Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Ἡ …«τρομοκρατία» εἶναι χρήσιμη!!!

Η ISIS πιστή στις αρχές και στ’αφεντικά της σκότωσε αθώους πολίτες, όχι περιούσιους, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Απλά για να δημιουργηθεί τρόμος στους φορολογουμένους.
Εκλογές έρχονται και στην Γαλλία και η δημιουργία συναισθηματικής φορτίσεως προετοιμάζει τον λαό για αποδοχή λήψεως νέων μέτρων, για αλλαγή πολιτικής απόψεως και στροφής σε άλλα κόμματα.


Η τρομοκρατία που έζησε και η Τουρκία είχε τέτοιο σχεδιασμό, τα ΜΜΕ έσπευσαν να στοχοποιήσουν τον Ερντογάν, όπως έκαναν με τον Καραμανλή παλαιότερα, μετά τις μεγάλες φωτιές, αλλά οι πολίτες δεν αντέδρασαν όπως περίμεναν οι …«μάγειρες» της κοινής γνώμης.

Με αξιοσημείωτη καθυστέρηση έστειλε συλλυπητήρια ο Νετανιάχου ζητώντας παράλληλα ειδικά μέτρα ασφαλείας για τους …«περιουσίους».Όμως…

Μόλις πριν τρεις ημέρες η ISIS ανατίναξε 40 ανθρώπους στην Βηρυττό.

Ούτε συλλυπητήρια εστάλησαν, ούτε δακρύβρεκτα τύπου «Eίμαστε όλοι Γάλλοι», ούτε πορείες από τους …«αντιρατσιστές»της Μοσάντ.

Τις πάπιες έκαναν οι πατσαβούρες των τοκογλύφων.

Η ISIS σκοτώνει συστηματικά μόνον εχθρούς του Ισραήλ και δεν πειράζει τρίχα Ισραηλινού.
Το συγκεκριμένο κτύπημα προφανώς ετοιμάζει ψυχολογικά τους Γάλλους να αποδεχθούν εύκολα μέτρα κι εκταμιεύσεις στο όνομα της ασφάλειας. Αν δεν ήταν απλά μία εκδίκηση των σιωνιστών, θα μάθουμε σύντομα τον πραγματικό σκοπό της κατατρομοκρατήσεως των Γάλλων, μα και όλων των λαών Ευρώπης, με την βοήθεια των σιωνιστικών ΜΜΕ, που καλύπτουν τα συμβάντα με γλαφυρές και τραγικές περιγραφές, ώστε να μεγιστοποιήσουν τον συναισθηματικό αντίκτυπο…

Κάτι που φυσικά δεν έκαναν όταν η ISIS εκτελούσε Συρίους, Αιγυπτίους, Ρώσσους, Λιβανέζους και Παλαιστινίους...

Το …αστείο της υποθέσεως;

Η ανακάλυψη του …διαβατηρίου ενός …«Συρίου τρομοκράτη» δίπλα σε κάποιο πτώμα.
Εδώ έχουμε δηλαδή να κάνουμε με την …δοκιμασμένη συνταγή των Διδύμων Πύργων ξανά σε εφαρμογή.Οι πρακτορίσκοι των τοκογλύφων σπεύδουν να κτίσουν την μαζική ψευδαίσθηση.
Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν, όπως μας τα λεν, με τα …διαβατήρια στο χέρι, ώστε σε περίπτωση ελέγχου να περάσουν …απαρατήρητοι, μαζί με τα …εκρηκτικά και τα …καλασνικοφ στο χέρι...

Όχι, δεν μας δουλεύουν…

Τα πιστεύουν αυτά που λεν… Μα πιο πολύ θέλουν να τα πιστέψουμε εμείς!!!

Σίγμα
Διαμόρφωση/προσθήκη φωτό:Α.Τ.