Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Γιατί οι Σαουδάραβες αποκεφαλιστές κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας


Υπέφερε ο Τάσος Τέλλογλου με τα παθήματα του Εμίρη-Τρομοκράτη από το Κατάρ... επειδή ο καημένος δεν μπορούσε να αρπάξει δεκαπέντε χιλιάδες στρέμματα του Δημοσίου δίπλα στην πιο διάσημη παραλία της Ελλάδας (το Ναυάγιο).

Σήμερα οι ίδιοι οι αποκεφαλιστές Σαουδάραβες που χρηματοδοτούν την ISIS... κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (!) ...κύριε Τάσο Τέλλογλου ...που τόσο πολύ αγωνιάς για το συμφέρον της χώρας... ανιδιοτελώς πάντα...

Βέβαια αυτή η επίθεση στο Κατάρ ...έχει σχέση με το ΙΡΑΝ... με το οποίο το Κατάρ αρνήθηκε να συγκρουστεί όπως έκανε η Σαουδική Αραβία ...με εντολή του Ισραήλ.Πηγή: kathimerini.gr

Υπογράμμιση: Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος, η Υεμένη, η κυβέρνηση της ανατολικής Λιβύης διέκοψαν σήμερα τις διπλωματικές τους σχέσεις το Κατάρ, κατηγορώντας το ότι «στηρίζει την τρομοκρατία» [...] για να διαμαρτυρηθούν για την υποστήριξη που προσέφερε το Κατάρ στους Αδελφούς Μουσουλμάνους

Πηγή: matrix24.grΠηγή: matrix24.gr
Υπογράμμιση: ...το Κατάρ αρνήθηκε ουσιαστικά να ευθυγραμμιστεί με το "κοινό μέτωπο" κατά της Τεχεράνης.
Πηγή: skai.gr/

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΚΕΦΑΛΙΔΑ : Α.Τ.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κοινοβούλιο του Ιράν στην Τεχεράνη. Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο πλήθος μπροστά στο Κοινοβούλιο πυροβολώντας τους φρουρούς και τραυματίζοντας έναν φρουρό και δυο πολίτες σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RT και το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS.

ΟΙ δυο άμαχοι ήταν πολίτες που από διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες που είχαν πάει να επισκεφθούν τους βουλευτές τους.
Λίγο αργότερα δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, με το δράστη να τραυματίζει αρκετούς ανθρώπους.

Στην πρώτη επίθεση ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο κτήριο του Κοινοβουλίου πυροβολώντας στους διαδρόμους.
Ορισμένα πρακτορεία ειδήσεων κάνουν λόγο για έναν και μόνο ένοπλο στους χώρους του Κοινοβουλίου, ενώ άλλα αναφέρονται σε τρεις άνδρες οπλισμένους με αυτόματα όπλα και περίστροφο.
«Ήταν τρεις οι δράστες με δύο Καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι», φέρεται να έχει δηλώσει Ιρανός βουλευτής.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το επεισόδιο έχει λήξει, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Πάντως το πρακτορείο ειδήσεων Fars αναφέρει ότι αρκετά μέλη του Κοινοβουλίου υποστηρίζουν ότι οι πυροβολισμοί εντός του κτηρίου συνεχίζονται ενώ το Tansim μεταδίδει ότι κρατούνται όμηροι ενώ συνεχίζεται η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Για την δεύτερη επίθεση οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA στο μαυσωλείο πραγματοποιήθηκε επίθεση αυτοκτονίας.

Το πρακτορείο Fars μεταδίδει ότι έχει αναφερθεί και δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών μέσα στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, νοτίως της Τεχεράνης, από δυο δράστες ενώ ο τρίτος φέρεται ότι κατάφερε και πυροδότησε ένα γιλέκο με εκρηκτικά.

Και οι δύο χώρες,Σαουδική Αραβία και Κατάρ,ασκούν παρόμοιες μορφές Σαλαφιστικού Ισλάμ ενώ και οι δύο χώρες ήταν παραδοσιακοί εχθροί των κοσμικών αραβικών κρατών, κυρίως της Συρίας. Και οι δύο χώρες είναι χορηγοί τρομοκρατίας, μεταξύ άλλων της Αλ Κάιντα και της ISIS σε διάφορες χρονικές στιγμές.
Το e-mail της Χίλαρυ Κλίντον που αποκάλυψε το Wikileaks και επιβεβαιώνει ότι οι κυβερνήσεις Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ χρηματοδοτούν την ISIS