25 Αυγ 2015

Οι φονιάδες τοκογλύφοι θέλουν μια μεγάλη σε αριθμό βουλευτών, συμπαγή, συνεκτική και πειθήνια κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία να μπορεί να αποδεχθεί την κατάλυση του εθνικού κράτους, όπως σχεδιάζει το ευρωπαϊκό ράιχ.




Οι ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι, ίσως,ο μόνος τρόπος για να ξεπαστρέψουμε το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.



Το πρώτο ανάχωμα σε μια Δημοκρατία υπό Κατοχή είναι οι ίδιες οι εκλογές.


Αυτός που κουνάει πλαστικές παντιέρες ζητώντας εκλογές άμεσα γνωρίζοντας ότι το εκλογικό και πολιτικό σύστημα είναι τέτοιο που κρατάει την χώρα από τον λαιμό αντιδημοκρατικά, είναι ο πρώτος που χρησιμοποιεί το ανάχωμα εκλογές για την ισχυροποίηση του συστήματος.


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ...ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ !!...

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

  • ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ''.
  • ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.
  • ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ''ΑΓΑΔΕΣ'' ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ !!

Αν το μοντέλο γίνει αποδεκτό, σε χώρα του ευρωπαϊκού πυρήνα, σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αποδεκτό σε κάθε χώρα του πλανήτη.

Αν το δόγμα ΤΙΝΑ, «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, θα πρέπει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα», στραγγαλίσει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, μπορεί να τη στραγγαλίσει σε κάθε χώρα.

Αν το μοντέλο εφαρμοστεί εκεί που γεννήθηκε η Δημοκρατία, μπορεί να εφαρμοστεί παντού.

Αν υποταχθεί ο ελληνικός λαός, μπορεί να υποταχθεί ο κάθε λαός.

Μπορεί λοιπόν η Ελλάδα να είναι η τέλεια επιλογή, όμως το μέλλον δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να το οδηγήσουν σε μία κατεύθυνση και είναι απαραίτητο να μπορούμε να αντιληφθούμε τις επιδιώξεις και τους στόχους τους.

Όλα τα παραπάνω ακυρώνονται, εφόσον ο λαός είναι αποφασισμένος να αντισταθεί στη μοίρα που του επιφυλάσσουν και να πολεμήσει για να ανατρέψει τα σχέδια του σύγχρονου, παγκόσμιου Ingsoc. 

Μπορεί οι συνθήκες να είναι αντίξοες και ο αντίπαλος να έχει υπέρτερες δυνάμεις, αλλά και ο λαός έχει τεράστιες δυνάμεις, αρκεί να το καταλάβει και να αποφασίσει να τις χρησιμοποιήσει.

Και πρέπει να τις χρησιμοποιήσει γιατί το διακύβευμα είναι τεράστιο,είναι  η ίδια του η ύπαρξη.

Η...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ...



ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !! ...ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...