Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Wikileaks και μ@λ@κίες ! Θα δικαιωθεί μελλοντικά ο Φάμπρ και θα υπάρξει Mount Olympus σε ευρεία κλίμακα...

Μετά το αίτημα για εκλογές από τον Κυριάκο προχθές, και την αποκαλυψη Προβόπουλου για τον σκοτεινό Καραμανλή, ο Τσιπρας και οι πρόθυμοι Καραμανλικοί, δημιουργούν έναν εχθρό στο πρόσωπο του ανεκδιήγητου Δ.Ν.Τ ! Ο Τσίπρας είναι ένας πραγματικός Μακιαβέλι μελετώντας την κάθε λεπτομέρεια. Τυχαία εκανε εμφάνιση ο θεατρίνος Λαζόπουλος; Την τελευταία φορά που έκανε πολιτική εμφάνιση ήταν στην πρίπτωση του ηθοποιού χαικάλη μέσα από το αντεννα του συριζαίου Παπαδάκη.

Βλέπουν πεσμένα τα ποσοστά τους και δεν θέλουν να παραδώσουν εξουσία αυτη την χρονική στιγμή. Κερασμένα όλα από το Βερολίνο! Τον γερμανικό ESM για το ρόλο του ΔΝΤ μας πρότεινε ο βιαστικός Παυλόπουλος του καραμανλή.

ΕSM;
O ESM συνεργάζεται πολύ στενά με το ΔΝΤ κατά την παροχή χρηματοδοτικής συνδρομής. Πρόεδρος είναι ο γερμανός Ρέγκλινγκ. Η ανάλυση λοιπόν της βιωσιμότητας του χρέους διενεργείται από κοινού από την Επιτροπή και το ΔΝΤ, σε συνεργασία με την ΕΚΤ. Το 3 μνημόνιο του Τσίπρα ήρθε μέσω ESM. Άρα;...

Δυστυχώς για την κυβέρνηση ο ερασιτεχνισμός τους τους πρόδωσε.Η Ευρώπη πρέπει να στείλει στο αγύριστο τα τελευταία Σταλινικά απολιθώματα τύπου Μέρκελ, Τσίπρα.

Βλέπω μελλοντικό κούρεμα χρεους με πρωταγωνιστές τους γερμανούς αλλά πρώτα απίστευτο ξεπούλημα!

Ο Τόμσεν ο ίδιος λέει οτι η συμφωνία ήταν η καλύτερη δυνατή για την Ελλάδα και λάθος γι' αυτούς! Αυτη η λέρα ο Τόμσεν δεν ξέρει ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται;...

Άρα δίνει πάσα στους γερμανούς!..και αφήνει τον ψεύτη Τσίπρα να το παίζει αντιμνημόνιο, αφού έχει υπογράψει για τα πάντα! Άν δείτε τίποτα Μέρκελ να συμπονεί Eλλάδα δεν χρειαζεται τίποτα αλλο να πιστέψετε. Ο κούλης τώρα αν παρει θέση υπερ του δντ θα φτάσει αυτός στο 4%. We are the bad IMF. The greek government is good!!!

Θα δικαιωθει μελλοντικά ο Φαμπρ και θα υπαρξει Mount Olympus σε ευρεία κλίμακα...

Από σχόλιο στό άρθρο ΕΔΩ
Διαμόρφωση/προσθήκες/φωτό:Α.Τ.