Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Με ρυθμούς καταιγιστικούς πλέον οι εξελίξεις "ξεγυμνώνουν" το μεταπολεμικό πολιτικό "σκηνικό". Σαν να υπάρχει πάνω από την Ελλάδα ένα μαγικό "χέρι", το οποίο διαλύει την πολιτική "ομίχλη" και αρχίζουν να φαίνονται όσα δεν φαίνονταν ποτέ. Η Ελλάδα αρχίζει πλέον και απελευθερώνεται από τα προτεσταντικά "δεσμά", τα οποία την παγίδευαν μέχρι θανάτου.

Τα ναζιστοκομμουνιστικά "δεσμά" τής Δεξιστεράς δεν μπορούν πλέον να καθηλώσουν τον ελληνικό λαό στην αδυναμία. Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να αλλάξουν "σελίδα" και αυτό φαίνεται στην αλλαγή τής γενικότερης συμπεριφοράς τους ...Μια ενιαία αποκομματικοποιημένη συμπεριφορά, η οποία δεν έχει σχέση με τα μέχρι τώρα ισχύοντα πολιτικά "ήθη" τής Μεταπολίτευσης ...Μια ενιαία συμπεριφορά, η οποία γίνεται η αιτία να "ξεχωρίζουν" οι προδότες τής κομματοκρατίας τής Δεξιστεράς απ' όλους τους υπόλοιπους πολίτες ...Να ξεχωρίζουν όπως η τρίχα μέσα στο ζυμάρι. Τα "μαντριά" άδειασαν από "πρόβατα" και τώρα φαίνεται καθαρά πως τα κομματικά "μαγαζιά" ήταν απλά "χασάπικα". Τώρα φαίνεται πως αριστεροί "λύκοι" και δεξιοί "χασάπηδες" ήταν συνέταιροι και αυτό δεν μπορεί να το ξανακρύψει κανένας.

Γίνεται πλέον αντιληπτό απ' όλους ότι
ένας ολόκληρος λαός υποφέρει από μια συμμορία επαγγελματιών Δεξιών κι Αριστερών ...Μια συμμορία, η οποία ελέγχεται από μερικές οικογένειες και η οποία πρόδωσε τον ελληνικό λαό για τον δικό της πλουτισμό ...Μια συμμορία αδίστακτη, η οποία, όταν το επέβαλαν τα συμφέροντά της, δεν δίστασε ακόμα και να εγκληματήσει εις βάρος τού λαού ...Δεν δίστασε να τον βυθίσει στον Εμφύλιο, στη Χούντα και σήμερα στα Μνημόνια ...Μια συμμορία, η οποία πληθυσμιακά δεν αντιπροσωπεύει μέγεθος μεγαλύτερο από χίλια άτομα ...Για χίλια άτομα υποφέρει ο κόσμος και για τα συμφέροντα αυτών των λίγων ανθρώπων τέθηκε σε κίνδυνο αφανισμού ο ίδιος ο Eλληνισμός. Ο Eλληνισμός των αιώνων κινδυνεύει να χάσει την πατρίδα του, επειδή οι Αμερικανοί εκβίαζαν ανώμαλους, ομοφυλόφιλους, κοιλιόδουλους, διεφθαρμένους και μιζαδόρους Δεξιστερούς.


Δυστυχώς γι' αυτούς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Λογικό είναι αυτό.

Η Νέα Τάξη βυθίζεται ως νέος "Τιτανικός" ...και, θα γλιτώσουν οι "καμπίνες"; Οι ΗΠΑ κλονίζονται και περιχαρακώνονται πίσω από τα εθνικά τους σύνορα ...και, θα επιβιώσουν οι "λαθρολάγνοι" διεθνιστές τής πλάκας; Οι ίδιες οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να "πυροβολήσουν" τους πιστωτές τους ...Είναι δυνατόν να πληρώσουν τα απεχθή δάνειά τους οι "μπατίρηδες" των Βαλκανίων; Αν κρίνουμε από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα και - δυστυχώς για κάποιους - πολύ γρήγορα. Αν κινδυνεύουν οι "σκηνοθέτες" τής "παράστασης" σε τι μπορούν να ελπίζουν οι "κομπάρσοι" ;   ........


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html
Φωτό : Α.Τ.