Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Αριστερά σημαίνει : την ημέρα που εκλέγεσαι να κυβερνήσεις να αποθέτεις τριαντάφυλλα στον τοίχο της Καισαριανης,στη μνήμη των ηρώων που δολοφονήθηκαν και ένα μήνα μετά να συνθηκολογείς και να εκτελείς όσους επεζήσαν...Ο μπολσεβίκος Αλεξέ'ι' παίρνει 7.644,79 ευρώ μισθό,δηλαδή 85.479 ευρώ τον χρόνο.
O μηνιαίος μισθός για έναν Έλληνα εργαζόμενο είναι 427 ευρώ,δηλαδή 5.124 το χρόνο!
Λιγότερα απ' τον μηνιαίο
(!) μισθό του κοπρίτη ...


Ποια είναι η επιτέλους αλήθεια; "Η Ελλάδα είναι πλέον de facto μια άσχημη αποικία" που ξεπουλιέται από σκληρούς κομμουνιστές χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος. Κομμουνιστές με πανίσχυρο ηγετικό ρόλο στα άδυτα της μεταπολίτευσης. Koμμουνιστές που το σίγουρο είναι ότι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την κρίση. Τα πάντα για την εξουσία. Τα πάντα για τις ξένες πολυεθνικές. Τα ίδια είχαμε και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που ξεπουλήθηκαν για πλάκα από τους κομμουνιστές με τον λαό να λιμοκτονεί και να ξεφτιλίζεται "υπερήφανα"…Ποιος ξεχνά τη Ρωσία του Γιέλτσιν; Μιλάμε για μια τραγικά εφιαλτική κατάσταση.

Η ιστορία κάνει κύκλους αλλά ο Ελληνικός λαός δεν γνωρίζει από ιστορία.
Είναι ξερόλας. Είναι αλαζόνας. Είναι μυθομανής. Είναι συμφεροντολόγος. Κάνει πλάκα....χωρίς να παίρνει τίποτα στα σοβαρά. Στις δύσκολες καταστάσεις διακατέχεται από στείρες αντιδράσεις, από το σύνδρομο του εμφυλίου χωρίς να έχει την παιδεία να μάθει τι έγινε πραγματικά στον εμφύλιο. Υπάρχουν πολλά ιστορικα κενά, γιατί έτσι το αποφάσισε ο λαός μαζί με τους πολιτικούς.

Γιατί η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο....και στο τέλος σε αποκαλεί και φασίστα αν τολμήσεις και μιλήσεις...Ποιος θα είναι αυτός που θα τολμήσει να δώσει μια γερή "σφαλιάρα" στον λαό; Ποιος θα είναι αυτός που θα ξεσκεπάσει τον υπόκοσμο της μεταπολίτευσης;

Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος της αριστεράς.


Ο Τσίπρας δεν είχε τη θέληση να διεκδικήσει τα δίκια του ελληνικού λαού. Παρέδωσε τον Ελληνικό λαό στα αρπακτικά. Επιμένουμε με την αριστερά. Γιατί η αριστερά είναι αυτή που μιλά για φασισμούς. Η αριστερά είναι αυτή που ελέγχει την δημόσια Εκπαίδευση όπως και τις δημόσιες υπηρεσίες. Η αριστερά είναι αυτή που στήνει οδοφράγματα και συγκρούεται με την κοινή λογική. Η αριστερά είναι αυτή που μια ζωή ασχολείται με εμφύλιους. Η αριστερά είναι αυτή που μονίμως οπλοφορεί και απειλεί. Η αριστερά είναι αυτή που γιγάντωσε τους διαφθορείς της μεταπολίτευσης. Η αριστερά είναι αυτή που μεθοδεύει να μην πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι (τον έβγαλαν έξω) οι Μαντέληδες, oι Λιάπηδες, οι Καραμανλήδες, οι Καμμένοι… οι Παπανδρέηδες....Η αριστερά είναι αυτή που έκοψε τα φτερά της νεολαίας πετώντας στα σκουπίδια την λέξη κίνητρο σε μια ζωή χωρίς προοπτική. Η αριστερά είναι αυτή που εις το όνομα της δημοκρατίας διχάζει κόσμο για δεκαετίες...Η αριστερά βάπτισε την διαφθορά εκσυγχρονισμό και την λεηλασία μεταρρύθμιση. Χωρίς αυτή την απάτη ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς δεν θα μας έβαζε στο ΔΝΤ.

Η αριστερά είναι ένα μεγάλο ψέμα που σήμερα αποκαλύπτεται μπροστά μας....Καθήλωσε τον λαό στον φόβο, στην απελπισία, στο αδιέξοδο (φτάσαμε σε σημείο εν μέσω κρίσης όλες οι συγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται φασιστικές, δεξιές γιατί δεν αρέσουν). Αν εξαφανισθεί θα σωθεί και ο Ελληνισμός.

Πρέπει ο λαός να φτάνει στην πείνα και την εξαθλίωση για να βλέπει και να διεκδικεί;

Κείμενο : majestic
Βίντεο/σχόλιο/κεφαλίδα:Α.Τ.