13 Ιαν 2016

Η Αμερική διέλυσε την Ευρώπη χωρίς καμία τουφεκιά - Πλανητικά Σχέδια διάλυσης με Μεταναστευτικές Ροές


Η Αμερική διέλυσε την Ευρώπη χωρίς καμία τουφεκιά. Είναι γνωστό από την γεωπολιτική ότι οι υπερδυνάμεις σήμερα είναι τρεις (ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα)... Μεταξύ αυτών προσπάθησε να παρεισφρήσει και η Ευρώπη. Όμως η Αμερική με την τελευταία κίνησή της, την αποτελείωσε.


Η Ευρώπη διαλύεται όχι από την οικονομική κρίση – τέτοια αντιμετωπίζει και η Αμερική, και μάλιστα οξύτερη-, αλλά από τις εθνοφυλετικές και άλλες πολιτισμικές διαφορές που δημιουργούνται στο εσωτερικό των χωρών της και που σε λίγο θα ξεσπάσουν φανερώνοντας περίτρανα το πρόβλημα. Την ώρα που οι άλλες υπερδυνάμεις θα ενισχύουν την θέση τους και τα οπλοστάσιά τους η Ευρώπη θα είναι υποχρεωμένη να ομφαλοσκοπεί στο εσωτερικό της, ανήμπορη να συμμετάσχει στον ανταγωνισμό και υποχρεωμένη να παραμείνει ουραγός των ΗΠΑ.

Η μέθοδος των μεταναστευτικών Ροών είναι μια σύγχρονη μέθοδος για την επίτευξη πολιτικών και οικονομικών στόχων. Είναι μια μέθοδος εξαιρετικά μεγάλης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα αν... την συγκρίνουμε με άλλες συμβατικές μεθόδους επεμβάσεων (δικτατορίες κλπ.). Και αυτό διότι οι μεταναστευτικές ροές μπορεί να προκαλέσουν την πλήρη και μη αναστρέψιμη διάλυση μιας κοινωνίας.

Τα πανεπιστήμια και οι διάφοροι οργανισμοί των ΗΠΑ έχουν εντρυφήσει αρκετά στην μέθοδο αυτή. Για παράδειγμα η Kelly Greenhill (https://ase.tufts.edu/polsci/faculty/greenhill/), καθηγήτρια του πανεπιστημίου Tufts, είναι μια θεωρητικός του είδους αυτού. Τα βιβλία της ‘Weapons of Mass Migration’ και ‘Sex, Drugs, and Body Counts: The Politics of Numbers in Global Crime and Conflict’, διαπραγματεύονται τέτοια θέματα.


Η υλοποίησή μαζικών μετακινήσεων πληθυσμού και μάλιστα προς συγκεκριμένους στόχους (Ευρώπη), απαιτεί χρήματα, χειραγωγούμενα ΜΜΕ, ύπαρξη ΜΚΟ και γενικά ανάλογη υποδομή. Τα αποτελέσματα όμως είναι εντυπωσιακά, και επιπλέον δεν απαιτείται άμεσα φόρος αίματος.

Εκατοντάδες χιλιάδες εξαντλημένοι, πεινασμένοι, οργισμένοι αλλά διψασμένοι για εκδίκηση και αίμα, γεμίζουν σήμερα τους δρόμους των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι η Ευρώπη θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Σήμερα κανένας Ευρωπαίος 'ηγέτης' δεν έχει την δύναμη να δει τη αλήθεια κατάματα και τουλάχιστον να καταγγείλει το σχέδιο της Νέας Τάξης για την υποδούλωση των Ευρωπαϊκών λαών. Την ίδια ώρα μάλιστα οι γνωστοί «προοδευτικοί» της αιώνιας αντιπολίτευσης εξαντλούν την ‘ευαισθησία’ τους φωνάζοντας ηλίθια ακόμα υπέρ της ελεύθερης εισόδου και άλλων μεταναστών.

Η τρέχουσα εισβολή στην Ευρώπη από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Υεμένη κλπ., δεν γίνεται τυχαία και κάθε άλλο παρά ‘αυθόρμητη’ είναι. Έχει προηγηθεί μια σκόπιμή κοινωνική αναταραχή (πόλεμος) στις χώρες ‘πηγή’ η οποία οδηγεί σε αναγκαστική, καθοδηγούμενη και μαζική μετανάστευση. Στη συνέχεια στην χώρα υποδοχής επιβάλλεται το δόγμα της πολύ-πολιτισμικότητας. Το δόγμα της πολύ-πολιτισμικότητας δεν έχει ως κίνητρο την αγάπη και την συμφιλίωση, δεν έρχονται στην Ευρώπη οι μετανάστες επειδή μας αγαπούν,το αντίθετο.

Οι μετανάστες επιθυμούν λεφτά, ονειρεύονται το sex και την όποια ευμάρεια υπάρχει και το χειρότερο, σημαντικό μέρος από αυτούς –αλλά οργανωμένο- επιθυμεί διακαώς να μας προσηλυτίσει στο Ισλάμ, που σημαίνει πλήρη διάλυση του κοσμικού κράτους. Γι’ αυτό αυτόματα αναπτύσσεται το μίσος έναντι του δυτικού τρόπου ζωής. Η θύελλα του μεταναστευτικού ρεύματος σαρώνει πλέον τα πάντα.

Οι Μεταναστευτικές Ροές είναι ένα πανίσχυρο σύγχρονό ‘όπλο’ ασύμμετρου πολέμου. Έτσι η Ευρώπη θα καταστεί υποχείριο, ένα ελεγχόμενο αμερικανικό οικόπεδο. Ώσπου η Ευρώπη να λύσει αυτά τα εσωτερικά προβλήματα (φονταμενταλισμού κλπ.) που της προστέθηκαν, θα βρεθεί υπόδουλη και θα πληρώσει βαρύ τίμημα.

Είναι δύσκολη τέχνη να κρατάς μαζί έθνη που τα χωρίζουν η θρησκεία και η γλώσσα, να κάνεις να αποδεχτούν ένα κοινό πολιτικό σχέδιο. Η Ε.Ε. φιλοδόξησε να ομοιάσει με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία… Το εγχείρημα φαίνεται να οδηγείται σε παταγώδη αποτυχία.

Στην Ευρώπη υπάρχει σήμερα άρνηση ή και απόρριψη των χριστιανικών καταβολών της και οργανωμένη προσπάθεια απο-χριστιανοποίησης της παιδείας και της κοινωνίας. Σε μερικές περιπτώσεις εκτός από την θρησκευτική αρνούνται και την εθνική ή και την φυλετική τους ταυτότητα. Παράλληλα έχουμε έξαρση του νεοφιλελευθερισμού, της διαφθοράς και ελευθεριοτήτων παντός είδους. H ανεργία, η οικονομική και η δημογραφική κρίση της Ευρώπης επιτείνει την διάλυσή της. Όλα οργανώνονται και υποκινούνται από μυστικοπαθείς ‘λέσχες’ οι οποίες δρουν απόρρητα στο δημόσιο χώρο.

Για την χώρα μας ειδικά έχουν ετοιμάσει το χειρότερο σενάριο. Ξεπούλημα και διάλυση των πάντων. Καληνύχτα Ευρώπη, Καληνύχτα Ελλάδα.

Α. Λεώνη

ΠΗΓΗ


Πλανητικά Σχέδια διάλυσης με Μεταναστευτικές Ροές


Οι μεταναστευτικές ροές που γίνονται γύρω μας μας εκπλήσσουν τόσο για το όγκο τους και την πανσπερμία τους όσο και για την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται. Η Kelly Greenhill (Βλέπε: https://ase.tufts.edu/polsci/faculty/greenhill/ ), είναι η θεωρητικός του είδους αυτού. Οι Μεταναστευτικές Ροές είναι ένα πανίσχυρο σύγχρονό ‘όπλο’ ασύμμετρου πολέμου.

Η Kelly Greenhill είναι καθηγήτρια του Tufts University (συμπωματικά από εκεί αποφοίτησε και ο Κ. Καραμανλής ο μικρός) και το 2010, εξέδωσε τα βιβλία: Weapons of Mass Migration by Kelly Greenhill, Cornell University Press δηλ. Όπλα μαζικής μετανάστευσης, εξαναγκαστικός εκτοπισμός πληθυσμών, καταναγκασμός και εξωτερική πολιτική, καθώς επίσης και το βιβλίο: Sex, Drugs, and Body Counts: The Politics of Numbers in Global Crime and Conflict δηλ. Σεξ, Ναρκωτικά και οι αριθμοί του σώματος: Η πολιτική των αριθμών στο παγκόσμιο έγκλημα και τις συγκρούσεις (Βλέπε σχετικά το amazon).

Η κα Kelly Greenhill, υπήρξε σύμβουλος στο παρελθόν του αντιπροέδρου ΗΠΑ (John Kerry) και είναι επίσης και σύμβουλος σε διάφορες επιτροπές πολιτικού χαρακτήρα οι οποίες ασχολούνται με θέματα διεθνούς ασφάλειας πχ, United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), U.S. Department of Defense, κλπ (Βλέπε cv).

Η μέθοδος των μεταναστευτικών Ροών θεωρείται ως μια ιδιαίτερα σύγχρονη μέθοδος για την επίτευξη πολιτικών και οικονομικών στόχων εξαιρετικά μεγάλης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα αν την συγκρίνουμε με άλλες συμβατικές μεθόδους επεμβάσεων. Και αυτό διότι οι μεταναστευτικές ροές μπορεί να προκαλέσουν την πλήρη και μη αναστρέψιμη διάλυση μιας κοινωνίας.

Η υλοποίησή τους απαιτεί βέβαια χρήματα, χειραγωγούμενα ΜΜΕ, ύπαρξη ΜΚΟ δηλ ‘μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα’ οργανώσεις, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, και επιπλέον δεν απαιτεί φόρο αίματος (τουλάχιστον για την εκτέλεσή της).

Η τρέχουσα εισβολή στην Ευρώπη από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Υεμένη κλπ, δεν γίνεται τυχαία και κάθε άλλο παρά ‘αυθόρμητη’ είναι. Έχει προηγηθεί μια σκόπιμή κοινωνική αναταραχή (πόλεμος) στις χώρες ‘πηγή’ η οποία οδηγεί σε αναγκαστική, καθοδηγούμενη και μαζική μετανάστευση.
Ο πληθυσμός που φθάνει στις χώρες ‘στόχος’ θα είναι το υπόβαθρο, για την πρόκληση του κοινωνικού και πολιτικού χάους και πολιτιστικής αλλοίωσης.

Θα δημιουργηθεί μια μάζα ανθρώπων χωρίς συνοχή, με μεγάλη απόκλιση των ηθικών και άλλων αξιών (‘χυλός’) ώστε τα πολιτιστικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά των αυτόχθονων κατοίκων να πιέζονται σε υποχώρηση, προς χάριν μιας αναγκαίας και ισοπεδωτικής πολιτικής διαχείρισης. Στη συνέχεια η κατάσταση αυτή χρησιμοποιείται για περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, περιστολή των οικονομικών απολαβών κλπ. Δηλαδή επέρχεται μια εξίσωση των ανθρώπων προς τα κάτω. Οι δε αυτόχθονοι πληθυσμοί καθίστανται όμηροι, χάνοντας και την αυτοδιαχείριση της χώρας τους.

Σήμερα οι μεταναστευτικές ροές παρακολουθούνται από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (η οποία και ελέγχεται κυρίως από την Δύση, δείτε και την συμμετοχή της Kelly Greenhill) και κατευθύνονται βασικά προς την Ευρώπη. Είναι προφανές ότι η Ευρώπη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο χώρος ‘στόχος.

Μέχρι τα μέσα του 2016 αναμένονται περί τα 3,8 εκατ. μετανάστες να φθάσουν εντός της Ευρώπης, από διάφορες διαδρομές. Όταν αυτοί εγκατασταθούν, και με βάση το ισχύον δίκαιο (‘συνένωση’ οικογενειών κλπ), αναμένεται ο καθένας απ’ αυτούς να φέρει λίγο αργότερα το λιγότερο 4 συγγενικά του άτομα. Δηλαδή τελικά όπως έχουν σήμερα τα πράγματα (και με την υπόθεση ότι οι ροές θα σταματήσουν) θα έχουμε σε 3-4 χρόνια τουλάχιστον 15,2 εκατ. νέους κατοίκους στην Ευρώπη.

Η διαχείριση της επόμενης ημέρας θα αποδειχθεί ένας εφιάλτης. Θα μπορέσει να παραμείνει ο λεγόμενος Ευρωπαϊκός πολιτισμός με τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε σήμερα; Αυτό φαίνεται αδύνατον.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια ‘χειραγωγούμενη δημοκρατία’ δηλαδή μια άλλου τύπου σκλαβιά ανθρώπων και αυτό θα είναι ο καρπός και η απόρροια ενός ‘επιστημονικού’ εγχειρήματος, μιας επιστήμης η οποία εξυπηρετεί αποδομητικούς σκοπούς.

Και μην ξεχνάμε την σημερινή κατάσταση της Ευρώπης. Διότι σήμερα η Ευρώπη είναι μια Ευρώπη με αυταρχικούς και γραφειοκρατικούς θεσμούς (βλέπε lobbies, κλπ), δυσκίνητη, μια Ευρώπη εξαθλιωμένη από το νεοφιλελευθερισμό που την κυριαρχεί, μια Ευρώπη σε πολλά σημεία της διαλυμένη από τα μνημόνια. Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα τότε η Ευρώπη θα πρόβαλε κάποια αντίσταση, τώρα όμως οδηγείται σε θυσία.


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.