Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το πολ. σύστημα έχει εκπέσει στη συνείδηση των πολιτών, κατέρρευσε.Το κρατά στη ζωή ο ξένος παράγοντας...

Όσο το πολιτικό προσωπικό αρνείται να υπερβεί τον εαυτό του και να εναρμονισθεί με το συμφέρον της κοινωνικής συλλογικότητας και της χώρας, τα εξωγενή μνημόνια θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Κάθε νέα κυβέρνηση θα παραδίδει μια Ελλάδα μικρότερη στη διάδοχη κυβέρνηση.

Όσοι νομίζουν ότι εάν ψηφίσουν τον μεν θα αποφύγει τον δε είναι ή "βαθιά νυχτωμένοι" ή συγκατανευσιφάγοι δηλαδή παρακοιμώμενοι της εξουσίας. Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, όποια και αν είναι, θα κάνει ακριβώς τα ίδια. Το πολιτικό σύστημα έχει εκπέσει στη συνείδηση των πολιτών, έχει καταρρεύσει. Το κρατά στη ζωή ο ξένος παράγων. Ο πολίτης που θέλει να ελπίζει στο μέλλον οφείλει να σταθεί απολύτως απέναντι στην (αριστερή και δεξιά) ολιγαρχική κομματοκρατία, να την στείλει στο παρελθόν, όπου ανήκει.


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθούν οι τελευταίες εθνικές εκλογές του νέου ελληνικού κράτους. Τελευταίες όχι γιατί δεν ξα ξαναγίνουν εκλογές αλλά γιατί στο εξής οι εκλογές δεν θα είναι εθνικές αλλά πολυεθνικές. Κι αυτό γιατί η απελθούσα βουλή ψήφισε τις τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες αλλογενείς.

Το ελληνικό κράτος σε λίγους μήνες από εθνικό θα γίνει πολυεθνικό. Στις επόμενες εκλογές μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος δεν θα είναι γηγενείς Έλληνες αλλά αλλογενείς που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Οι νέοι αυτοί ψηφοφόροι προφανώς  θα ψηφίσουν τα διεθνιστικά κόμματα που μεθόδευσαν την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σ’ αυτούς. Κατά συνέπεια,τα κόμματα του συνταγματικού τόξου θα αυξήσουν τα ποσοστά τους σε βάρος των εθνικών θεμάτων στηριζόμενα στις ψήφους των αλλογενών.

Θα ανέμενε κανείς δριμείς αντιδράσεις κατά την ψήφιση των τροποποιήσεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και την ανάδειξη της αλλοίωσης του εκλογικού σώματος σε κύριο θέμα. Για γνωστούς σέ όλους πλέον λόγους, τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει...

Αν και βλέπαμε όλοι ότι ενώ εμείς είχαμε μπροστά το μέτωπο, οι κοινοβουλευτικοί δοσίλογοι αντί να κυκλώνουν τους εχθρούς κύκλωναν εμάς...

Ο λαός περνάει δύσκολα και θα περάσει πιό δύσκολα τήν προσεχή περίοδο πληρώνοντας τα σφάλματα τού παρελθόντος-γιατί καί ο λαός έχει μερίδιο ευθύνης γιά τήν κατάντια του παρόντος.

ΟΜΩΣ...σιγά-σιγά,σταθερά αναγνωρίζει τήν ανάγκη νά βρεθεί σύσσωμος,γιά πρώτη φορά,απέναντι σέ ''αρχές'',''ήθη'' και ''θεσμούς'' πού τού επιβάλλονται παρά τή θέληση και τίς αποφάσεις του.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ -αλλά ακόμα μήν θέλοντας να συνειδητοποιήσει-τά σχέδια και τίς μεθοδεύσεις τού ευρωράιχ,οργανώνει τήν αντίδραση καί τήν αντίστασή του στή μεγάλη τών μαχών πού διαδραματίζεται,μέ σταθερές,αναλλοίωτες αξίες,τήν αλληλεγγύη καί τόν Ελληνικό τρόπο ''λύσης'' θεμάτων πού έχουν νά κάνουν μέ τήν εθνική επιβίωση και ανεξαρτησία.

Αν μή τι άλλο θά πιεστούμε νά ανακαλύψουμε,γιά μιά ακόμα φορά, από τί είμαστε φτιαγμένοι καί τί αξία έχει η τεράστια προίκα τών προγόνων μας,οι οποίοι δέν θά μπορούσαν φυσικά επ'ουδενί να λείπουν από τό ''πανηγύρι''...