Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Υποψήφιος με το Ποτάμι επίτιμος πρόξενος της Γερμανικής Καγκελαρίας στή Θράκη.

Καταγγελία από τον οικονομολόγο, Παναγιώτη Λελιάτσο


Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Ελλάδα, στην πολιτική σκηνή μίας χώρας που μαστίζεται από χίλια μύρια προβλήματα (μεταναστευτικό, οικονομικά, πολιτική αστάθεια).

Πως το έλεγε μια διαφήμιση; Θέλει και τον… Γερμανό του;...

Αυτό συμβαίνει με Το Ποτάμι και τον νομό Ροδόπης, όπου υποψήφιος βουλευτής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της περιοχής, ο Σταμάτης Κουρούδης, όπου όμως μας μεταφέρει ο οικονομολόγος Παναγιώτης Λελιάτσος, είναι και επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στη Θράκη.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον κ. Κουρούδη, ούτε τον γνωρίζουμε από κοντά, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι ένας υποψήφιος από κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή, έχει στις τάξεις του επίτιμο πρόξενο της Γερμανικής Καγκελαρίας, προξενεί εντύπωση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο σάιτ μας ο Παναγιώτης Λελιάτσος, "ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανικής Καγκελαρίας, προωθεί συμφέροντα της Γερμανίας σε μία ούτως ή άλλως ευαίσθητη περιοχή, όπως είναι η Θράκη".


Ο κ. Κουρούδης ήταν υποψήφιος με Το Ποτάμι του... αμόλυντου Σταύρου Θεοδωράκη, στις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια και στις επερχόμενες εκλογές, που θα γίνουν κατά τα φαινόμενα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στο γεγονός ότι ο κ. Κουρούδης ήταν υποψήφιος στις 26 Ιανουαρίου με Το Ποτάμι, αναφέρεται και το σάιτ,inkomotini.gr, απ’ όπου «δανειστήκαμε» και τη φωτογραφία που είναι μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο κ. Κουρούδης είναι επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας, αναφέρεται ξεκάθαρα στο griechenland.diplo.deΚουρούδης: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι, εταίροι και συνεργάτες…»

Σύμφωνα με το σάιτ xronos.gr, ο κ. Κουρούδης, απαντώντας για την επικινδυνότητα της δράσης του γερμανικού παράγοντα στην περιοχή της Θράκης, μετά από καταγγελία του Παναγιώτη Λελιάτσου, απάντησε:

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι, εταίροι και συνεργάτες».

Δηλαδή, την ώρα που ο ίδιος ο Σόιμπλε θέλει την καταστροφή της Ελλάδας, την ώρα που την καταδικάζει σε θάνατο, ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα και δη τη Θράκη, θεωρεί τους Γερμανούς και τον Σόιμπλε, φίλους της Ελλάδας, εταίρους και συνεργάτες.

  • Ο φίλος δεν θέλει την καταστροφή σου.
  • Ο συνεργάτης ξέρει ότι αν καταστραφείς, θα έχει και αυτός χασούρα.
  • Ο εταίρος γνωρίζει ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η σειρά του.
  • Οπότε, αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι, εταίροι και συνεργάτες, μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν;

Διαβάστε τι αναφέρει το σάιτ, με ημερομηνία δημοσίευσης την 11η Ιουνίου 2015 και σε ρεπορτάζ του Δήμου Μπακιρτζάκη  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΟ:Α.Τ.