Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟ (ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ (FUNDS) ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ (ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΧΟΝΤΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ) ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ", ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΑΣ.

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦAΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ , Η ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ !

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ"

ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΤΡΟΠΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ "ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ" ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ (ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ) ΧΡΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΖΗΜΙΕΣ .

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΑΣ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :

Άκυρες οι "πωλήσεις" (ΑΚ 513) δανείων σε ξένα funds χωρίς την συναίνεσή σας. Κάντε Αγωγές Ακύρωσής (ΑΚ 155)