Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΡΑΒΙΚΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ... ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΟΖ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΡΑΒΙΚΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ 

 

http://www.efsyn.gr/arthro/araviko-nato-eisevale-stin-yemeni

Greek Spirit ,23-7-2016

Πολλές φορές, τις περισσότερες, οι εξελίξεις και οι ειδήσεις είναι τόσο πρόδηλες, προφανείς και εξακριβωμένες, που κανείς τελικά δεν δίνει σημασία απορροφημένος στο κυνήγι θεωριών συνωμοσιών.

Το πραξικόπημα οπερέτα στην Τουρκία ήταν σκηνοθετημένο ή στην καλύτερη περίπτωση αναμενόμενο και ελεγχόμενο από τον Ερντογάν.

Οι στόχοι του ήταν η εγκαθίδρυση της ισλαμιστικής χούντας και η μεγάλη μεταστροφή του από την Δύση προς τα αφεντικά του , τους πλούσιους Άραβες της Αραβικής χερονήσου, οι οποίοι τόσα χρόνια τον στηρίζουν με χρήμα και πολιτική κάλυψη.

Τον Φεβρουάριο του 2016 έλαβε χώρα η διεξαγωγή μιας μεγάλης και πολυεθνικής στρατιωτικής άσκησης στην Σαουδική Αραβία με την επωνυμία ''Bροντή του Βορρά'', στην οποία έλαβαν μέρος στρατιωτικά τμήμα από τις παρακάτω μουσουλμανικές χώρες :Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Ιορδανία, Μπαχρέιν, Σουδάν, Κουβέιτ, Μαρόκο, Πακιστάν, Τυνησία, Ομάν, Κατάρ, Μαλαισία, Σενεγάλη, Μαλβίδες, Τσαντ, Τυνησία, Κομόρες, Τζιμπουτί, Μαυριτανία και Τουρκία.

Η άσκηση αυτή είναι απότοκος της ανακοίνωσης το 2013 για την ίδρυση μιας νέας στρατιωτικής συμμαχίας αρχικά των έξι χωρών της Αραβικής χερσονήσου με προεδρευούσα την Σαουδική Αραβία.

Η ανάγκη για την δημιουργία αυτής της συμμαχίας είναι η απόσυρση του ενδιαφέροντος του Ομπαμα για την Μ.Ανατολή εφόσον οι ΗΠΑ είναι πλέον ενεργειακά ανεξάρτητες λόγω των εγχώριων τους κοιτασμάτων σχιστολιθικών υδρογονανθράκων Οι δε πλούσιοι Άραβες είχαν βέβαια καταλάβει την αλλαγή πλεύσης της αμερικανικής πολιτικής του "δημοκρατικού" Ομπαμα αλλά αυτό που τους τρόμαξε και τους κινητοποίησε ήταν η καθαρή και σταθερή άρνηση του να εισβάλλει στην Συρία το 2013 αγνοώντας τις αιτιάσεις του Ερντογάν ο οποίος είχε δημιουργήσει βομβιστικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στην Δαμασκό για να ενοχοποιήσει τον Άσαντ.

Οι Καταριανοί-Σαουδάραβες - και οι υπόλοιποι σουνίτες Ομάν-Μπαχρειν -Κουβέιτ είδαν κατόπιν και στο 2014 με τρόμο όχι μόνο τις ΗΠΑ να ανεξαρτοποιούνται απ αυτούς αλλά να και να κάνουν επίθεση φιλίας στο σιιτικό Ιράν, τν μεγαλύτερο και πιο θανάσιμο εχθρό τους.

Έξι μήνες μετά οι πλούσιοι Άραβες δημιούργησαν το ISIS/DAESH με την βοήθεια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δεν ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς του Ομπαμα αλλά αποτελούν φέουδο του βαθέως ρεπουμπλικανικού κράτους, με τη επίσης βοήθεια ρεπουμπλικάνων παραγόντων με προεξάρχοντα τον Μακ Κέιν.

Δύο μήνες πριν δημιουργήσουν το DAESH μείωσαν τις τιμές πετρελαίου για να χτυπήσουν την ρωσική οικονομία εφόσον η Ρωσία αποτελούσε ήδη ένα άλλο εχθρικό παίκτη στην περιοχή ο οποίος βρισκόταν σε κούρσα προσεταιρισμού του Ιράν.

Οι Ρώσοι ήταν και είναι πρόβλημα διότι βοηθούν την Συρία στον πόλεμο εναντίον των ισλαμιστών, πόλεμος που ξέσπασε με υπαιτιότητα των Καταριανών όταν η Συρία αρνήθηκε να δεχθεί να περάσει από το έδαφος της αγωγός αερίου Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας -Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας -Αυστρίας-Γερμανίας. Ένας απο τους λόγους που ο Πούτιν βοηθούσε και βοηθάει ακόμα τον Άσαντ είναι ότι δεν θέλει ο αγωγός αυτός να του αφαιρέσει το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη.

Η Τουρκία σε όλο αυτό το χάος έπαιζε τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου, του μπράβου, δηλαδή που θα έπαιζε τον ρόλο του στρατιωτικού σκέλους εφόσον οι Άραβες του κόλπου μπορεί να ίδρυσαν μια νέα συμμαχία αρχικά 6 χωρών το 2013 η οποία επεκτάθηκε σε 14 το 2016,πλην όμως μόνο οι επίσης σουνίτες Τούρκοι έχουν 700,000 στρατό έτοιμο στο παρών μεταβατικό στάδιο.

Η Τουρκία από το 2013 έως σήμερα αμφιταλαντεύονταν μεταξύ Ευρώπης και Αράβων.

Μετά την άρνηση με άσκηση Βέτο του Σαρκοζί για την ενταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. η Γερμανία ανέλαβε να κρατήσει την Τουρκία σε ευρωπαϊκή προοπτική με διάφορα υπόγεια κόλπα όπως η απονομή σε όλους του Τούρκους υπηκόους το δικαίωμα να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ε.Ε. απο το 2016,κατι το οποίο έχει αναβληθεί για το 2017.

Η Γερμανία χρειάζεται την Τουρκία ως ενεργειακό κόμβο όταν και εάν γίνει ποτέ ο αγωγός Κατάρ-Γερμανίας ο οποίος μετά την παρέμβαση των Ρώσων στην Συρία είναι πλέον μια ουτοπία.

Από την άλλη πλευρά το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία συνέχιζαν δωροδοκούν με δις τον Ερντογάν και την οικογένεια του όπως επίσης συνέχιζαν να χρηματοδοτούν την τουρκική οικονομία είτε με ζεστό και μαύρο χρήμα είτε με διευκολύνεις όπως η παραχωρηση της εκμετάλλευσης των κλεμμένων και λαθραίων πετρελαίων του Ισλαμικού Κράτους.

Παρόλο που η Σαουδική οικονομία καταρρέει και αναζητά και αυτή τον περίφημο ''δανεισμό από τις αγορές'' διαθέτει ακόμα κάποια αποθέματα για να συνεχίσει να δωροδοκεί την Τουρκία. Εξάλλου οι Σαουδάραβες δεν έχουν και άλλη εναλλακτική εφόσον βρίσκονται πλέον απομονωμένοι τόσο διπλωματικά όσο και οικονομικά.Εκτός από την πρωτοφανή κρίση στην οικονομία τους λόγω της πτώσης των τιμών πετρελαίου που οι ίδιοι επέβαλλαν για να πλήξουν την Ρωσία, βλέπουν και με τρόμο ότι η Δύση στρέφεται σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ότι σε 20 χρόνια μόνο η Κίνα θα αγοράζει πετρέλαιο σε ποσότητες ικανές .

Οι άραβες του κόλπου δεν εχουν άλλη λύση από το να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί τώρα, όσο έχουν λόγο στα ενεργειακά πράγματα της υφήλιο, και αυτό το χαρτί θα είναι μια νέα ένωση κρατών όπως Σαουδική Αραβία-Κατάρ-Κουβέιτ-Ιορδανία-Τουρκία και θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν την επαμφοτερίζουσα Αίγυπτο, τηνΤυνησία, Πακιστάν όπως και υποσαχάριες χώρες.

Στόχος θα είναι η κυριαρχία του Ισλάμ με πολεμικα μέσα και η δημιουργία ενός νέου σουνιτικού υπερκράτους το οποίο θα μπορέσει σταδιακά να επεκταθεί και να αποτελέσει τον τρίτο πόλο στην παγκόσμια σκακιέρα.

Η συμμαχία αυτή δεν θα έχει την ευλογία ούτε του ΝΑΤΟ ούτε της Ρωσίας αλλά ούτε και της Κίνας η οποία δεν θέλει φασαρίες στην αραβική χερσονήσου και Ιράκ από όπου παίρνει σχεδόν όλο το πετρέλαιο της αλλά και στην Αφρική στην οποία τα τελευταία χρόνια αθόρυβα έχει εισβάλλει με δάνεια και επενδύσεις και δεν είναι ώρα για τους Άραβες και Τούρκους να προσπαθήσουν να ακυρώσουν τις προσπάθειες της.

Ο φίλος μας ο Ερντογάν λοιπόν γυρνάει την πλάτη στο ΝΑΤΟ και συντάσσεται με τους Άραβες και τον νέο συνασπισμό τους ο οποίος φιλοδοξεί μαζί με τους 700,000 στρατιώτες της Τουρκίας να φθάσει τους 800-850 000.

Προχθές μάλιστα η Σοαυδική Αραβία ανακοίνωσε ότι ενισχύει την Τουρκία με 550 δις δολάρια και 5 000 κομάντος. (κλίκ)

Η οικονομία της Τουρκιας μετά τα γελοία μέτρα δήθεν καταστολής των πραξικοπηματιών θα χάσει κάθε επαφή με την Δυση και η οικονομία της κινδινέυει με κατάρρευση, γιαυτό και ο Ταγίπ θα στραφεί με χαρά στα παλιά του αφεντικά.

Ο Ερντογάν είναι μέλος της οργάνωσης ''Μουσουλμανική Αδελφότητα'', οργάνωση που υπόκειται στον έλεγχο και χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας. Τα δεδομένα είναι μπροστά μας.

Όσο για την σχέση Τουρκίας-Ρωσίας οι προοπτικές είναι λίγες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο Πούτιν να ανεχθεί μια Τουρκία συντεταγμένη στο πλευρό των Κατριανων και Σαουδαράβων οι οποίοι εδω και δεκαετίες χρηματοδοτούν τους Τσετσενους αυτονομιστές στον Καύκασο.Ο Πούτιν εκτός απο την αποτροπή της κατασκευής του αγωγούς τηνΣυρία πολεμάει εκεί και για την αποτροπή της νίκης των ισλαμιστών οι οποίοι κατόπιν θα μεταφέρουν το μέτωπο στον Καυκασο.Εχω γράψει γιαυτά στο παρελθόν , δείτε τα :

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ 

ΚΑΙ :

ΠΟΥΤΙΝ: ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ένα πολύ ενδιαφέρον άρθροστο οποίο ο Πούτιν κάνει ξεκάθαρο ότι εάν η Σαουδική Αραβία συνεχίσει να υποστηρίζει τους Τσεστένους αυτονομιστές οι οποίοι συχνά πυκνά προβαίνουν και σε τρομοκρατικά χτυπήματα στην Μόσχα και αλλού, τότε θα αναγκασθεί να εισβάλλει στην Σαουδική Αραβία.

Η σχεση Πούτιν- Ερντογάν ωφελεί τον πρώτο εφόσον και το αέριο του περνάει απο την Τουρκία προς την Ευρώπη και μεγάλες ρωσικές επενδύσεις θα γίνουν στην Τουρκία. Ωστόσο τίποτα δεν θα σταματήσει την Ρωσία από το να αντιδράσει ακόμα πιο σθεναρά στην Συρία εάν οι διάφοροι καμηλιέρηδες πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι για περαιτέρω αντιπαράθεση.

Δείτε και στο :

Η Κίνα και Ρωσία σε κούρσα για την εισβολή και κατάληψη των κοιτασμάτων στην Μ.Ανατολή 

γιατί ακόμα και η Κίνα θα βρεθεί απέναντι στο υπό διαμόρφωση συνασπισμό τουρκοκαμηλιέρηδων.

Όσο για το ΝΑΤΟ η στάση του θα εξαρτηθεί απο τον νέο αμερικάνο πρόεδρο, εάν είναι ο Τράμπ τότε δεν θα επέμβει και θα αφήσει ξεκρέμαστους τους καμηλιέρηδες, εάν είναι η Κλίντον τότε και πάλι δεν θα επέμβει διότι απλά και μόνο το ΝΑΤΟ σήμερα δεν έχει την δυνατότητα να συγκεντρώσει παραπάνω από 10,000 στρατιώτες στα σύνορα Πολωνίας-Ρωσίας, πόσο μάλλον στην Μ. Ανατολή.

Το 1991 και 2003 οι πόλεμοι τουΝΑΤΟ εναντίον τουΙράκ έγιναν με την χρηματοδότηση των αράβων του κόλπου οι οποίοι φοβήθηκαν τον Σαντάμ.Σημερα οι σχέσεις Αράβων και ΗΠΑ έχουν διαραγεί οριστικά και γιατί και δημιουργούν τον νέο συνασπισμό πουδεν έχει σχέση με το ΝΑΤΟ.Η Δύση δεν έχει πλέον ούτε το χρήμα,ουτε τα μέσα αλλά ούτε και μπορεί να πείσει τους υπηκόους της να πάνε να πολεμήσουν κάπου.

Ας μην ξεχνάμε και τα 70 εκατομμύρια του Ιράν.Το Ιράν μπορεί να δείχνει ότι γοητεύεται απο τις θωπείες των ΗΠΑ η αλήθεια είναι όμως ότι πολεμάει στο πλευρό του Άσαντ και των Ρώσων στην Συρία. Ετσι, είναι σίγουρο ότι τόσο ο συνασπισμός των τουρκοκαμηλιέρηδων όσο και το ΝΑΤΟ εάν ήθελε να βοηθήσει, θα βρεθούν μπροστά σε ένα αραγές μέτωπο Ρωσίας-Ιραν στην περιοχή, και στο βάθος Κίνα.

Αφηστε τον Ταγίπ να ζει το όνειρο του...

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ :
 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΟΖ


Greek Spirit ,24-7-2016

Πριν από ένα χρόνο ( 13-9-2015) έγραψα με αφορμή την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Σαουδάραβες ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εξαγορά της ελληνικής οικονομίας από καταριανά επενδυτικά σχήματα με ''μπροστινούς" τους Τούρκους.

Πριν βιαστεί κάποιος να επικροτήσει και να επιχαίρει για την δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας ας διαβάσει παρακάτω τι σημαίνει η εξαγορά της Ελλάδας από τα ισλαμικά κεφάλαια.

Δυστυχώς σήμερα 23-7-2016 μαθαίνουμε ότι πωλήθηκε και το HILTON σε τούρκο -άραβες(Σε στρατηγική συμμαχία για τη διεκδίκηση του Hilton προχωρούν η τουρκική Dogus και ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου ) .

Δεν ανησυχούμε και δεν κοπτόμεθα για τους όποιους αποτυχημένους επιχειρηματίες ή κονσόρτσιουμ ή εταιρίες ή τράπεζες που είχαν την εκμετάλευση και απέτυχαν, ανησυχούμε διότι η διείσδυση των τουρκο-αράβων έχει ως στόχο την επέκταση τους σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες σε όλη την Ελλάδα, τον διαμελισμό της και την εκβιαστική ισλαμοποίηση του πληθυσμού προκείμενου να βρει μια δουλειά έστω με 300 ευρώ. Η νέα τουρκική κατοχή θα αρχίσει όπως άρχισε και η νέα Γερμανική, με οικονομικούς όρους.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ.

GreekSpirit ,13-9-2015


O Φερίτ Σαχένκ (αριστερά) ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στην Τουρκία.Ο όμιλος του μετά απο επιτυχή διαγωνισμό κατέχει το 15% του Αστέρα Βουλιαγμένης στην Αθήνα. (κλίκ)

Πολύ σύντομα, σε ένα-δυο χρόνια Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες επενδυτές θα εξαγοράσουν όλην την υπό κατάρρευση βιοτεχνική και βιομηχανική υποδομή της Ελλάδας,όλα τα φιλέτα του ΤΑΙΠΕΔ-το ταμείο στο οποίο καταλήγει για ξεπούλημα όλη η δημόσια ακίνητη περιουσία, ακόμη και ο αιγιαλός- και θα εκτοπίσουν την έτσι κι αλλιώς υποβαθμισμένη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές θα ανήκουν στον στενό κύκλο των μερικών χιλιάδων πιστών του πολιτικού ισλάμ του Ερντογάν οι οποίοι χρηματοδοτούνται από το Κατάρ.Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία με πακτωλό κεφαλαίων τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αναστήσει την τουρκική οικονομία, έχουν θέσει την Τουρκία εκτός επιτήρησης ΔΝΤ μετά απο σχεδόν σαράντα χρόνια και έχουν κάνει τον Ερντογάν υποχείριο τους έτοιμο να υποστηρίξει τους τζιχαντιστές στην Συρία και Μ.Ανατολή.


Πίσω από το Κατάρ βρίσκονται η Γερμανία και οι ΗΠΑ που παρέχουν πολιτική κάλυψη και παροχή πολεμικής τεχνογνωσίας.

Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές στα αρχικά στάδια θα παρέχουν πραγματικές θέσεις εργασίας και εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και συμβάσεων.Οι Έλληνες κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις του ''ΟΧΙ'' που έγινε ''ΝΑΙ'' και την ανεργία θα τρέξουν περιχαρείς να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων επιχειρηματιών.Οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες θα συνεργασθούν με χαρά με τους Τούρκους οι οποίοι δεν θα αθετούν τον λόγο τους και θα εκπληρώνουν στο ακέραιο όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις τους. (κλίκ)

Οι Τούρκοι ως αφεντικά θα αποτελέσουν το καλό παράδειγμα προστασίας των εργαζόμενων.Τακτικές πληρωμές μισθών, επιταγών κεφαλαιακή επάρκεια, διαφάνεια θα χαρακτηρίζουν την τουρκική επιχειρηματική εισβολή.

Γρήγορα θα ενταχθούν και παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες-οικονομικοί μετανάστες κτλ κτλ στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων αφεντών.

Ο εκμαυλισμός της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας από το 1974 και μετά επιτέλους αποκτά νόημα. Οι Τούρκοι του Ερντογάν που πρεσβεύουν το πολιτικό Ισλάμ δεν είναι αμελητέα μεγέθη.

Το πολιτικό ισλάμ του Ερντογάν μπορεί να σημαίνει για τους Έλληνες ταραχές και πλατεία Ταξίμ, ξύλο και προσαγωγές , καταπίεση Κούρδων αλλά για το τουρκικό κράτος σημαίνει πιστή εφαρμογή των επιταγών του κορανίου στην καθημερινή και οικονομική ζωή.


Οι Έλληνες θα διαπιστώσουν με χαρά ότι πέρα από το απέραντα διεφθαρμένο ελληνικό σκηνικό υπάρχουν οι φίλοι γείτονες μας οι οποίοι τελικά τόσο μας μοιάζουν στην κουλτούρα αλλά και τόσο διαφορετικοί και καθαροί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους.

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα ζητήσουν και θα λάβουν την παροχή προνομίων προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα οι οποίες εξάλλου θα παρέχουν τόσες πολλές θέσεις εργασίας.

Θα ζητήσουν ειδική φορολογική μεταχείριση, ευνοϊκό καθεστώς δασμών στις εξαγωγές και εισαγωγές, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και διακαιώματα με την υπόσχεση ότι πάντα θα συνυπολογίζουν και το δίκιο του εργάτη.

Το ελληνικό κράτος θα ιδρύσει τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στον Έβρο, κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, νησιά Αιγαίου και άλλου όπου οι Τούρκοι επενδυτές θα απολαμβάνουν ειδικό φορολογικό και θεσμικό καθεστώς.

Οι Έλληνες με περίσσευμα ευτυχίας θα δούνε τον στρατό να καταργείται ή να αποσύρεται από τις ΕΟΖ , την επάρατη υποχρεωτική θητεία να καταργείται, τις αμυντικές δαπάνες να μειώνονται και παράλληλα θα απολαμβάνουν την μείωση της ανεργίας, έστω και με 400 ευρώ μισθό.

Οι Τούρκοι στις ΕΟΖ θα εκμεταλλεύονται τον χρυσό ,τα αέριο, τα μέταλλα και τις σπάνιες γαίες της Ελλάδας και σε όποιον τολμήσει να ψελλίσει ότι η χώρα προδόθηκε θα αντιπαραθέτουν το επιχείρημα της οικονομικής καταστροφής που προκλήθηκε την εποχή που την χώρα διοικούσαν οι Ελληνες.Και θα έχουν δίκιο.

Ωστόσο σύντομα οι Έλληνες εργαζόμενοι θα διαπιστώσουν πως για να διατηρήσουν την εργασία τους θα πρέπει αρχικά να ανεχθούν μουσουλμάνους προϊσταμένους και ότι θα πρέπει να αποκηρύξουν την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα .

Οι λίγοι που θα αντισταθούν θα καταλήξουν άνεργοι, ανασφάλιστοι και ίσως φυλακισμένοι.

Η τουρκική επιχειρηματική ελίτ που οργανώνει την εισβολή στην Ελλάδα αποτελείται από μερικές εκατοντάδες επιχειρηματίες ως πυρήνα και λίγες χιλιάδες στις παρυφές της, μια μουσουλμανική κάστα η οποία ακολουθεί μια ιδιότυπη οικονομική ''Σαρία'' με κανόνες όπως η απαγόρευση να δανείζουν και να δανείζονται με τόκο, την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων τους εφόσον το αντίθετο αποτελεί ηθική παράβαση, την έγκαιρη καταβολή μισθών και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας μεταξύ των εργαζόμενων τους και υπαλλήλων.

Ενώ στην υποτιθέμενη προοδευμένη Ελλάδα η οικογένεια και ειδικά τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης στην Τουρκία και στις επιχειρήσεις της ελίτ των Τούρκων επιχειρηματιών η οικογένεια αποτελεί τυπικό αλλα΄ και ουσιαστικό προσόν για τους υπαλλήλους τους Όταν στην δήθεν προοδευμένη Ελλάδα οι ακάλυπτες επιταγές, τα φέσια , τα κόκκινα δάνεια και η αθετήσεις πληρωμών ΄΄πάνε σύννεφο'' λόγω της τοκογλυφίας των τραπεζών στην Τουρκία οι επιχειρηματίες δανείζουν και δανείζονται χωρίς τόκο όπως ακριβώς ορίζει το κοράνι. (κλίκ)

Οι παραπάνω πρακτικές θα εφαρμοστούν και στην επιχειρηματική δραστηριότητα των Τούρκων στην Ελλάδα και θα αποτελέσουν το καλύτερο διαπιστευτήριο τους .


Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι σουνιτες μουσουλμάνοι αλλά θα χρησιμοποιήσουν τους Έλληνες μουσουλμάνους και Πομάκους της Μακεδονίας -Θράκης ως συνδέσμους με την Ελληνική κοινωνία παρόλο που οι τελευταίοι είναι Αλεβιτες και όχι σουνίτες.

Το τουρκικό προξενείο στην Θράκη εδώ και χρόνια έχει συμβιβαστεί με την θρησκευτική διαφοροποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων Αλεβιτών και τους προετοιμάζει ως μεσαία στελέχη που θα διευθυνουν τις τουρκικές επιχειρήσεις στο ελληνικό έδαφος.

Η νεολαία των Ελλήνων μουσουλμάνων εδώ και χρόνια έχει εξέλθει των στενών ορίων της υπερσυντηρητικής κοινωνίας τους και έχουν αποφοιτήσει από τα ελληνικά αλλά και τουρκικά πανεπιστήμια.

Τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα ήταν κακό εάν δεν παραμόνευε στο βάθος ο απώτερος στόχος των τουρκοκαταριανων για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Μετά τις εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου 2015 η οικουμενική κυβέρνηση που θα προκύψει θα ορίσεις ως πρωθυπουργό κάποιον τραπεζίτη. Αμέσως μετά τις εκλογές οι ελληνικές τράπεζες θα περάσουν τον έλεγχο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας , τα stress tests, τα οποία θα αποδείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία την χρεοκοπία τους. Η μόνη λύση πριν το κλείσιμο τους θα είναι το κούρεμα καταθέσεων το οποίο θα γίνει τον Ιανουάριο του 2016.

Εάν οι Έλληνες αντιδράσουν τότε θα γίνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο το οποίο θα αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα και θα επιταχύνει την εισβολή των Τούρκων επιχειρηματιών αφού μετά τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα ανακαλύψουμε ότι είμαστε φίλοι με τους Τούρκους.

Εξάλλου πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες έχουν καταφύγει τα τελευταία χρονια στην δυτική Τουρκία προετοιμάζοντας το έδαφος της "ελληνοτουρκικής φιλίας".Αλλά και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Έλληνες έχουν καταφύγει στην Τουρκία προς εύρεση εργασίας με απόλυτη επιτυχία.Οι Έλληνες αυτοί είναι επιστήμονες και επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης οι οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία ευθύνη για τις επιλογές τους , ούτε δόλο, ωστόσο θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντος ως πρότυπα ελληνοτουρκικής συνεργασίας.

Ομως και η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ τίμημα.

Ο Ερντογάν και το πολιτικό Ισλάμ που πρεσβεύει είναι ακατάλληλος συνδυασμός για τα αρχικά στάδια της τουρκικής οικονομικής εισβολής. Ο Ερντογάν ωστόσο δεν μπορεί να βγει από το κάδρο εφόσον οι Καταριανοί και Γερμανοί χρηματοδότες και υποστηρικτές του χρωστάνε πολλά.

Η Τουρκία θα διαμελισθεί αλλά όχι με τον τραγικό τρόπο που φαντασιωνόμαστε αλλά με ομοσπονδοποίηση.

Ο Ντεμιρτάς παρόλο που είναι Κούρδος δεν προωθείται για να δικαιώσει τους ομοεθνείς του αλά για να ηγηθεί της δυτικής Τουρκίας η οποία θα αποτελεί ένα από τα τρία συστατικά στοιχεία της ομοσπονδοποιημένης Τουρκίας.

Τα κομμάτια θα είναι η Ανατολία με ηγέτη τον Ερντογάν , η δυτική με ηγέτη τον Ντεμιρτάς και το ημιαυτόνομο Κουρδιστάν.

Η τριχοτόμηση της Τουρκίας με το Κουρδιστάν ανεξάρτητο ή ημιαυτόνομο ήταν μια ειλημένη απόφαση από τον Μαρτιο του 2013 οπότε και για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια επιτεύχθη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Τούρκων και Κούρδων και μάλιστα με τις ευλογίες του έγκλειστου Οτσαλάν.

Οι Κούρδοι περίμεναν ανατλλάγματα όπως η αμνηστία και αποφυλάκιση των ανταρτών τους, η αναγνώριση της γλώσσας τους,η διαδασκαλία της στα επίσημα τουρκικά σχολεία κ.α.Ωστόσο οι ταραχές στην πλατεία Ταξίμ το 2014 έκαναν τον Ερντογάν να σταματήσει την οποιαδήποτε ειρηνευτική και πολιτική διεργασία με τους Κούρδους και περιχαρακώθηκε πίσω απο τις μυστικές υπηρεσίες τυ ψάχνοντας να βρεί πραγματικούς και φανταστικούς εχθρούς. Οι Κούρδοι προειδοποίησαν τον Ερντογάν , ο τελευταίος έκανε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο αναθετοντας μάλιστα στον πιο στενό συνεργάτη του, τον διευθυντή της ΜΙΤ Χακάν Φυντάν, την συνέχιση των διαπραγματέυσεων αλλά χωρίς επιτυχία.

...Τα κατοπινά τα ξέρουμε όλοι.Ο Ερντογάν όχι μόνο συνέχισε την προσπαθεια ειρήνευσης αλλά κατέληξε να σκοτώνει Κούρδους στο Κομπάνι.

Ο Ντεμιρτάς μας προέκυψε σε μια προσπάθεια γοητείας των Κούρδων και των δυσαρεστημένων κατοίκων των δυτικών κοσμικών επαρχιών. Ομως ο στόχος είναι η συνέχιση του σχεδίου της προσχεδιασμένης τριχοτόμησης της Τουρκίας με τις δυτικές επαρχίες να χρησιμοποιούνται ως ο Δουρειος Ιππος της οικονομικής εισβολλής στην Ελλάδα, την Ανατολία να διατηρεί τον μητροπολιτικό Ισλαμικό χαρακτηρα υπό τον Ερντογάν και το αυτόνομο Κουρδιστάν να δίνει λύση στην εσωτερική αστάθεια της Τουρκίας.

Η δήθεν διάλυση της Τουρκίας και η ελληνική αναγέννηση αποτελούν αστικούς μύθους, απλά γραφίκοτητες.

Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η Ρωσία η οποία προσπαθώνταςνα στηρίξει τα συμφέροντα της θα αντιπαρατεθεί με την Τουρκία και Κατάρ.(κλίκ)


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.