Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Διασπορὰ ψευδῶν εἰδήσεων ἀπὸ …«τουρκολόγους»!!! Η γελοιότητα στα blogs δεν έχει όρια.

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον «Τουρκολόγο» ξανά.

Ο Soros είπε μόνο ότι το κόστος για τη φιλοξενία 2.000.000 Σύριων στην Τουρκία είναι μεγαλύτερο από 10 Δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Και φυσικά θέλει να τα βάλουν οι πολίτες αυτά τα χρήματα κι όχι αυτός, που δεν θα έδινε ούτε την …αρρώστιά του.Στο άρθρο της Wall Street Journal
George Soros Calls for Cooperation in Europe on Migrant Crisis μάλιστα αναφέρεται ότι στην Τουρκία είναι στοχοποιημεένος ήδη για τις μαϊμού διαδηλώσεις για το Τζαμί, εναντίον του Ερντογάν.

Και δείτε τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο παπατζής …«Τουρκολόγος» για να ερεθίσει τους αναγνώστες του, να πανικοβληθούν και να αρχίσουν να αναμεταδίδουν την παπαριά:

«11Δις ΑΠΟ ΤΟΝ Soros» …1η μπούρδα!!!

«για να ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ» …2η μπούρδα!!!

«οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» …3η μπούρδα!!!

Σε μία πρόταση χώρεσε 4 γελοία ψέμματα ο επικίνδυνος μπουρδολόγος.

Έτσι κτίζουν στο μικρό μυαλό κάποιων πολιτών μία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κατάσταση, ώστε να τους φανατίσουν ρατσιστικά, να τους σπρώξουν σε μοιραία και ρατσιστικά αδικήματα, για να μπορεί το σύστημα να βρίσκει πρόσχημα και να περνά πιο εύκολα αντιρατσιστικούς νόμους ενάντια στην ελευθερία του λόγου…Η γελοιότητα δεν έχει όρια.

Ένα ''ανώνυμο'' πανό, που κρέμασαν πράκτορες, με σκοπό να φέρουν σε κόντρα Μουσουλμάνους Μετανάστες και Γερμανούς πολίτες, ταυτοποιήθηκε από τους …πατριώτες του Γ-ellas Φορς κι αποδόθηκε με σιγουριά σε … Τζιχαντιστές.

Σαν να λέμε ότι «δεν» υπάρχει περίπτωση να είναι προβοκάτσια των συντηρητικών κομμάτων, που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο για να μαζέψουν τις ψήφους των πανικόβλητων Γερμανών.Αυτά τα γελοία blog προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι οι μισθοφόροι του Ισραήλ, που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους, έχουν όντως σχέση με το Ισλάμ κι ότι δεν σκοτώνουν για λογαριασμό της Νέας Τάξεως και του Σιωνισμού, αλλά γιατί απλά είναι …φανατικοί θρήσκοι, που τους εξοπλίζει το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ για να δοξάσουν τον …Αλλάχ.

Κι αρχίζω πλέον να υποπτεύομαι ότι πέφτουν πολλά λεφτά από ξένες πρεσβείες και Στοές για να δημιουργηθεί αυτή η άκυρη πεποίθηση στους πολίτες κι ότι δεν είναι απλά θέμα βλακείας κι άγνοιας.

Μην γίνεστε συνεργοί των πρακτόρων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη και να μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες και τους πραγματικούς εγκληματίες να τους κρατήσουν εκτός κάδρου.

Έτσι έκαναν και με το ΙΡΑΚ…
Σκότωσαν 1.500.000 ανθρώπους, 500.000 μωρά δημιουργώντας την πεποίθηση ότι ο Σαντάμ ετοίμαζε Πυρηνικό Πόλεμο.


Σίγμα
Διαμόρφωση/σύζευξη:Α.Τ.