Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

82η ΔΕΘ: ΟΛΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!


Ένα υπέροχο κοκταίηλ από μουσικά σκατά και αριστερά σκουπίδια περιμένουν τους Μπουταρο-πληγέντες Θεσσαλονικείς, από τις 10 έως 17 Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ...

Κορυφαία ονόματα της τηλεοπτικής αποβλάκωσης και τουρκοποίησης ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή των Music Events της 82ης ΔΕΘ.

Πρόγραμμα:

-Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο πολύ αγαπητός διάσημος κοκάκιας Γιώργος Μαζωνάκης.

-Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, δημοφιλή σκυλιά θα ξεσηκώσουν τους θεατές: ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.

-Η επόμενη ημέρα, στις 13 του μηνός, είναι αφιερωμένη στην κρατικοδίαιτη αριστερή δηθενιά, με τον Γιώργο Νταλάρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, δύο ονόματα από τις δεκάδες των έντεχνων καλλιτεχνών, των οποίων η αντίληψη για το τί συμβαίνει γύρω μας, όλως τυχαίως έχει σταματήσει στο έτος 2009.

-Τον τόνο στα Music Events , δηλαδή την τελειωτική αποβλακωτική σφαλιάρα στην νεολαία της Ελλάδος, δίνουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η Τάμτα, οι Μέλισσες και οι Playmen.

-Το πάρτυ της ΔΕΘ και του εβραϊκού MAD θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο του το MAD Color Youth έρχεται στην 82η ΔΕΘ εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική αποβλακωτική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο hot τσογλανο-συστημικούς Rappers, με τον μαχητικό τους στίχο γύρω από Πόρσε Καγιέν Τούρμπο και γκομενάκια με μίνι.

-Επίσης, κολλητοί των κολλητών του συστήματος DJs, με σκουπιδαριό mainstream κομμάτια, θα αποτελειώσουν τα Ελληνόπουλα, μια μέρα πριν την εμφάνιση του τιτανοτεράστιου αγαπημένου καλλιτέχνη των μασονικών στοών που μας τον τρίβουν στη μούρη εδώ και δεκαετίες, ξεφτιλίζοντας επιδεικτικώς μέσω αυτού, κάθε θεσμό που μπορεί να έχει απομείνει ως πρόσχημα Ελληνικής Δημοκρατίας:


-Ναι, το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μηνός με τον Σάκη Ρουβά, που θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με μια μεγαλειώδη συναυλία, αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Περιμένουμε με αγωνία!...

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.