Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Η Ελλάδα "απασφάλισε"...

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ και η σύλληψη και καταδίκη  τους για
κατασκοπεία σε καιρό πολέμου αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Μία "σταγόνα" είναι αρκετή, για να ξεχειλίσει το "ποτήρι". Η κατάσταση είναι όμοια μ' αυτήν που ο ΓΑΠ έφερε το πρώτο Μνημόνιο. Με μία διαφορά όμως ...

Ο κόσμος είναι πολύ πιο φτωχός, πολύ πιο απελπισμένος και πολύ πιο κουρασμένος απ' ό,τι την πρώτη φορά ...

Τόσο φτωχός, τόσο απελπισμένος και τόσο κουρασμένος, που νιώθει ότι δεν έχει πλέον να χάσει τίποτε αν αντιδράσει. Αυτό άλλωστε το απέδειξε και με το πρόσφατο Δημοψήφισμα. Αυτό το Δημοψήφισμα - με "κρυφό" ερώτημα το ευρώ - , αν γινόταν πέντε χρόνια νωρίτερα, θα έπαιρνε το "ΝΑΙ" με πάνω από 90%. Όμως, δυστυχώς γι' αυτόν, τα πράγματα δεν είναι έτσι.


Όταν ολόκληρο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ διέλυσε στην κυριολεξία, για να εφαρμόσει Μνημόνια αναλογικά πιο μαλακά, τι θα πάθει το "χάρτινο" ΣΥΡΙΖΑ; Όταν η "δεξιά" ΝΔ κατέστρεψε τα "τζάκια" της γι' αυτό το Μνημόνιο, τι θα πάθει η σταλινική "φουφού" με το όνομα Τσίπρας; Τι θέλουμε να πούμε; ...Ότι, ακόμα κι αν όλα δουλέψουν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι συνωμότες, τίποτε δεν θα λειτουργήσει. Από τη επόμενη ημέρα, που θα πρέπει να εφαρμοστεί το Μνημόνιο της προδοσίας και του ξεπουλήματος, θα αρχίσουν αντιδράσεις απρόβλεπτες. Αντιδράσεις πρωτοφανείς ενός λαού, ο οποίος είναι πολύ εκνευρισμένος και το έδειξε στο τελευταίο Δημοψήφισμα.

Την επόμενη φορά, δηλαδή, που θα βγουν οι "αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το χαφιεδοτσουρλό των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών που κυβερνάνε. Δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα εκείνα, τα οποία επέτρεπαν σε όλους αυτούς να παίζουν τον ρόλο τού καλού και του κακού και να "τρυπώνουν" ανάμεσα στους "αγανακτισμένους". Τώρα όλοι έχουν μπει στο ίδιο "τσουβάλι" ...Τόσο η "τελευταία φορά Δεξιά" όσο και η "πρώτη φορά Αριστερά" στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουν ...Έχουν περάσει "απέναντι". Τώρα τον σταλινικό Τσίπρα, αν αντιδράσει ο λαός, δεν θα τον σώσουν οι ομοϊδεάτες του από την ΚΝΕ, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη.

Η Ελλάδα "απασφάλισε" και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Από τη στιγμή που μπήκε στην "Κόλαση" των απειλών και των επιθέσεων και άντεξε, άρχισε πλέον να παίρνει το "κράμα" που την έκανε πάντα φημισμένη. Η Ελλάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσβολών και συκοφαντιών ένιωσε ξανά την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Ελλάδα "μεθά" από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο σταλινικός Τσίπρας, που, ως τέτοιος, έχει την τάση να μισεί και να απεχθάνεται οτιδήποτε ελληνικό.

Όποιος τολμήσει να της κάνει το ηρωικό "ΟΧΙ" ένα ταπεινό λογιστικό "όχι", θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που πέρασε "απέναντι" από τους τοκογλύφους, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές τους. Αν διαπιστώσει ότι την έχουν προδώσει οι ηγέτες της, απλά θα τους "προσπεράσει" και θα δημιουργήσει νέους από αυτούς οι οποίοι πορεύονται μαζί της. Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο από τη στιγμή που οι σταλινικοί θα επιχειρήσουν να φέρουν και να εφαρμόσουν νέο Μνημόνιο και να επιχειρήσουν να πετάξουν στα "σκουπίδια" το "ΟΧΙ" των Ελλήνων.

Όπως σύντομα θα αντιληφθούν όλοι αυτοί οι σφετεριστές και "μνηστήρες" τού ελληνικού Οίκου, τα πράγματα έχουν αλλάξει τραγικά γι' αυτούς. Έχουν απομονωθεί από τον κόσμο και οι "πόρτες" έχουν αρχίσει να κλείνουν ερμητικά πίσω τους. To "ΟΧΙ" τού Δημοψηφίσματος ήταν τραγικό γι' αυτούς, γιατί τους ομαδοποιεί "απέναντι" σε έναν κόσμο, ο οποίος, είτε ξέρει τι συμβαίνει είτε όχι, δεν μπορεί να τους βοηθήσει ακόμα κι αν το θέλει. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που σηκώνει το "τόξο" τής επίλυσης των προβλημάτων μας και μετά απ' αυτόν κανένας δεν ξέρει ποιος έχει σειρά.

Εδώ καταλαβαίνει κάποιος και τον λόγο που μιλάμε για καθαρή ηλιθιότητα, η οποία ξεφεύγει από τα πλαίσια τής απλής βλακείας. Οι άνθρωποι, οι οποίοι προκάλεσαν το Δημοψήφισμα, νομίζοντας ότι έχουν την απόλυτη λύση στα χέρια τους, είναι προφανές ότι έχουν "θολωμένο" νου ...Είναι προφανές ότι οδηγούνται σε ένα αδιέξοδο, το οποίο μπορεί να είναι θανάσιμο. Εξ ου και ο τίτλος τού κειμένου μας ..."Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι".

Σήμερα - περισσότερο από ποτέ - καταλαβαίνει κάποιος αυτό, το οποίο περιγράφει στους στίχους του ο Σοφοκλής (Αντιγόνη στιχ. 620-623) "...τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν' ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν (...το κακό φαίνεται για καλό σ' αυτόν του oποίου το μυαλό ο θεός οδηγεί προς την άτη).

Μωραίνει Κύριος
Φωτο : Α.Τ.