων απατεώνων να παίρνουν δάνεια. Να συνεχίσουν τα ιδρύματα της Εκκλησίας να κάνουν φιλανθρωπίες. Να συνεχίσουν τα ''ιδρύματα'' να μιλάνε για φασισμούς…. μιας και πληρώνονται από τους σιωνιστές..της Μέρκελ...

Ο Λαός θα συνεχίσει να πληρώνει άγρια χαράτσια…… έτσι ώστε να έρχεται χρήμα από την Ευρώπη. Τώρα αν κάποιοι βγάζουν την περιούσια του στο σφυρί φυσικά και δεν τους απασχολεί…… μιας και οι Έλληνες είναι φασίστες ( με την βοήθεια του ΚΚΕ)… και θα πρέπει να πληρώσουν. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι γνωστές ''μεταρρυθμίσεις'' των δανειστών.

Ότι, έχει σχέση με Ελληνισμό πρέπει να πεθάνει….. μιας και τα λαμόγια πούλησαν τον Ελληνισμό! Μπανανία του νότου....με νόμιμους λάθρο....για το μεροκάματο του τρόμου!


p. m.