Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

''Πόλεμος'' στο Αιγαίο ενώ η Τασία λιάζεται...Μεθοδευμένα έχει καταλυθεί κάθε έννοια έννομης τάξης στη χώρα ενώ το πολιτικό προσωπικό,ανενόχλητα,''περνάει'' φασιστικά δανειακές και μνημόνια......

ΚΩΣ 11-8-2015.Εικόνες «πολέμου» : Με πυροσβεστήρες και γκλομπ απωθούν τους λαθρομετανάστες...

Πρόεδρος της Ένωσης ΕΛΑΣ Βόρειας Δωδεκανήσου : "οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών από το αρχηγείο εγκλωβίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν μέσα στο προκάτ γραφείο που έχει στηθεί στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί αστυνομική επιχείρηση για ν' απομακρυνθούν, ενώ στη συνέχεια μετανάστες κατέβηκαν σε διαδήλωση στον παραλιακό δρόμο κι απέκλεισαν για μισή ώρα την κυκλοφορία.Εγκλωβίστηκαν αστυνομικοί του Αλλοδαπών στο γήπεδο της Κω.

Στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση το αστυνομικό τμήμα αλλά αποκρούστηκε. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ανασταλεί όλες οι διαδικασίες καταγραφής και εφοδιασμού με φύλλα προσωρινής διαμονής και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και το αρχηγείο αλλά και η Πολιτεία δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό, αφήνοντας μας ουσιαστικά μόνους και αβοήθητους, δηλώνουμε αδυναμία ανταπόκρισης στο πρόβλημα".

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 10-8-2015 . Σοβαρό επεισόδιο  όταν οι λαθρομετανάστες πού κατοικοεδρεύουν στην είσοδο του λιμανιού της Καλύμνου ...αποπειράθηκαν να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία μας και να εισβάλουν στο Λιμεναρχείο.

Η αντίδραση ήταν άμεση από τούς ένοπλους άντρες του Λιμενικού.
Ο λαός της Καλύμνου έτρεξε σε συμπαράσταση μπροστά στα απίστευτα πού βλέπουμε και στο θράσος τους.
Σε λίγο αν δεν παρθούν αυστηρά μέτρα θα κλαίμε απ'αυτά που μελλοντικά έρχονται...

eglimatikotita.gr