Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Τα έσοδα της οικογένειας του «Σουλτάνου» χτύπησαν οι Ρώσοι και για αυτόν τον λόγο δέχθηκαν το «μήνυμα»… Καταστράφηκαν εκατοντάδες φορτηγά που δεν είναι εύκολο να αντικασταθούν και βέβαια και οι οδηγοί που δεν θα είναι πλέον τόσο πρόθυμοι να διεκδικήσουν το μεροκάματο του τρόμου...Η ζημιά με το πετρέλαιο είναι μη αντιστρέψιμη και ο Ερντογάν τρελάθηκε. Απλά πράγματα.Αν μάλιστα σκεφτούμε και την πιθανότητα να είναι αληθής η φήμη που θέλει ιδιοκτήτη των φορτηγών και κύριο διακινητή του παράνομου πετρελαίου τον γιο του Ερντογάν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι θέμα οικογενειακής «εκδίκησης»..


Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί και σε άλλα οικονομικά σκάνδαλα από τον τουρκικό τύπο.Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο Μπιλάλ Ερντογάν άρχισε την καριέρα του σαν εφοπλιστής εδώ και λίγα χρόνια ενώ ήδη το 2014 είχε υπό την κατοχή του δυο μεγάλα τάνκερ, αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τα τάνκερ αυτά, όπως αναφέρεται, κάνει το λαθρεμπόριο πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ και από τις περιοχές των Τζιχαντιστών με τεράστια κέρδη που μοιράζετε με τους συνεταίρους του.

Η μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησης των Τζιχαντιστών είναι το λαθρεμπόριο παράνομου πετρελαίου που με την βοήθεια του γιου Ερντογάν μεταφέρεται σε δυτικά λιμάνια της Μεσογείου και στο Ισραήλ.

ΠΗΓΕΣ 1 , 2
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.