Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Πάνω από 260.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Η μεγάλη φυγή των Ελλήνων είναι γεγονός...Άφαντη η Ν.Δ των νεόπλουτων φαντασμένων...

Πάνω από 260.000 επιχειρήσεις θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα στο πρώτο 6μηνο του 2016 με προορισμό γειτονικές χώρες με ανθρώπινη φορολογία.Η κυβέρνηση Τσίπρα σκοτώνει συνειδητά την ανάπτυξη στη χώρα και βάζει την σφραγίδα της απόλυτης φτωχοποίησης-την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες διορίζουν συγγενείς και κομματικό στρατό στο δημόσιο.

Exoυν την ψευδαίσθηση ότι θα κυβερνάνε για πολύ την ώρα που η σπίθα της λαικής οργής ξεσπάει από παρέα σε παρέα από γειτονιά σε γειτονιά.

Ο Τσίπρας είναι πολύ χειρότερος και από τον Σαμαρά…
είναι το επιμύθιο που διαχέεται από στόμα σε στόμα.

Οποιος ελεύθερος επαγγελματίας βγάζει πάνω από 30.000 ευρώ πρέπει να
πεθάνει στα λησταρχεία της Εφορία και των διάτρητων ασφαλιστικών ταμείων.

Οσο μισούν τους ελεύθερους επαγγελματίες τόσο-οι σαρδανάπαλοι κυβερνώντες- προστατεύουν το χυδαίο πελατειακό τους κράτος στο οποίο υπόσχονται αυξήσεις και νέες προσλήψεις.

Αυτό το μακελειό των ελευθέρων επαγγελματιών δεν έχει υπάρξει ούτε στα πιο στεγνά κομμουνιστικά καθεστώτα.

Αυτό που θα επιτύχουν οι κυβερνώντες είναι να μείνουν πίσω στην Κολομβία των Βαλκανίων οι συμμορίες των βαρόνων της Μαφίας και ο διορισμένος στο δημόσιο κομματικός στρατός τους.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι επικηρυγμένοι από το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ. H μεγάλη φυγή από την Ελλάδα είναι πλέον μονόδρομος...

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.