Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Τερέζα Μέι: Σχηματίζω κυβέρνηση

Είχε άγιο η Αγγλία....οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων λειτούργησαν μπούμερανγκ για τους αριστερούς εξτρεμιστές που περίμεναν να αρπάξουν την εξουσία....Με το "σωσίβιο" των Βορειοϊρλανδών η May σχηματίζει κυβέρνηση. Όπως μεταδίδει ο independent οι Τόρις είχαν εκτενείς συνομιλίες με το DUP καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας αποφάσισε να "συνεργαστεί" με την May προκειμένου να αποφύγει να δει στην θέση του πρωθυπουργού τον Jeremy Corbyn. Το Democratic Unionist Party (DUP) είναι κόμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ούτε είκοσι λεπτά δεν κράτησε η συνάντηση της Τερέζα Μέι με την βασίλισσα Ελισάβετ και αμέσως μετά σε διάγγελμά της η επικεφαλής των Συντηρητικών ανακοίνωσε  τον σχηματισμό κυβέρνησης με το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Είδα τη Βασίλισσα και σχηματίζω κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα μπροστά, στη σταθερότητα. Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit. Στα επόμενα 5 χρόνια θα χτίσουμε μια χώρα στην οποία κανείς δεν θα μείνει πίσω. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα», είπε η Τερέζα Μέι.Πρόσθεσε επίσης ότι:
«Μόνο οι συντηρητικοί μπορούν να διασφαλίσουν αυτή τη σταθερότητα. Θα συνεργαστούμε με τους Βορειοϊρλανδούς Δημοκράτες. Θα είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε μια καλή συμφωνία για το Brexit. Αυτό ζήτησε ο λαός τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα, ας πιάσουμε δουλειά».


Είχαν έτοιμα τα κοστούμια της εξουσίας… καθώς έβλεπαν τις δημοσκοπήσεις να δίνουν αέρα αλλαγής μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Ο Βαρουφάκης θα καπάρωνε την θέση του συμβούλου του πρωθυπουργού Κόρμπιν…μια γνωστή θέση αφού πριν ένα χρόνο έδινε μάχη κατά του Brexit στους δρόμους του Λονδίνου. Ο Τσίπρας θα περίμενε πρόσκληση να μεταβεί εκτάκτως στην Downing Street . Φλας, φώτα, κάμερες. Γιορτή δημοκρατίας. Τσάι και συμπάθεια.…Στις Βρυξέλλες του διεφθαρμένου Γιούνκερ θα υπήρχε μια νέα ελπίδα. Η Μέρκελ θα καλωσόριζε το αποτέλεσμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Ευτυχώς, για τους Άγγλους. Δυστυχώς, για εμάς που τους έχουμε ακόμα...να μας δουλεύουν.....να μας φτωχοποιούν....
Δεν υπάρχει μια μέρα χωρίς δολοφονίες. Ξεκινάμε λοιπόν.....Αλβανός σκοτώνει μεροκαματιάρη Έλληνα για τα μάτια γκόμενας, γιος γιατρού τα φτιάχνει με Αρμένισα και πυροβολείται από Αλβανό... πρώην γκόμενο της Αρμένισας, γιατρός δολοφονεί γυναίκα ασθενή μέσα στο Νοσοκομείο και αμέσως μετά πετά το πτώμα σε ποτάμι, γεωργιανός σφάζει γριά στο κέντρο, δολοφονία Αλβανών σε διαμέρισμα...κομματιασμένα πτώματα σε κάδους, μακελειό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, εκβιαστές να ζητάνε λύτρα... μαχαιρώματα-εγκλήματα φθόνου. Μιλάμε για τραγικά πράγματα...καθημερινές εφιαλτικές καταστάσεις. Οι φυλακές γεμάτες...στιβαγμένοι εγκληματίες ο ένας πάνω στον άλλο περιμένοντας να δικαστούν....

Ένα λουτρό αίματος χωρίς προηγούμενο....μια χώρα που ζει παρασιτικά...με μια παρασιτική κρατικοδίαιτη οικονομία μαφιόζων πολιτικών. Μια χώρα ριγμένη και προδομένη με έναν πολιτιστικό ορίζοντα περιορισμένο, χαμένο...κομματιασμένο...


Τα οράματα τελείωσαν. Οι ιδεολογίες τελείωσαν. Τα όνειρα τελείωσαν. Tι έμεινε ; Το χάος.....ισόβιοι τρόφιμοι ενός απέραντου τρελοκομείου.

ΠΗΓΕΣ 1,2,3
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ:Α.Τ.