Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Οι πρώτες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στο επερχόμενο τσουνάμι πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας


«Η Λ.Σ.Π θα βρίσκεται… έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως την Τετάρτη 18/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλείου 15:30 για να δώσουμε ακόμα μια μάχη,όπως επίσης και για την τακτική συνέλευση μας προκειμένου να οργανώσουμε τις επόμενες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε.

Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν.
Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!

Η δεύτερη ευκαιρία εξέπνευσε, πριν καλά καλά δοθεί και τώρα μας την επιστρέφουν και με τόκο, σαν υπεύθυνοι λαοσωτήρες τοκογλύφοι που είναι οι κυβερνώντες μας και τα αφεντικά τους.

Η πρώτη κατοικία και με την βούλα πλέον δεν προστατεύεται.

Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ, περιμένοντας να έρθει η σειρά σου ή θα αντιδράσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία Νεάπολεως την Τετάρτη 18/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30 για να δώσουμε ακόμα μια μάχη, και κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο, να αντισταθούν στην αρπαγή των περιουσιών τους, απ” το κράτος ληστή.

Ένα κράτος ανάλγητο , άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του.

Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των
«δανειστών» και ΟΧΙ του καθημαγμένου λαού του. Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκυμμένοι ή θα σηκωθούμε όρθιοι;
».

Λα'ι'κή Στάση Πληρωμών

Ο εν λόγω φορέας που έχει αποτρέψει αρκετούς πλειστηριασμούς μέχρι τώρα με την ειρηνική πάντως και πάνω απ” όλα ανθρώπινη μέχρι τώρα δράση του, προαναγγέλλει σε πρώτη φάση κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως και Ηρακλείου.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από πολίτες στο άκουσμα του περιεχομένου της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές οι οποίοι στην ουσία πέρασαν την δική τους γραμμή.

ΠΗΓΗ