Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Μικ Τζάγκερ πήγε Κούβα και θα ακολουθήσουν οι Rolling Stones....

Στην Κούβα βρίσκεται από τη Δευτέρα (5/10), ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, όπου το θρυλικό συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά συναυλία στη χώρα, στο πλαίσιο της επόμενης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο 72χρονος τραγουδιστής παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba (σ.σ είδος μουσικής που μοιάζει με τη σάλσα) από το συγκρότημα Bamboleo σε έναν χώρο στη δυτική Αβάνα, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Πολλές εφημερίδες γράφουν ότι η συναυλία ενδέχεται να οργανωθεί το Μάρτιο στο στάδιο της Αβάνας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τον Πάπα, ο Μιck Jagger…..
Ο Πάπας τών χριστιανών παρέδωσε τους "ζαλισμένους" απο την ¨"επανάσταση" Κουβανούς στον Jagger για διαπαιδαγώγηση.....Τα φιλέτα της Κόυβας θα ξεπουλιούνται στους εβραίους-Προτεστάντες και ο απλός λαός θα βαρά πρέζα!!

Η Κούβα λοιπόν των εβραίων Κάστρο, ανοίγει ξανά την πόρτα της στους Προτεστάντες. Η αλήθεια είναι πως η πόρτα ήταν πάντα ανοιχτή. Κλειστή ήταν μόνο για την φτωχoλογιά…. Μην ξεχνάμε πως οι εβραίοι Κάστρο είναι δημιούργημα της C.I.A. Οι εβραίοι Κάστρο είναι αυτοί που ακρωτηρίασαν πνευματικά την Κούβα...Oι Stones είναι μεγάλης ηλικίας για να παίξουν πολιτικά παιχνιδάκια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως και δεν προσκλήθηκε το κατασκεύασμα του εβραίου Soros , o Βοno των U2…..To boy που….. επιλέχθηκε να εκφράσει τη διάχυτη δυσαρέσκεια που υπάρχει μέσα στην κοινωνία, εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης.Ο γνωστός χαφιεδάκος και άγρυπνο μάτι του Λευκού Οίκου, που "στέλνεται" σε "περιοδείες"......ο φανατικός προτεστάντης που ντύθηκε ακτιβιστής....

ΠΗΓΗ