Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Το Ισλαμικό Κράτος (DAESH ή ISIL) είναι κατασκεύασμα της CIA, της Χίλαρι Κλίντον, του ρεπουμπλικανικού βαθέως κράτους με προεξάρχοντα τον ΜακΚέιν .Το ΙΚ χρηματοδοτήθηκε από το Καταρ και την Σαουδική Αραβία και υποστηρίχθηκε επι του πεδίου των μαχών, δηλαδή επιχειρησιακά , από την Τουρκία.Στόχος του ΙΚ ήταν η κλιμάκωση του πολέμου εναντίον του Άσαντ και της Συρίας και η πτώση του πρώτου προκειμένου να μπορέσει το Κατάρ ένα αγωγό αερίου από το έδαφος της Συρίας, αγωγός που θα κατέληγε στην Γερμανία.

Η μεταπολεμική ομοσπονδιακή Γερμανία είναι επίσης δημιούργημα της CIA
και της Αμερικής η οποία μπορεί μεν να την διαμέλισε σε ανατολική και δυτική αλλά στην ουσία την ένωσε και διέσωσε από τις φυγόκεντρες τάσεις μεταξύ των κρατιδίων που την αποτελούν και τα οποία ένωσε το 1890 ο Βίσμαρκ.Η ολοκληρωτική ήττα της Γερμανίας θα μπορούσε να την διαλύσει στο μεταπολεμικό τοπίο κάτι το οποίο αποσόβησαν οι ΗΠΑ.Η Γερμανία όπως ακριβώς και το Ισλαμικό Κράτος εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην μεταπολεμική Ευρώπη με όχημα την ευρωπαϊκή ένωση.

Ακριβώς όπως και στο Ισλαμικό Κρατος όπου τα ιδρυτικά στελέχη ήταν οι σουνίτες αξιωματικοί του Ιρακινού στρατού του δικτάτορα Σαντάμ Χουσέιν,που εκδιώχθηκαν από τον δοτό μεταπολεμικό σιίτη πρόεδρο Νούρι Αλ Μαλίκι, μαριονέτα των ΗΠΑ, έτσι και η μεταπολεμική πολιτική και επιχειρηματική ελίτ της Γερμανίας απαρτίσθηκε από εκδιωχθέντες ναζί και εγκληματίες πολέμου οι οποίοι έχασαν την εξουσία προσωρινά από τις ΗΠΑ.

Οι Αμερικάνοι έστησαν την δίκη της Νυρεμβέργης όπου καταδικάσθηκαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του Χίτλερ,πλην όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αμνηστευτούν εκατομμύρια των ναζιστών και μάλιστα να τους προάγουν και πάλι σε διευθυντικές θέσεις είτε στην Γερμανία είτε ακόμα και στις ΗΠΑ.

Η Γερμανία μεταπολεμικά και μέχρι το 1990 χρησιμοποιήθηκε και ως ανάχωμα στην Ρωσική ισχύ και κατόπιν ως μέσον περικύκλωσής της.Η ανάμειξη της Γερμανίας στην Ουκρανό-κριμαϊκή κρίση αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα. Εκεί η Γερμανία κλήθηκε να υλοποιήσει το τελευταίο στάδιο των σχεδίων των ΗΠΑ και του Σόρος για την μετατροπή της Ουκρανίας σε προτεκτοράτο της δύσης και να σφίξουν κι άλλο τον κλοιό στην Ρωσία.

Τον ίδιο στόχο εξυπηρετεί και το Ισλαμικό Κράτος το οποίο εάν κάποτε νικούσε τ΄τοτε ο αγωγός που θα πέρναγε μέσα από την Συρία και θα έφερνε καταριανό αέριο στην Γερμανία θα έκανε την Ρωσία να χάσει το ενεργειακό μονοπώλιο της και τα ανάλογα έσοδα απο την αγορά της Ευρώπης.

Εάν επίσης το ΙΚ κέρδιζε την μάχη τότε θα μετέφερε τον πόλεμο στην Τσετσενία δια μέσω Τουρκίας και Γεωργίας. Η δε Τουρκία αποτελεί το στρατόπεδο και την γραμμή ανεφοδιασμού του ΙΚ και η Γεωργία παρόλο που είναι ορθόδοξη χώρα αποτελεί ορκισμένο εχθρό-σε ύφεση- της Ρωσίας και ευχαρίστως θα συνεργάζονταν με την Τουρκία για να χτυπηθεί η Τσετσενία με την οποία συνορεύει.

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί μεθόδους εκφοβισμού με αποκεφαλισμούς και την εφαρμογή της Σαρία κάτι το οποίο κάνει και η Γερμανία η οποία εφαρμόζει στα θύματα της όπως η Ελλάδα μια οικονομική Σαρία με ανθρωποθυσίες ανέργων και ηλικιωμένων με στόχο τον εκφοβισμό της κοινωνίας και την πλήρη έως και βιολογικής εξόντωσης της υποταγή.

Όπως ακριβώς το Ισλαμικό Κράτος προσκαλεί και δέχεται φανατικούς απ όλο τον κόσμο για να πολεμήσουν στις τάξεις του έτσι και η Γερμανία έχει αποδυθεί σε προσπάθεια αναπλήρωσης του χαμηλού ρυθμού γεννήσεων και του γερασμένου εργατικού δυναμικού με αθρόες και αναγκαστικές εισαγωγές μεταναστών-προσφύγων απο τον τρίτο κόσμο και τελευταία από την Συρία.Οι άνθρωποι αυτοί θα πολεμήσουν στις βιομηχανίες στην μάχη για την παραγωγή.

Ωστόσο όπως ακριβώς έγινε η μεταστροφή των ΗΠΑ απέναντι στο ΙΚ και την Τουρκία έτσι θα γίνει και στην Γερμανία.

Η Ρωσία νίκησε το Ισλαμικό Κράτος με την βοήθεια που έδωσε στην Συρία, το ίδιο θα κάνει και στην Ευρώπη εναντίον της Γερμανίας.

Greek Spirit
22-8-2016
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΥΕΜΕΝΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ