Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Η ''πρώτη φορά αριστερά" επικύρωσε φασιστικά τη νέα γερμανική κατοχή για την Πατρίδα.Όλα τα καθάρματα,κάτω απο το μανδύα του κοινοβουλευτισμού,σε διατεταγμένη υπηρεσία,με σκοπό το ξεκλήρισμα του Έθνους.


O Alex, μετά την ψήφιση του "αριστερού" μνημονίου, θα πάει να το καταθέσει στο Σκοπευτήριο της Καισαιριανής κατακαημένε ψηφοφοράκο...Οι άεργοι ρουφιάνοι,παίζουν με τους νεκρούς σου για να καταδικάσουν τους ακόμα ζωντανούς...


Για μια ακόμα φορά οι σωτήρες μας, με ''μπροστάρη'' την αριστερά αυτή τη φορά, μας έσωσαν.Εμείς όμως, καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσουμε μόνοι μας να σώσουμε ότι μπορούμε από τις περιουσίες και τις οικογένειές μας...ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...Σκοπός τους είναι να μην επιβιώσει κανένας μας απ'αυτό τον πόλεμο γιαυτό και φροντίζουν να υπάρχουν άφθονες εφεδρείες...


Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και ας ορίσει τη γραμμή που θα ακολουθήσει απο δω και μπρός...


[Τώρα οι απατεώνες που παριστάνουν τους ηγέτες δεν φοράνε πια φιλελεύθερες και δημοκρατικές μάσκες. Δεν τις χρειάζονται. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι τόσο ανίδεη και τόσο πυροβολημένη που οι μάσκες είναι πολυτέλεια.  Η ληστεία και η αρπαγή έχει γιγαντωθεί. Ο στόχος αυτών των μαφιόζικων κυβερνήσεων δεν είναι η «σωτηρία της χώρας» όπως ισχυρίζονται αλλά το ακριβώς αντίθετο: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.

Οι γλοιώδεις, ασήμαντοι χαρακτήρες έχουν τοποθετηθεί σε σημαντικά πόστα ενώ οι αληθινοί και αξιόλογοι άνθρωποι βρίσκονται σε θανάσιμο κλοιό από αυτού του είδους τα έντομα και τους παράλογους νόμους τους. Με εργαλείο τους θρασύδειλους μπάτσους και τα πουλημένα δικαστήρια, η άρχουσα συμμορία έχει εγκαθιδρύσει ένα βάρβαρο καθεστώς τρόμου και βίας (σωματικής αλλά περισσότερο ψυχολογικής) απέναντι στο σύνολο του πληθυσμού.

Όλα τα περί «οικονομικής ανάκαμψης» και «εξόδου από το μνημόνια» είναι πίπες του κοινοβουλευτισμού και των αφεντικών του. Πακιστανοί στη χώρα μας γίναμε. Τριτοκοσμικά κουρέλια σαν κι αυτά που έρχονται με τις βάρκες. Με μισθούς των 200 και 400 ευρώ όταν όλες οι τιμές εξακολουθούν να ανεβαίνουν. Το 8ωρο έγινε 12ωρο χωρίς αμοιβή. Και Κυριακές θα δουλεύουμε για τους κοτζαμπάσηδες και τα αφεντικά τους χωρίς περίθαλψη και σύνταξη ώσπου να ψοφήσουμε. Ξυπνήστε ρε γαμημένοι μαστούρηδες, σπάστε τις τηλεοράσεις και εξεγερθείτε! Κανείς ποτέ στην ιστορία –άνθρωπος ή ζώο- δεν βγήκε από την παγίδα χωρίς να ΠΑΛΕΨΕΙ, χωρίς να ΜΑΤΩΣΕΙ. Όπως όλοι οι τρομοκρατημένοι μέσα στην τρομάρα τους, ξεχνάτε το ότι οι καταπιεστές και οι σεκιουριτάδες τους ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Τους γαμούμε όποτε γουστάρουμε φτάνει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. 

Το παιχνίδι τελειώνει σύντομα. Οι αποφάσεις έχουν μεταφερθεί στα χέρια του καθενός από εμάς.
Οι εξουσιαστές δεν θα κάνουν πίσω τώρα. Γιατί θα τους πάρει η γαμημένη μπάλα. Η σφαγή που έρχεται δεν θα έχει προηγούμενο. Κοιτάξτε τι γίνεται στο Ιράκ για να καταλάβετε τι συνέπειες έχει η κατανάλωση μολυσμένης ιστορίας. Οι Αγγλοεβραίοι και οι Αμερικανοεβραίοι τους διαλύουν την χώρα εδώ και εκατό χρόνια για να κλέβουν τα πετρέλαια και τα πανηλίθια ισλαμικά ζώα έχουν χωριστεί σε Σκατίτες και Κουραδίτες. Αντί να πυροβολούν τους αποικιοκράτες και τους τοκογλύφους, σφάζονται μεταξύ τους.

Οι Έλληνες κατέκτησαν τον κόσμο όχι με τα όπλα αλλά με την φιλοσοφία. Η φιλοσοφία ήταν η δύναμη που τους επέτρεψε να αναπτύξουν την στρατιωτική τέχνη και τεχνολογία, όμως η επικράτηση παρέμεινε πνευματική και γι αυτό ισχύει ακόμα. Η ρωμαϊκή κοσμοκρατορία κατέρρευσε με πάταγο και τίποτα άλλο εκτός από το Κολοσσαίο και μερικούς κοκκινότουβλους τοίχους δεν έχει μείνει για να την θυμίζει. Η ελληνική ποιότητα όμως παραμένει με τους ναούς και τα μνημεία που δεν στήθηκαν ούτε για αυτοκράτορες ούτε για θεούς αλλά για τους προγόνους του ανθρώπου που όσο κι αν ξέπεσε από το Χρυσό Γένος, έχει μέσα του ακόμη τα στοιχεία του μεγαλείου. Η φιλοσοφία υπάρχει στο υποσυνείδητο (και το δικό μας και των άλλων) και μας περιμένει να πάρουμε τα ηνία και να δώσουμε στον κόσμο μια άλλη λύση, διαφορετική από αυτήν που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν οι τοκογλύφοι.

Η μαγική λέξη είναι ΔΙ-ΕΚΔΙΚΗΣΗ !

Δεν υπάρχει άλλο καθήκον εκτός από το καθήκον προς τους εαυτούς μας, την ταυτότητά μας και την ιστορική αλήθεια.


Το Κοινωνικό Συμβόλαιο καταλύεται πάντα από τους αποπάνω. Από τους βασιλιάδες, τους αρχιερείς, τους κοτζαμπάσηδες, τους πολιτικάντες, τους τραπεζίτες. Ο λαός την δουλίτσα του θέλει να κάνει και να ζήσει ήσυχα την ζωούλα του. Όμως η απληστία των εξουσιαστών δεν τον αφήνει. Δεν θέλουν το 90 % που έχουν ήδη, θέλουν το 100%. Όλες οι επαναστάσεις ξεκινούν από την υπερβολική φορολογία των φτωχών και αυτή επιβάλλεται επειδή οι πλούσιοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους.

Το δίλημμα υπάρχει στο σύστημα από τότε που εφευρέθηκε ο τόκος: επανάσταση ή πόλεμος. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει. Το σύστημα (οι γνωστοί μπινέδες κοτζαμπάσηδες) σπάνια επιλέγει μια συμβιβαστική λύση υπό την απειλή μιας επανάστασης. Σχεδόν πάντα ψηφίζει υπέρ του πολέμου. Οι τραπεζίτες κάνουν νέες περιουσίες από αυτόν και είναι οι φανατικότεροι θιασώτες του, αν όχι αυτοί που τον προκαλούν.

Παρά τα μνημόνια, τους φόρους και τα χαράτσια, το ασφαλιστικό τινάχτηκε στον αέρα, η οικονομία κατεδαφίστηκε. Δεν υπάρχει ούτε σωτηρία ούτε ανάκαμψη ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ μου! Αυτές τις μάντολες περί εξόδου από την κόλαση τις λένε για να κερδίσουν χρόνο.Ποιά ανάπτυξη και ευημερία; ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ έρχεται, πάρτε το είδηση! Βρωμάει μπαρούτι παντού.

Να πολεμήσουμε γιατί; Για να εξακολουθήσουν να βγάζουν δισεκατομμύρια οι τοκογλύφοι; Ποιος είναι ο εχθρός; Ο απέναντι φτωχός; Οι πλούσιοι μας έφεραν εδώ άρα εναντίον αυτών πρέπει να γίνει ο πόλεμος. Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές 18.000 είναι οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Μάλιστα μέσα στην «κρίση» η περιουσία των περισσότερων από δαύτους αυξήθηκε αντί να μειωθεί, οπότε βγάλτε το συμπέρασμα...

18.000 λοιπόν, βάλε γυναίκες, παιδιά, σκυλιά, μαζεύονται βία 100.000 άτομα. Πρόσθεσε και 50.000 σεκιουριτάδες και πληρωμένους μπράβους, 150.000 σούμα οδηγούν στο θάνατο 11.000.000. Αυτή είναι η Πόλη που πρέπει να ξαναπάρουμε ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Για πείτε το αυτό στους ρασοφόρους που συμβουλεύεστε όλη την ώρα να δούμε τι θα απαντήσουν. Πόλεμος ή επανάσταση; Τι συμφέρει τον φτωχό;

Οι κρατούντες κατέλυσαν τους συνταγματικούς θεσμούς, διέλυσαν την οικονομία των πολιτών, κατεδάφισαν το κράτος, λήστεψαν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, ενώ καταδιώκουν μανιωδώς το έθνος και την συλλογική εθνική συνείδηση. Δεν είναι αθώοι, ούτε αυτοί που υπογράφουν, ούτε οι άλλοι που κάνουν ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει.

Το παραμύθι ότι οι αμέτρητοι δημόσιοι υπάλληλοι χρεοκόπησαν το κράτος δεν πουλάει πια. Αυτοί ευθύνονται για το 10-15% των δανείων, άσε που τα λεφτά αυτά ούτε τα καβούρεψαν ούτε τα πήγαν στην Ελβετία. Τα γύρισαν μέσα στην αγορά κι αρκετά από αυτά τα βούτηξαν οι πουστόκουνιοι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι πουλώντας αχρηστομπαγιάτικα εξοπλιστικά, αυτοκίνητα, σινιέ τσάντες και ψευτοχλιδή.

Όμως το μεγάλο πακέτο φαγώθηκε από τις κατσαρίδες με ανατοκισμούς, λογιστικές απάτες και ψεύτικες χρεώσεις στις οποίες πλάτες έκαναν οι μιζόβιοι κομματικοί τύραννοι, οι ξεκωλιάρηδες σκατοδήμαρχοι και τα μεγαλολαμόγια φιλαράκια και συνεταιράκια του πολιτικάντικου οχετού.Το πρόβλημα της χώρας είναι αυτό που ήταν πάντα: ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΥΦΤΩΝ.

Μας πίνουν το αίμα. Είτε λέγονται Ρωμαίοι αυτοκράτορες, είτε Βυζαντινοί φεουδάρχες, είτε Σάιλοκ της Βενετίας, είτε «Φιλέλληνες», είτε ΔΟΕ, είτε Ντόιτσε Μπανκ, είτε ΔΝΤ, είτε ΤΧΣ, η ίδια σκατόφαρα είναι από πίσω. Με μια πολιτική απόφαση τους πετάς έξω, αλλά αυτό θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ. Και ποιος τα έχει αυτά τα πολύτιμα εργαλεία; Από αυτούς στο γυαλί ΚΑΝΕΝΑΣ! Για τον ΜΠ@@ΤΣΟ είναι όλη η γαμιόφαρα των πολιτικάντηδων και η «δημοκρατία» τους. Σκουπιδοτενεκές και χέστρα της γυφτο-ολιγαρχίας. Γιατί άραγε ο ψυχάκιας ο Σαμαράς μαζί με τον ΓΑΠ που άνοιξαν την πόρτα πάνε κάθε τρεις και κάτι στον ανίερο βοθροναό του Σολομώντα;

Μακριά από θεωρίες και ψευτο-λύσεις που είναι σχεδιασμένες σε γραφεία του εξωτερικού, η κατάληξη είναι επίσης σχεδιασμένη και θα είναι οικτρή. Στις πολιτικές αποφάσεις μόνος γνώμονας είναι η ψυχρή λογική. Καθόλου συναίσθημα και παράλογη πίστη. Σταθμίζουμε το ρίσκο και το αναλαμβάνουμε την στιγμή που πρέπει. Κανένας οίκτος για τους προδότες κοτζαμπάσηδες. ΚΡΕΜΑΛΑ σε όσους αποδειχθούν ένοχοι, ό,τι θέση και να κατέχουν.

Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον πόλεμο. Η σύγκρουση είναι αναγκαία για να επέλθει η ισορροπία. Ο πόλεμος είναι απελευθέρωση από τα δεσμά του πολιτισμού. Είναι η αρχέγονη φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Που αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο, πανέμορφο αλλά και αποκρουστικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάει λίγο. Όχι γιατί ξοδεύει τις πρώτες ύλες όπως έλεγε ο Sun Tzu, αλλά γιατί σε αυτόν όταν διαρκεί πολύ χάνονται τα καλύτερα μυαλά και οι γενναιότερες ψυχές των κοινωνιών. Από την ανώφελη συνέχιση της σφαγής επιζούν οι δειλοί και οι άχρηστοι που κρύβονται στις τρύπες τους και που δυστυχώς έτσι κι αλλιώς είναι πλειοψηφία.
Οι λύκοι ζύγωσαν...]


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.