Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Αυτή είναι η δικαιοσύνη,σαν τα φίδια, που δαγκώνουν όσους είναι ξυπόλητοι

Πολύ αργά το πήρες χαμπάρι Παναγιωτόπουλε. Η «ζημιά» έχει γίνει...


''Οι Θεσμοί καταρρακώνονται πλήρως'', σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γιώργος Παναγιωτόπουλος,με θέμα τις επιθέσεις που δέχεται η ελληνική Δικαιοσύνη. ''Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» για να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου'', σημειώνει ο κ.Παναγιωτόπουλος, που χαρακτηρίζει «νομικά άσχετους και θεσμικά κατάπτυστους» όσους υβρίζουν τη Δικαιοσύνη.

«Αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνει ότι αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία οι ύβρεις κατά τις ελληνικής Δικαιοσύνης και σημειώνει ότι «η υπηρεσιακή ηγεσία των Ελληνικών Δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».Ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ καλεί τους δικαστικούς λειτουργούς να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ασχημονούν και υβρίζουν τη Δικαιοσύνη καθώς μόνο με αυτή τη στάση θα δώσουν την ελπίδα ότι θα λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Απολαύστε το τσιράκι του Μητσοτάκη – και όχι της ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης δικαιοσύνης, τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο


Παναγιωτόπουλος, Μπουρδάρα, Κούβελος

Σε τέτοιες κατάπτυστες γελοίες δηλώσεις, το μόνο που μπορείς να πεις είναι, άι στο διάολο αγαπητέ μου εκπρόσωπε της πουλημένης και κομματικοποιημένης δικαιοσύνης!

Η Αλεπού όσα δεν τα φτάνει, κύριε ανεξάρτητε και τίμιε εκπρόσωπε της δικαιοσύνης τα κάνει κρεμαστάρια!

Εγώ συμφωνώ έτσι και αλλιώς ότι όχι μόνο η Κυβέρνηση, αλλά όλη η εγκάθετη βουλή, θέλει κρέμασμα! Εσύ όμως δεν συμφωνείς, βλέπεις οι δεξιοί είναι δημοκράτες...


Όμως κύριε λαλίστατε Παναγιωτόπουλε :

Πότε;;;;;;;;;;;; η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της αποστολής της και δεν το θυμάμαι;;;;;;;

Πότε δεν λειτούργησε βάση τον κομματικών της και θρησκευτικών της προτιμήσεων;;;;;;

Πότε λειτούργησε εναντίων των απατεώνων πάσης φύσεως που έχουν μεγάλο πουγκί;;;;;;

Αυτό που λένε δεκάδες χρόνια, ότι η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια, που δαγκώνουν όσους είναι ξυπόλητοι, το ξέρεις;;;;;

Μήπως κύριε τίμιε προστάτη της δεξιάς φατρίας, μπορείς να μας πεις, πότε λειτουργήσατε υπέρ του λαού;;;;

Μήπως θέλεις να σου θυμίσω η δική σου δικαιοσύνη πόσες δεκάδες απατεώνες δεξιούς βουλευτές, επιχειρηματίες, απατεώνες – και κάθε λογής δολοφόνους αθώωσε, αρκεί να ήταν των πολιτικών και θρησκευτικών συμφερόντων της ''δεξιάς'';;;;

Βλέπεις έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, δικαστικός στο απυρόβλητο, Δεξιό τσιράκι, όλα τα πρόστυχα και πουλημένα ΜΜΕ, έτρεξαν να αναπαράγουν τις βαρυσήμαντες δηλώσεις σου, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς να σε αναγκάσουν με ερωτήσεις να απαντήσεις, να απολογηθείς, πότε η δικαιοσύνη έκανε το λειτούργημά της βάση την ηθικής τιμιότητας, με ισότητα και δικαιοσύνη, από τον εργάτη μέχρι τον πρωθυπουργό, πότε η δικαιοσύνη προστάτεψε το σύνταγμα που το έχετε κάνει κωλόχαρτο όλοι σας οι τίμιοι δικαστές κάθε φορά και ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στην εξουσία!


Όλα τα θέματα που αφορούν τον δυστυχισμένο και αδικημένο λαό, τις προσφυγές τους για έσχατη προδοσία όλων των πολιτικών, ή θα την θάψετε σε κόπια σκοτεινή αποθήκη, ή θα την απορρίψετε ως αβάσιμη περεταίρω έρευνας!!!!

Ενώ σε ότι αφορούσε την δική σας μάσα και των κολλητών σας, τις εκτελούσατε και εκτελείτε αυθημερόν και με θετικό αποτέλεσμα!

Αυτή την δικαιοσύνη υπερασπίζεσαι, δικαστικό κομματόσκυλο;;;;Πότε κύριε δίκαιε, ανεξάρτητε, αντικειμενικέ, ακομμάτιστε, τίμιε δικαστά, η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της;;;;;;


Εγώ πάω στα 70 και δεν θυμάμαι, εκτός από μερικές αναλαμπές μερικών τιμίων δικαστών, που τελικά χάθηκαν και κυνηγήθηκαν, λοιδορήθηκαν, μέχρι που δεν άντεξαν την δικαιοσύνη σας και χάθηκαν, οι υπόλοιποι είσαστε ένα μάτσο θρησκευτικοί ψυχασθενείς και κομματόσκυλα του κερατά!

Αν αυτή η κυβέρνηση και όλη η βουλή είναι δικτάτορες, μήπως μπορείς να μου πεις, πότε και πια κυβέρνηση δεν ήταν με την άψογη συνεργασία σας δικτατορία ντυμένη με θεατρικές φορεσιές ως δημοκρατία;;;;;;;

Ξέρεις κύριε λαλίστατε τίμιε δικαστή, πότε θα είναι αληθινή η δικαιοσύνη;;;;Όταν κατέβεις στο δικό μου επίπεδο και μου ζητήσεις τον λόγο, και μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, χωρίς τους αβανταδόρους σου, προπαγανδιστές ΜΜΕ και την ασφάλεια του αλάθητου δικαστού!!!

Εμένα για αυτά που λέω, οι αναγνώστες μου, μπορούν να με βρίσουν, να με ρωτήσουν, να μου ζητήσουν βοήθεια, εσένα που ομολογείς ότι οι κυβέρνηση είναι δικτατορική, που είναι ο τρόπος επικοινωνίας με τον λαό, να τον βοηθήσεις;;;;

[Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος υπήρξε πρόεδρος του ΣτΕ από το το 2005 εως το 2009 Τοποθετήθηκε στην τιμητική δωδέκατη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της δημοκρατικής συμμαχίας...]

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


11 Ιουλίου 2017

«Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο


Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε αναφορές περί «στυγνής δικτατορίας» και παρεμβάσεων κυβερνητικών στελεχών στη δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά, με σημερινή του δήλωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως οι δικαστές πρέπει να «γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους» ενώ σημείωσε ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπίαν το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει, ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου και προσθέτει:

«Γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, “την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι” μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν. Έτσι λοιπόν καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας».

Κάτι όμως ξέχασε να μας πει ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ξέχασε να αναφέρει τις καταβολές του καθώς είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ, Κέλλυς Μπουρδάρα και χρόνια φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό ενσταντανέ του...«αντικειμενικού» κυρίου Παναγιωτόπουλου από προεκλογική ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ιανουάριο του 2015, όπου ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους μαζί με τη σύζυγό του:Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «μετά από 40 χρόνια πραγματικής δικαστικής υπηρεσίας δικαιούμαι νομίζω να απευθύνω προς τους Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς την ευχήν να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι, είναι και θεσμικά κατάπτυστοι».

Κλείνοντας την δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ σημειώνει ότι «οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί μόνο με την στάση αυτή θα δώσουν την ελπίδα ότι στην Πατρίδα μας θα λειτουργήσουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί».ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Αν τολμούν, Εισαγγελείς & Δικαστές, ας ζητήσουν από την Κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη - από το 1974 μέχρι και σήμερα - για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας !!!Πόσοι άραγε από τους καταγγέλλοντες θα έβγαιναν αλώβητοι από μια σύγχρονη Δίκη των Δικαστών (και των Εισαγγελέων) ;;;


Ενοχλεί κάποιους σήμερα η Βασιλική Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα, αλλά δεν ενόχλησαν ποτέ τόσα χρόνια οι δεκάδες ανώτεροι και ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που στελέχωναν κομματικούς και κρατικούς μηχανισμούς και που, ενίοτε, φορούσαν - και φορούν ακόμη και σήμερα - υπουργικά κοστούμια.

Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας ανενόχλητοι φορολογούμενους και καταναλωτές.

Δεν διαβάσαμε ποτέ βαρύγδουπες ανακοινώσεις και σπαρακτικά δελτία τύπου των συνδικαλιστικών τους οργάνων, όταν κάποιοι συνάδελφοί τους πιάνονταν με τη γίδα του εκάστοτε παραδικαστικού στην πλάτη, αλλά και όταν βοούσε ολόκληρο το σύμπαν για κάποιους άλλους συναδέλφους τους που, επειδή δεν έγιναν ποτέ τσακωτοί, συνεχίζουν να δικάζουν ακόμη και σήμερα τους Πολίτες, στα ακροατήρια όλων των Δικαστηρίων και όλων των βαθμών της Δικαιοσύνης.

Δεν θίχτηκε ποτέ μέχρι σήμερα ο καθωσπρεπισμός της 3ης εξουσίας, από το γεγονός ότι κάποιοι από τους λειτουργούς της, συνταξιοδοτούμενοι, καταλήγουν σταθερά, επί 10ετίες, στην μισθοδοσία, τις αντιμισθίες και τα μαύρα συσσίτια της διαπλοκής, για να χειρίζονται κάποιες "περίεργες" αναιρέσεις και να οδηγούν έτσι στην παραγραφή τεράστια οικονομικά - και όχι μόνον - εγκλήματα.

Δεν ακούστηκε ποτέ κανένα "θεσμικό κατηγορώ" για τον απόλυτο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, την ώρα που εν ενεργεία Εισαγγελείς και Δικαστές βλέπουν καθημερινά τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς τους να δικηγορούν μπροστά στα μάτια τους, στις αίθουσες των δικαστηρίων όλης της Ελλάδας, υπέρ τραπεζών, εργολάβων, νταβατζήδων και μιντιαρχών.

Δεν ντράπηκαν οι ενώσεις για το γεγονός ότι, για να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας, οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, χρειάστηκε να μεσολαβήσει μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να αναγκαστούν έτσι οι Εισαγγελείς να πράξουν με καθυστέρηση 10ετιών το αυτονόητο, που όμως είχαν την υποχρέωση να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα, από μόνοι τους, εδώ και πολλά χρόνια, αντί να κωφεύουν την ώρα που τα εγκλήματα του ελληνικού banking, όχι μόνο διαπράττονταν προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, αλλά και τους καταγγέλλονταν εγγράφως από βουλευτές, συλλογικότητες και απλούς Πολίτες.

Δεν ακούστηκε ποτέ τσιμουδιά περί παρέμβασης στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας, όταν τα πρόστιμα των μεγαλολαθρεμπόρων καυσίμων και οι δικογραφίες για τα δάνεια των κομμάτων, ακυρώνονταν ή και κατέληγαν στο αρχείο, με την γνωστή συνταγή των "τροπολογιών μαϊμού", που κατήγγειλε στην Βουλή μέχρι και ο Γιάννης Στουρνάρας, που, ακόμη και αυτός, φαντάζει πλέον θεσμικός και ηθικός ογκόλιθος μπροστά στους λειτουργούς της ελληνικής Δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν τολμούν ακόμη και σήμερα να ανασύρουν από το αρχείο την δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων, ενώ βοά ολόκληρη η Ελλάδα για τις ψευδείς, πανομοιότυτες καταθέσεις των τραπεζοελλαδιτών, δια των οποίων επετεύχθη το σκάνδαλο της αρχειοθέτησης της.

Και δεν άνοιξε ποτέ κανένα ρουθούνι, για την προκλητική εξαίρεση της "συντεχνίας" από τις κάθε λογής μνημονιακές περικοπές και μειώσεις, αλλά και από τις εξαιρέσεις της από τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περί πόθεν έσχες και ελέγχου τραπεζικών λογαριασμών.Τολμήστε λοιπόν - αν αντέχετε - οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές, να ζητήστε μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν, ένα προς ένα, όλα τα πεπραγμένα της ελληνικής Δικαιοσύνης από το 1974 μέχρι και σήμερα και, ιδιαίτερα, τα ονόματα των συνθέσεων των συμβουλίων και των εδρών που απάλλαξαν, αθώωσαν, αναίρεσαν, ακόμη και δήθεν υπέρ του νόμου, οδήγησαν σε παραγραφές, κλπ., όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής διαπλοκής, εξασφαλίζοντάς στους κάθε λογής νταβατζήδες την αναγκαία ασυλία, προκειμένου να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έγκλημα της καταλήστευσης της Πατρίδας μας και της βλάβης του δημοσίου συμφέροντος.

Για να μάθουμε όλοι οι Έλληνες, ποιοι από τους συναδέλφους σας, δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυφλοί, αλλά ήταν, ταυτόχρονα, και κουφοί και μουγγοί, με τα στόματα μάλιστα μπουκωμένα από τα πολυτελή συσσίτια της διαπλοκής.

ΠΗΓΕΣ 1 , 2 , 3
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ/ΠΡΟΣΘ.ΦΩΤΟ:Α.Τ.