Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ (στη νήσο Κίναρο)-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ


15-2-2016- Σκληρή απάντηση για την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού (Περιμένοντας απαντήσεις)για τα σενάρια που ο Γιώργος Αδαλής αποκαλύπτει στο Εγγύς της Πόλεως στους 106,1 fm www.cityinternational.gr με τον Γιώργο Αρίστογλου.
Το τουρκικό σύστημα «KORAL Radar ES System – Ground Based Jammer» και η ικανότητα να δημιουργήσει περιβάλλον «τύφλωσης» σε Ελληνικά ιπτάμενα, πλωτά και επίγεια μέσα

Το «KORAL» είναι η τελευταία προσθήκη του τουρκικού στρατού με αυξημένες δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου. Αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα άμυνας και ηλεκτρονικής επίθεσης έχει σχεδιαστεί για να μπλοκάρει και να εξαπατάει συμβατικούς και σύνθετους τύπους εχθρικών ραντάρ και ιπτάμενων μέσων, αναλύει πολλαπλά σήματα στόχου σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, δημιουργώντας αυτόματα την κατάλληλη απάντηση, χάρη στην ψηφιακή (DRFM) ικανότητα.

Το σύστημα KORAL έχει αποτελεσματικό εύρος πέραν των ενενήντα μίλια (περίπου 150 χιλιόμετρα), σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να μπλοκάρει και να εξαπατήσει οποιαδήποτε συστήματα χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων ραντάρ και άλλων ηλεκτρονικών συστημάτων, και να τυφλώσει οπλικά συστήματα.

Η Τουρκία έχει εγκατεστημένο σύστημα «KORAL Radar ES System – Ground Based Jammer» στα νότιο δυτικά παράλια (συγκεκριμένα στην περιοχή της Mugla και νότιο ανατολικά συγκεκριμένα στα σύνορα της με την Συρία και οι Ρώσσοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες τους). Το «KORAL Radar ES System – Ground Based Jammer» είναι ικανό να δημιουργήσει περιβάλλον «τύφλωσης» σε Ελληνικά ιπτάμενα, πλωτά και επίγεια μέσα.

ΠΗΓΗ