Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Βγήκε από την... ανεργία ο Μπαρόζο: Αναλαμβάνει επικεφαλής της Goldman Sachs International

Θυμάστε τον Ζοσέ Μπαρόζο; Ο Πορτογάλος πρώην πρόεδρος της Κομισιόν δεν είναι πλέον άνεργος, καθώς προσελήφθη από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs, ως σύμβουλος και μη εκτελεστικός πρόεδρος της διεθνούς μονάδας της.

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

''Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της
να συμβουλεύει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον'' αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλής της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.

Coolnews

Το αμερικάνικο ΔΝΤ είναι η "εγγύηση" για τους τοκογλύφους ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Είναι ο εισπρακτικός μηχανισμός των τοκογλύφων τύπου Goldman Sachs. Πότε πάτησε πόδι στην Ευρώπη; Όταν ήταν πρωθυπουργός ο Παπανδρέου και πρόεδρος της Ε.Ε ο Μπαρόζο…Κατάλαβες; Έτσι στήνονται οι καλές δουλειές...Σήμερα ζούμε ένα απίστευτο κοινωνικό-οικονομικό μεσαιωνα που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει...έπρεπε να μπούμε στο ΔΝΤ πάση θυσία ώστε τα ομόλογα υποσχέσεις π.χ. του Σημίτη να μετατραπούν σε χρέη....νόμιμα χρέη. Πως; Στο να μας δανείσουν οι λαοί.....και αυτο έγινε! Σήμερα χρωστάμε πραγματικά λεφτά!

Βάζουν την Ελλάδα να "δανείζεται" από τους λαούς, για να ξεπληρώνει τους τοκογλύφους. Όταν θα τους ξεπληρώσει πλήρως, θα έχει μπροστά της ακόμα μεγαλύτερο χρέος, το οποίο όμως —δυστυχώς γι' αυτήν— θα είναι χρέος απέναντι σε λαούς...

Τα θυμάσαι τα νταούλια του Τσίπρα;; Εμεις τα χορεύουμε.....ενώ αυτός ξεπουλά τα πάντα.

ΠΗΓΗ