23 Μαρ 2016

"Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας"...


Tired of pointless war?

Πίεσαν και πιέζουν για να δημιουργούνται "κύματα" μεταναστών, αλλά τα τοποθετούν εκεί όπου τους βολεύει ...Στα κράτη-"στόχους" τους ...Στα κράτη που σήμερα λεηλατούνται από την αμερικανική Τάξη και τα δουλικά της ...Στα κράτη της Μεσογείου ...Στους λαούς που πρέπει ν' ανεχθούν την αλλαγή "ιδιοκτησίας" της πατρίδας τους και δεν πρέπει να αντιδρούν ...Στα κράτη που έπρεπε να τα "στριμώξουν", για να μπορεί η δική τους Γερμανία να τα "κατασπαράξει" για λογαριασμό τους ...Στα κράτη που έπρεπε να τα "αλυσοδέσουν" με διεθνείς συμφωνίες, προκειμένου να "φορτωθούν" το πρόβλημα και να μην μπορούν ν' αντιδράσουν.

..."Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας"... δήλωσε το σταλινικό κτήνος με το όνομα Μέρκελ ...Η παλιά χαφιές της Στάζι και συνάδερφος της Αλέκας. Γιατί το δήλωσε; Για να το ακούσουν οι απλοί Γερμανοί; Αυτούς ούτε καν που τους υπολογίζουν οι Σταλινοναζί, που κυβερνούν τη Γερμανία. Στρατιωτάκια είναι, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι τους υποδείξουν. Αυτό το δήλωσε, για να το ακούσουν οι Έλληνες ή οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί. Αυτοί, οι οποίοι έχουν πραγματικό πρόβλημα με τους ισλαμιστές.

Αυτή η δήλωση της Μέρκελ ήταν καθαρά για "εξαγωγή" ...Για να την ακούσουν οι Έλληνες και οι άλλοι μεσογειακοί λαοί.

Το δήλωσε, για να καταλάβουν ότι οι ισλαμιστές δεν είναι μόνον "κομμάτι" της Γερμανίας, αλλά και της Ελλάδας και της Ιταλίας και της Ισπανίας ...Να "ξεχάσουν" οι λαοί παλιούς τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος ...Να ξεχάσουν τις "απελάσεις" και ό,τι άλλο μπορούν να σκέφτονται, προκειμένου να τους αποβάλουν από τις πατρίδες τους. Οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι "κομμάτι" του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και στα κράτη αυτά χρησιμοποιούνται ως έποικοι ...Έποικοι σκληροί, απαιτητικοί και πολλές φορές βίαιοι. Θα φτάσουμε στο σημείο να γίνονται παρελάσεις επίδειξης δύναμης και μίσους, όπως κάνουν οι κατακτητές Προτεστάντες στην κατακτημένη καθολική Βόρεια Ιρλανδία.   

  ..Δοκιμασμένες τακτικές μέσα στους αιώνες. Πρέπει όλοι αυτοί οι λαοί να καθηλωθούν από τον φόβο ...Να αισθάνονται ότι η "πέμπτη φάλαγγα" τους πολιορκεί ...Να αισθάνονται ότι οι κοινωνικοί τους αντίπαλοι έχουν "πλάτες" μυστηριώδεις και ανίκητες ...Να αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη τη στήριξη των Αμερικανών, γιατί θα τους σφάξουν μέσα στα σπίτια τους . Αυτοί όμως, οι οποίοι προετοίμασαν το Ισλάμ σαν εχθρό, φρόντισαν προηγουμένως να "αλλοιώσουν" τα ίδια τα χριστιανικά κράτη, τα οποία θα απειλούσαν. Την ίδια ώρα, δηλαδή, που με τους πολέμους ομογενοποιούσαν το Ισλάμ, προκειμένου να το κάνουν έναν "όχλο", άλωναν τα χριστιανικά κράτη, πλημμυρίζοντάς τα με ισλαμιστές σε βαθμό τέτοιο, που να φοβούνται πλέον οι λαοί τους όχλους. Στο όνομα ενός δήθεν πολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενθάρρυναν —και τις περισσότερες φορές χρηματοδότησαν οι ίδιοι— κύματα ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Με τα τεράστια πλούτη, τα οποία "παρήγαγαν" για τους Αμερικανούς τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν, μπορούσαν να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τον κάθε μετανάστη σε υποψήφιους δουλεμπόρους. Γιατί; Για να τους βάλουν μέσα στα κράτη και μετά εντός των "τειχών" να τους εμφανίσουν σαν απειλή ...Για να δημιουργήσουν την "πέμπτη φάλαγγα" του νέου αντιπάλου και να την "ενώσουν" με τους μηχανισμούς των "σταλινικών", οι οποίοι ήδη υπήρχαν και ελέγχονταν από αυτούς. 

Στη διαχείριση αυτών των ανθρώπινων μαζών, οι οποίες προέρχονταν από το Ισλάμ, χρησιμοποίησαν τα παλιά τους δίκτυα ...Τα "υπόγεια" δίκτυα, τα οποία είχαν στήσει από κοινού με τη Σοβιετική Ένωση και περιελάμβαναν κομμουνιστικά κόμματα και παρακρατικούς μηχανισμούς ...Τα δίκτυα εκείνα, τα οποία είχαν στήσει οι Αμερικανοί, για να απειλούν τα ευρωπαϊκά κράτη με κομμουνιστικές "επαναστάσεις" κάθε φορά που αντιδρούσαν στην κατοχή τους ...Δίκτυο, όπως το Gladio του ΝΑΤΟ, δεν απειλούσε τώρα με "επανάσταση" προλεταρίων τα απείθαρχα κράτη, αλλά τα απειλούσε με τους φανατικούς ισλαμιστές.

Όλα τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης και τα "συγγενή" δίκτυα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς "εξυπηρετούν" αυτόν τον σχεδιασμό. Αυτά τα υπόγεια "δίκτυα" των μυστικών υπηρεσιών διοχετεύουν το "κύμα" των λαθρομεταναστών όπου βολεύει τον ιμπεριαλισμό.

Προκειμένου να αποκρύπτουν τον ρόλο τους, αλληλοκαλύπτονται με τα "φανερά" δίκτυα του δήθεν ανθρωπισμού και του πολιτισμού.

Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πως όλες οι ΜΚΟ, οι οποίες εξειδικεύονται στη "λαθρομετανάστευση", είναι "βραχίονες" παρακρατικών οργανώσεων και πληρωμένες από τους Αμερικανούς. Μέσα από ένα δίκτυο δουλεμπόρων κατάφεραν και μετέφεραν στην Ευρώπη αυτούς, τους οποίους "έδιωχναν" από τις πατρίδες τους ...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τους "ξεφορτώνονταν" από εκεί που δεν τους ήθελαν και τους "φόρτωναν" εκεί όπου θα μπορούσαν να τους γίνουν "χρήσιμοι". Τους έδιωχναν από εκεί που τα αστικά χαρακτηριστικά τους τούς ήταν ενοχλητικά και τους έστελναν εκεί όπου τα ίδια χαρακτηριστικά τούς βόλευαν, γιατί "άνοιγαν" ευκολότερα τις ευρωπαϊκές πόρτες. Μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις. Ανεπιθύμητοι παντού. Στις πατρίδες τους δεν "χωρούν", στην Ευρώπη "περισσεύουν". Δυστυχώς.

Με αυτόν τον τρόπο οι Αμερικανοί κατέστρεψαν ολόκληρες κοινωνικές τάξεις, χωρίς να τις έχουν καν "απέναντί" τους. Μετέτρεψαν τους εχθρούς τους σε απόλυτα εξαρτώμενους από τους ίδιους. Αυτούς, του οποίους θεωρούσαν ανεπιθύμητους στις πατρίδες τους, τους έκαναν χρήσιμους στην Ευρώπη.

Μαζί μ' αυτούς μπόρεσαν και μπήκαν στα κράτη πραγματικά ισλαμικά κτήνη ...Ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν οι ισλαμικές κοινωνίες ...Ό,τι χειρότερο είχαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί των εθνικοσοσιαλιστών δικτατόρων.



Κάποτε "προστάτευαν" την ευρωπαϊκή "δημοκρατία" από τους μπολσεβίκους, αλλά αυτοί είχαν πλέον "τελειώσει". Έπρεπε να βρουν νέους εχθρούς, οι οποίοι θα τρόμαζαν τα ευρωπαϊκά κράτη και τους λαούς τους. Έπρεπε να βρουν νέους εχθρούς, οι οποίοι θα απειλούσαν εκ νέου τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ευρώπη. Οι Αμερικανοί έπρεπε να βρουν νέους εχθρούς στα "μέτρα" τους, για να μπορούν να συνεχίσουν να "πουλάνε" προστασία στους ευρωπαϊκούς λαούς και να τους "δέσουν" εκ νέου στο αμερικανικό "άρμα" ...Το νέο "άρμα", το οποίο δεν ήταν πλέον στρατιωτικό, αλλά τραπεζικό. Οι Αμερικανοί της Νέας Τάξης δεν θα κρύβονταν πίσω από το ΝΑΤΟ και τους "μιλιταριστές", αλλά πίσω από την Goldman Sachs και τις "Αγορές"...


ΠΗΓΗ - ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.