Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Το ΣΥΡΙΖΑ τερμάτισε το κοντέρ της πολιτικής αλητείας

  • Τι κρύβεται πίσω από τη δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού χώρου

του Βασίλη
Κασιμάτη

Τα όσα διαδραματίζονται από το πρωί στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την «Αδειοδότηση Τηλεοπτικών Μέσων», είναι κωμικοτραγικά, ενώ υπονομεύουν τη δημοκρατική λειτουργία της ενημέρωσης, θεμελιώνοντας μια νέα τάξη πραγμάτων στην τηλεοπτική διαπλοκή. Νέα τάξη ... αριστερών. πραγμάτων!

Όταν μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ & το ΠΑΣΟΚ φαντάζουν ιεραπόστολοι μπροστά τους.

ΕΠΙ ΤΩ ΠΡΑΚΤΕΩ

Νέος Βεζίρης στην Ελλάδα "διορίζεται" πλέον ο έτερος πιτσιρικάς, το καλόπαιδο του Τσίπρα, ο υπουργός Επικρατείας (έγινε και υπουργός τρομάρα μας) Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που θα ψηφιστεί (γιατί θα υπερ-ψηφιστεί σίγουρα) στην ολομέλεια, κοντολογίς ... υποβιβάζονται οι αρμοδιότητες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ομοίως και της ρυθμιστικής αρχής Ε.Ε.Τ.Τ. και πλέον τα όσα σχετίζονται με την τηλεόραση, περνούν στα χέρια του νέου Τσάρου της διαπλοκής και της αριστερής νεοδιαφθοράς.

Ακόμα και τα φύκια έχουν καταλάβει τι παίζεται με την δήθεν αριστερή κάθαρση στο τηλεοπτικό χώρο.

Αυτό λοιπόν που επιχειρούν οι νέοι αριστεροί αυτή τη φορά, φωστήρες του Έθνους μας είναι να αλλάξουν χέρια κάποια κανάλια, με νέους καναλάρχες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόσο απλά!

Πλήρης η αντιγραφή της δημαγωγίας του Ανδρέα Παπανδρέου και θυμόμαστε όλοι τις εποχές του Τάσου Μπιρσίμ και τα ψεύτικα πλάνα από πολιτικές συγκεντρώσεις και τις άριστα σκηνοθετημένες επικοινωνιακές πρακτικές που κράτησαν τον "Ανδρέα" για χρόνια στην εξουσία.

Γεγονός είναι ότι με την «αγαστή» συνεργασία καναλαρχών με τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ κρατήθηκε μέχρι σήμερα και επί σαραντακονταετίας ο δικομματισμός στην χώρα μας, επιτρέποντας στην Ελληνική ελίτ (ολιγαρχία) να θησαυρίζει εις βάρος του δύσμοιρου λαού.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Σήμερα ο Τσίπρας και τα ξένα συμφέροντα που τον στηρίζουν και που τον διόρισαν πρωθυπουργό με τις στημένες (νοθευμένες) εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, επιχειρούν να διαλύσουν τα πάντα στο τηλεοπτικό χώρο, ώστε να αναγκαστούν οι παρόντες καναλάρχες να αποσυρθούν και να λάβουν τη σκυτάλη οι νέοι αριστερο-λάγνοι μεγαλοκαρχαρίες που περιμένουν ... «έξω από την αρένα με ανάμενες τις μηχανές»!

Ονόματα όπως αυτό της ... «παντοτινά» όμορφης Γιάννας.

Η γυναίκα που διέλυσε την χώρα μας με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων και μιλάμε για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, είναι μεταξύ των ονομάτων που θα είναι οι προφανώς νέοι καναλάρχες όπου μέσω της ακόμα μεγαλύτερης τηλεοπτικής διαφθοράς που έπεται, «υπόσχονται» να κρατήσουν το ΣΥΡΙΖΑ στον πολιτικό αφρό της πολιτικής, για πολλά χρόνια. Στον αφρό, όπως επιπλέουν και οι φελλοί!
Αυτός είναι και ο σκοπός της τεράστιας αναστάτωσης που έχει προκληθεί.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ


Πολλάκις έχω αναφέρει και στις τηλεοπτικές μου εκπομπές και σε πλειάδα δημοσιευμάτων μου, ότι τόσο ο τηλεοπτικός χώρος, όσο και η ανεξάρτητη αρχή του Ε.Σ.Ρ. νοσούν θανάσιμα και χρήζουν τεράστιων και δραστικών αλλαγών. Μεταρρυθμίσεις επιβεβλημένες για τη πάταξη της τηλεοπτικής διαπλοκής. Ναι!

Όμως...
αυτό που επιχειρείται με το πέρα για πέρα παράλογο και νομικά αστήριχτο νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή ο μίσθαρνος Νίκος Παππάς, είναι να μεταβιβάσουν στον ίδιον όλες τις κύριες εξουσίες του τηλεοπτικού χώρου, καθιστώντας τον Τσάρο της ενημέρωσης (άρα και της διαπλοκής).

Χαμογελούσε όταν αυτό αναφέρθηκε εμμέσως πλην σφώς, κατά τη διάρκεια της σχετικής συμερινής συζήτησης στο κοινοβούλιο.

Για να μην αναφερθούμε και στους χιλιάδες υπαλλήλους που θα ενταχθούν και αυτοί στην τεράστιο στρατό της ανεργίας.

Εν κατακελίδι, το εν λόγω νομοσχέδιο ελλοχεύει σωρεία ανακριβιών, πάμπολλα θολά σημεία και σίγουρα αμέτρητες συσσωρευτικές διατάξεις και αλλαγές που βεβαιωμένα δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως στην κάθαρση του χώρου, τουναντίον!

Ως ένα ελάχιστο παράδειγμα αναφέρουμε τους 400 υπαλλήλους που πρέπει να έχουν στη δούλεψή τους τα ενημερωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.
Καταρχήν σε ποια βιομηχανία ή άλλη επιχείρηση ζητείται από τον εργοδότη να έχει μίνιμουμ αριθμό υπαλλήλων; Σε ποια χώρα του κόσμου;

Αύριο θα ζητάμε και από τον σουβλατζή να έχει 50 άτομα προσωπικό στο σουβλατζίδικο του; Έτσι θα μειώσουμε την ανεργία; Όταν θα κλείνουν οι επιχειρήσεις όχι 400 άτομα δεν θα έχουν δουλειά αλλά ούτε και τα σημερινά δεκάδες!

Και άντε και το δεχτούμε αυτό.

Αν αύριο βγει ένα νέο σύστημα, επί παραδείγματι ρομποτικών καμερών στα στούντιο, που θα χρειάζονται πλέον οι οπερατέρ (εικονολήπτες);
Και τι θα τους κάνει μετά το κανάλι; Κηπουρούς ή καφετζήδες.
Και στο όνομα ποιάς ανάπτυξης θεσπίζονται αυτά;

Πολιτικές αηδίες, γελοία σχέδια νόμου και κουφιοκέφαλοι καρεκλοκένταυροι, συνθέτουν το παζλ της "2ης φοράς αριστερής" πολιτικής αλητείας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι γελοίες όσο και ανήκουστες εφαρμογές του νέου τηλεοπτικού νομοσχεδίου, όταν αυτές ψηφιστούν, θα ισχύσουν μέχρι να αλλάξουν χέρια τα κανάλια και γίνουν ... Συριζαίϊκα.

Μετά ... από κει παν κι οι νόμοι από κει παν κι άλλοι!

Τα αλλάζουμε πάλι, γιατί η κάθε «Γιάννα» ως νέος καναλάρχης, θα αμελεί υποχρεώσεις και υποσχέσεις προς το ΣΥΡΙΖΑ ... με 400 μισθούς στο κεφάλι της!!

Και θυμηθείτε την ώρα και τη μέρα που τα διαβάζετε αυτά.

Μόνη έξοδος από τη κατρακύλα της αριστερής διαφθοράς;
Οι αναγνώστες μας ... τη γνωρίζουν.

Με τσι γειές σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

Νέο σκάνδαλο ΣΟΚ με Φλαμπουράρη
Ο Σταθάκης και το 1 εκατομμύριο
Το πλαστικό χρήμα Τσίπρα και οι τραγικές διαστάσεις του