Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Με στρατό και φράχτη αντιμετωπίζει η Ουγγαρία τους λαθρο-έποικους.Και στήν Ελλάδα;...

Με στρατό και φράχτη αντιμετωπίζει η Ουγγαρία τους λαθρο-έποικους αντικαταστάτες των λαών της ψευδευρώπης

Οι αρχές της Ουγγαρίας θα αναπτύξουν χιλιάδες αστυνομικούς στα σύνορα με τη Σερβία, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου κατασκευάζεται ένας φράκτης ασφαλείας για να ανασχεθεί η μεγάλη ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Η Ουγγαρία ανήκει στον Χώρο Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου επιτρέπεται στους υπηκόους των κρατών μελών να ταξιδεύουν χωρίς διαβατήρια, γεγονός το οποίο την καθιστά ελκυστική για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες που διέρχονται από κράτη των Βαλκανίων που δεν ανήκουν στην ΕΕ. Η Ουγγαρία έχει καταγράψει μέχρι στιγμής φέτος την υποδοχή 100.000 προσφύγων και μεταναστών, υπερδιπλάσιων δηλαδή από τους 43.000 που είχε υποδεχθεί η χώρα ολόκληρο το 2014.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν εγκαταλείψει χώρες όπου μαίνονται ένοπλες συρράξεις, όπως η Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, με την ελπίδα να φθάσουν σε ''πλούσιες'' δυτικοευρωπαϊκές και βορειοευρωπαϊκές χώρες.

Ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, ο Γιάνος Λάζαρ, δήλωσε ότι
η ανάπτυξη περισσότερων συνοριοφρουρών είναι απαραίτητη λόγω αυτής που αποκάλεσε όλο και πιο επιθετική και αποφασισμένη συμπεριφορά των μεταναστών.

«Αρκετές χιλιάδες αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στα σύνορα με τη Σερβία και η αποστολή τους θα είναι να προασπίσουν αυτό το τμήμα των συνόρων», ανέφερε ο Λάζαρ σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του υπουργικού συμβουλίου.

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει τον φράκτη ύψους 3,5 μέτρων κατά μήκος των συνόρων μήκους 177 χλμ. με τη Σερβία —ένα έργο που επικρίνουν έντονα το Βελιγράδι και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες— ως τον Νοέμβριο.

Ο Λάζαρ εισηγήθηκε επίσης να συγκληθεί το ουγγρικό κοινοβούλιο για μια ειδική συνεδρίαση προ ημερησίας διατάξεως προκειμένου να καταστεί αυστηρότερος ο ποινικός κώδικας και να καταστεί η παράνομη μετανάστευση ή η πρόκληση φθοράς στον φράκτη ποινικό αδίκημα που θα επισύρει ποινή φυλάκισης έως και τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση θα προτείνει επίσης πολύ βαρύτερες ποινές για τη διακίνηση ανθρώπων.

Ο Άνταν Ρόγκαν, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Φίντες (Ένωση Νεαρών Δημοκρατών), δήλωσε ότι από 200.000 ως 300.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εκτιμάται ότι θα προσπαθήσουν να φθάσουν στη δυτική Ευρώπη διαμέσου της Ουγγαρίας φέτος. Ήδη, διά θαλάσσης έχουν φθάσει στο έδαφος χωρών της ΕΕ 150.000 άνθρωποι εντός του 2015.

Ο Όρμπαν προασπίζεται τα μέτρα που έχει λάβει συσχετίζοντας τη μετανάστευση με την τρομοκρατία, την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανεργίας και προσθέτει ότι η Βουδαπέστη χρειάζεται να αναλάβει δράση μονομερώς, καθώς η ΕΕ ως σύνολο δεν δίνει λύση.

Η Ουγγαρία έχει επισημάνει και άλλα παραδείγματα χρήσης τέτοιων μέσων, όπως ο φράκτης στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, αλλά και ο φράκτης που έχει εγείρει η Βουλγαρία...


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ;...

 


Στην Ελλάδα οι λαθροέποικοι σφάζουν αδιακρίτως ανήμπορους να αντιδράσουν συμπολίτες μας,αφού πρώτα τους βασανίσουν απάνθρωπα,με σκοπό να αποκαλύψουν το που κρύβουν τα λιγοστά χρήματα που τους άφησε το υπόδουλο καθεστώς και οι,εγκατεστημένοι στα υπουργεία/κέντρα ψυχολογικής τρομοκρατίας,γερμανοί γραφειοκράτες.

Στυγνοί και χαρακτηρισμένοι κατά συρροή δολοφόνοι,αφανίζουν οικογένειες και περιουσίες,με την ανοχή και την ''ευνο'ι'κή'' μεταχείριση μιας ''πολιτείας'' που έχει καταρρεύσει μεθοδευμένα,ρίχνοντας όλα τα βάρη στις πλάτες του δοκιμαζόμενου και εξαθλιωμένου της λαού.

Ενός λαού που αντί να ασχολείται με το χάος και την εθνική τραγωδία στα οποία οδηγείται συστηματικά και με πρόγραμμα,χάνεται στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχολογικής και της οικονομικής τρομοκρατίας που του επιβάλλουν ξένοι και ντόπιοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ με γνωστό παρελθόν αλλά πολύ αβέβαιο μέλλον...

Η ελιτίστικη ''πολιτική'' της αποποίησης των ευθυνών,μέσω της κατά το δοκούν,καταστρατήγησης των αρχών του συντάγματος και της ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ αντικατάστασής του από ''έγκριτους'' συνταγματολόγους και πληρωμένους λακέδες,δεν θα διαρκέσει για πάντα.Αυτό μας δίδαξε η ιστορία αιώνων.

Η κατακραυγή για τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ τους πρωταίτιους με βαρύτατο κατηγορητήριο και ανάλογες ποινές οι οποίες δεν θα τύχουν καμιάς ''ευνοϊκής μεταχείρισης'' από τις κοινωνίες των πολιτών που βλέπουν τις ζωές,τις οικογένειες και το μέλλον τους να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στα ''ιδεώδη'' της ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ προσπάθειας των διεθνών τοκογλύφων και των συνεργατών τους για μια παγκοσμιοποίηση του τίποτα ...

Η απρόσκοπτη βία που ασκείται,σε όλα τα επίπεδα,ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΑ απο τους εκλεγμένους  ''ιθύνοντες'' μέσω ''νομοθετημάτων'' και παράλογων ''μνημονιακών'' απαιτήσεων καταστρέφει τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας με σκοπό την ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της με ετερόκλητους πληθυσμούς,''εύκολους'',λόγω έλλειψης κοινωνικής συνοχής,στον πολιτικό χειρισμό και την καταστολή,με όλες τις ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ του εγκληματικού εγχειρήματος στις πλάτες των αυτοχθόνων που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρέπει να δεχτούν όλες αυτές τις καθημερινές τραγωδίες,αδιαμαρτύρητα και χωρίς το δικαίωμα αντίδρασης και αντίστασης απέναντι σε ''δημοκρατικούς'' θεσμούς που αποδείχτηκαν δούρειοι ίπποι και φτιαγμένοι για να εξυπηρετούν οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους ίδιους και τις ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ελευθερίες και ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ δικαιώματά τους.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ σφουγγοκωλάριοι μιας δήθεν ευρώπης της ''αλληλλεγγύης των λαών'', θιασώτες ιδεολογιών και πρακτικών που κόστισαν παγκόσμιους πολέμους και ΜΟΝΟ ειδεχθή εγκλήματα με στόχο το ΑΠΟΛΥΤΟ,ΑΝΟΜΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ των ''αγορών'' που εμείς οι ίδιοι παραδώσαμε αδιαμαρτύρητα στα χέρια επικίνδυνων και ψυχικά ασταθών κλεφτών του κοινού ποινικού δικαίου;

Το κόστος θα το πληρώνουν οι λαοί ή αυτοί που υποτίθεται,εκλέχτηκαν για να αποφεύγουν τέτοιου είδους επιθέσεις και μεθοδεύσεις;...

Η ώρα του καταμερισμού των ευθυνών,μέσα σ' αυτό το έντεχνο χάος,έρχεται με ασύλληπτη ταχύτητα και θα σαρώσει στο πέρασμά της προδοσίες,συνωμοσίες,διαπλοκή,κακοδιαχείριση και εγκληματική μεταχείριση του αναλώσιμου πολίτη ''στόχου'' με πρόφαση ανύπαρκτα ''χρέη'' και πλαστές λογιστικές υποχρεώσεις...

Η δε πρωτοφανής εγκληματικότητα των τελευταίων χρόνων που αλλάζει ταχύτατα μια κοινωνία,με τα προβλήματά της αλλά σχετικά ήσυχη και δημιουργική,θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί εύκολα με βάση την πρόληψη και όχι μόνο την τιμωρία αφού πρώτα αντιμετωπιστεί,νόμιμα και βάσει συντάγματος,η πρόληψη από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που μαστίζει το σήμερα.