Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Γιατί να μην βρεθούν οι 200 ψήφοι ;; Οι αχώνευτοι μαλάκες πάλι θα σας ψηφίσουν. Άντε και λίγη φασαρία με το γνωστό " ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" και ζήτω τα μεγαλεία...Όταν σε δουλεύει το αλλοπρόσαλλο βενιζελικό γεροντάκι, δεν έχεις μέλλον ως χώρα. Μιλάμε για κράτος της αθλιότητας. Αυτή η συμμορία των "παρακατιανών" μάς έβαλε στο ΔΝΤ και σήμερα πολύ απλά διαχειρίζεται τα πάντα. Η Ελλάδα αποκτά άγρια χαρακτηριστικά Λατινικής Αμερικής. Την έχουν για σίγουρη "αντιπαροχή". Ενας ελληνισμός χιλιετιών εξαφανίζεται εξαιτίας μιας κομπλεξικής παρεούλας....Ποιος όμως θα γελάσει τελευταίος;

Στην εκτίμηση ότι θα βρεθούν οι 200 ψήφοι για την αλλαγή του εκλογικού νόμου προχώρησε ο ''πρόεδρος'' της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.


Συγκεκριμένα, εκτίμησε ότι θα υπερψηφίσουν όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει; Πιστεύω ότι θα ψηφίσει, κατάργηση bonus και ψήφο στα 17. Ο Κουτσούμπας,
αφού αυτό είναι αίτημα της Αριστεράς, μπορεί να προσθέτει και άλλα, αλλά αφού δεν γίνονται όλα! Δηλαδή ζητάς 10, γίνονται τα οκτώ, δεν ψηφίζεις; Δεν υπάρχει δικαιολογία!», είπε χαρακτηριστικά.

Για το Ποτάμι ανέφερε ότι οι μισοί βουλευτές θα ψηφίσουν υπέρ και για τη Νέα Δημοκρατία πως θα καταψηφίσει, ενώ καταλόγισε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι λέει ηλιθιότητες.

Μένουμε Ευρώπη με τους ερυθρούς τρομοκράτες

Όπως υποστήριξε, «ο Θεοδωράκης τα έχει βρει με τη ΝΔ και αναμασάει κάτι ανοησίες. Κυκλοφορεί και λέει ότι χρειάζεται bonus, να μειωθεί λίγο, κάθε ένα πόντο να δίνουμε δυο βουλευτές… κάτι ηλιθιότητες,δεν είναι πράγματα αυτά για ένα κόμμα που έχει 1% και 1,5%! Δεν μπορεί να έχεις 1%-1,5% και να είσαι υπέρ του bonus! Είσαι τρελός!»

«Άρα», πρόσθεσε, «τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη και συντάσσεται μαζί του. Αυτή την άποψη έχω γιατί δεν βρίσκω άλλη λογική εξήγηση».

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζει ότι θα προσμετρηθούν και οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Είναι βουλευτές, πως να το κάνουμε, θα αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου; Μη φτάνουμε τώρα στα άκρα».

naftemporiki.gr
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.