Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η αποχή από τις εκλογές είναι το 1ο βήμα ανυπακοής στο πυραμιδικό καθεστώς εξουσίας. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται κι άλλα βήματα σε 3 στάδια ούτως ώστε η αποχή να αποκτήσει ουσία.

  • 1ο στάδιο: Ενημέρωση σε βάθος. Αποκάλυψη του κόσμου που ζούμε με σκοπό καθένας από μας να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του αν θέλει να ζει σε αυτόν ή σε έναν άλλον.
  • 2ο στάδιο: Συνέχιση της ανυπακοής (για τους αποφασισμένους) με κάθε δυνατό τρόπο και παράλληλα οργάνωση σχεδίου για την πλήρη αποκοπή μας από το καθεστώς και την ένταξή μας σε μια νέα Πολιτεία / κοινωνία που θα δημιουργήσουμε στα μέτρα μας.
  • 3ο στάδιο: Πραγματοποίηση της μετάβασης.

Υποσχέθηκα πριν αρκετές μέρες μια μεγάλη ανάρτηση που θα επεξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε καθώς και το ρόλο μας.

Το έργο ολοκληρώθηκε.

Όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε το με preview στο γκρουπ https://www.facebook.com/groups/1051251331561168/ ή στο γκρουπ https://www.facebook.com/groups/404727612969434/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

Με μια πρώτη ματιά στο σχήμα, παρατηρούμε γνώριμες λέξεις και έννοιες, τίτλους
εταιριών και οργανισμών, που σχετίζονται πλήρως με τη ζωή μας.

Ας εξετάσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά την πυραμιδική δομή του κόσμου μας από κάτω
προς τα πάνω:

1ο επίπεδο –Η βάση της πυραμίδας. - Αποτελείται αποκλειστικά από απλούς ανθρώπους. Οι των υψηλών επιπέδων αναφέρονται συχνά σε αυτούς με τις έννοιες «laborunits» (μονάδες εργασίας) ή «uselesseaters» (άχρηστοι καταναλωτές). Είναι οι άνθρωποι που παράγουν ενέργεια, την οποία με τεχνάσματα παντός τύπου εκμεταλλεύονται οι των υψηλών επιπέδων της πυραμίδας. Τεχνάσματα όπως η δήθεν ατομική περιουσία, οι φόροι, κλπ.


1ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Είμαστε η βάση της πυραμίδας. Τα θεμέλια του αποτυχημένου καθεστωτικού συστήματος που βιώνουμε, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς παράγουμε την ενέργεια που χρειάζεται η πυραμίδα για να διατηρηθεί ζωντανή σε κάθε λειτουργία της. Εμείς οι ίδιοι στηρίζουμε αυτό που μας προκαλεί όλα τα δεινά...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : Ο ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.doc


Δείτε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο OBAMA DECEPTION-Η ΑΠΑΤΗ ΟΜΠΑΜΑ :

Θα καταλάβετε ότι το ίδιο μοτίβο χρησιμοποιείται παντού και πάντοτε στον κόσμο. Και ο λόγος που δεν ξεφτίζει είναι ότι οι επόμενες γεννιές ξεχνούν όσα πέρασαν οι προηγούμενες, και επίσης κάθε χώρα δε γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στη διπλανή της, παρά μόνο ότι δείχνει η πυραμιδική τηλεόραση.
 
ΠΗΓΗ,ΕΡΕΥΝΑ : Andreas Zarifopoulos
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.