Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Sputnik: Οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για πανευρωπαϊκό πραξικόπημα

Ένα άρθρο του Finian Cunningham στο Sputnik αναπτύσσει μια ''περίεργη'' θεωρία για ενδεχόμενο ευρωπαϊκό πραξικόπημα, για προσχεδιασμένη κρίση στην Ελλάδα που θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη, για περίεργο ρόλο των ΗΠΑ πίσω από όλα αυτά που αποσκοπούν να εξαπλώσουν και άλλο την παντοδυναμία τους.

A puppeteer

Europe 'Completely Under US Control'

Στο άρθρο, που αναδημοσιεύεται σε απόδοση στα ελληνικά στο tilegrafima.gr, ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι όσα γίνονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες με την επιβολή μιας συμφωνίας αλλά και επί της ουσίας αλλαγής κυβέρνησης είναι η «πρόβα τζενεράλε» για όσα πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη. Προβλέπει ότι όλα αυτά θα προκαλέσουν μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Και εξηγεί ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της ενίσχυσης των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη.

Ο συντάκτης του άρθρου γράφει ότι «η συνθηκολόγηση της ελληνικής κυβέρνησης στο Βερολίνο σηματοδοτεί την «πειθάρχηση» του ευρύτερου ευρωπαϊκού εκλογικού σώματος… Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ο προάγγελος για άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται γενικευμένη κοινωνική αναταραχή».

Και συνεχίζει:
«Η ταχεία επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη κατά το παρελθόν έτος έγινε με το πρόσχημα της «υπεράσπισης» των συμμάχων του ΝΑΤΟ από την υποτιθέμενη ρωσική επιθετικότητα. Αλλά μια εντελώς διαφορετική έκτακτης ανάγκη για την οποία η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται είναι ακόμη και ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ευρώπη – στον απόηχο της οικονομικής κατάρρευσης που απορρέει από την ελληνική κρίση χρέους».

Επισημαίνει ότι «η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ευρώπη δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου πριν από 25 χρόνια. Υποστηρίζει ότι στην Ουάσιγκτον έχουν στο μυαλό τους την οικονομική και κοινωνική κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σε αυτή την περίπτωση, η αμερικανική στρατιωτική μηχανή θα αναπτυχθεί για να καλύψει εύθραυστες και αναξιόπιστες κυβερνήσεις εν μέσω εκτεταμένης κοινωνικής αναταραχής. Θα πρόκειται για κυβερνήσεις οι οποίες θα έχουν επιβληθεί χωρίς λαϊκή εντολή.

Επικαλείται τον Αμερικανό πολιτικό αναλυτή Ράντι Μάρτιν, ο οποίος γράφει στο crookedbough.com, ότι οι Αμερικανοί είχαν προβλέψει την τρέχουσα αναταραχή σε Ευρώπη και Ελλάδα.

«Η ελληνική κρίση έχει αρχίσει εδώ και πέντε χρόνια», λέει ο Μάρτιν. «Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η Ουάσινγκτον έχει ήδη καταρτίσει σχέδια για το πώς να διαχειριστεί την Ευρώπη πολιτικά και οικονομικά, αν η κατάσταση απαιτεί την παρέμβαση αυτή».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η δικαιολογία της ρωσικής απειλής δεν είναι πια τόσο αξιόπιστη για την ενίσχυση των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Αυτό που ονομάζεται η «ελληνική κρίση χρέους» είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα μιας συστημικής κατάρρευσης δυτικού καπιταλισμού υποστηρίζει το άρθρο του Sputnik και καταλήγει:

«Όταν οι στρατηγοί μιλούν για «διασφάλιση της Ευρώπης» δεν εννοούν την Ρωσία αλλά τον θυμό των ανθρώπων της».

Πηγή


ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΠΟΤΕ,ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΟΤΙ ''ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ''ΟΧΙ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)...ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ  Finian Cunningham ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα τής αντίδρασης του λαού...


Οι Αμερικανοί και οι σχεδιασμοί τους δεν είναι πλέον τόσο ασφαλείς στην Ελλάδα μετά τα τελευταία λάθη τους. Στην πραγματικότητα είναι "τελειωμένοι" από την Ελλάδα αν χάσουν τα πιο γερά και πιο μυστικά "χαρτιά" τους, τα οποία σήμερα αποκαλύπτονται και εξευτελίζονται. Είναι "τελειωμένοι" αν χάσουν αυτούς, οι οποίοι εδώ και σαράντα χρόνια παίρνουν "πιστώσεις" αντιιμπεριαλιστών αγωνιστών με συνθήματα του τύπου "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Όλα αυτά άρχισαν να φαίνονται τώρα.

Φαίνονται πλέον ότι οι πιο φανατικοί "αντιαμερικανοί" ήταν οι πιο πιστοί τους δούλοι.

Γέλασε ο κόσμος όταν έμαθε ότι η κόρη τής Παπαρήγα σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Ψυχικού, αλλά τώρα δεν γελάει, βλέποντας τον Τσίπρα των χουντικών να "πουλάει" επανάσταση και να εξυπηρετεί τους Αμερικανούς ...Δεν γελάει ψηφίζοντας Τσίπρα και μετά από πέντε μήνες "δουλέματος" να τον ακούει να μιλάει σαν τον Σαμαρά. Θα μάθει ο κόσμος τον ρόλο των σταλινικών και τις σχέσεις τους με την αμερικανική πρεσβεία και θα τους απομονώσει από την εξουσία και βέβαια από τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Θα μάθει και τον ρόλο τού χαφιεδομάγαζου του Περισσού και θα απαιτήσει την άμεση παύση της χρηματοδότησής του και τον ταυτόχρονο έλεγχο των οικονομικών του.


Με αυτά τα απλά πράγματα η αμερικανική παντοδυναμία στην Ελλάδα θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Πλανήτης ολόκληρος περιμένει από την Ελλάδα το "σύνθημα" της μεγάλης "Επανάστασης" ...Την "Επανάσταση" απέναντι στην παλιανθρωπιά των δήθεν άθεων των "ανώτερων" και των "επαναστατών" ...Την "Επανάσταση" κατά των σταλινικών, οι οποίοι πληρώθηκαν από τους Σιωνιστές για να "μολύνουν" με το κομμουνιστικό "aids" το σύνολο των κοινωνιών και των κρατών. 


Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που μπορεί να γίνει "οδηγός" των κρατών στην αντίδρασή τους απέναντι στον ολοκληρωτισμό τής Νέας Τάξης. Αν αποτύχει η Ελλάδα, θα αποτύχει ο κόσμος ολόκληρος.


Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι η μοίρα τής Ελλάδας να στήνει "Θερμοπύλες" απέναντι σε αυτοκρατορίες, που μετά απ' αυτήν είναι έτοιμες να "καταπιούν" τον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη.


Αυτήν τη στιγμή η προτεσταντική αυτοκρατορία τής Νέας Τάξης είναι έτοιμη να "καταπιεί" την Ευρώπη και για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το ελληνικό εμπόδιο.

Αυτό είναι το δύσκολο και γι' αυτόν τον λόγο σήμερα ρίχνει όλο το βάρος τής πολιτικής της σε αυτήν τη μικρή και φαινομενικά ασήμαντη "γωνιά" τού Πλανήτη. Η Ελλάδα, όμως, κάθε φορά που στήνει "Θερμοπύλες", έχει ν' αντιμετωπίσει τους "Εφιάλτες" της ...Τους χειρότερους και πιο ύπουλους από τους εχθρούς της. Οι Έλληνες ήταν πάντα οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων ...Τέτοιοι την κυβερνάνε σήμερα ...Έλληνες εθελόδουλοι σταλινικοί υπηρέτες των κυρίαρχων του κόσμου ...Οι πιο σκληρά εκπαιδευμένοι δούλοι των πιο πλούσιων κυρίων που "είδε" ποτέ ο κόσμος.

Ακέφαλη Ελλάς