Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία «τουρκικός» ετοιμάζονται σε όλη την Θράκη
Περισσότερα, εδώ.

Και :

Η ''κυβέρνηση'' έρχεται με φωτογραφική τροπολογία να δώσει τη δικονομική δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», να...

Η συνέχεια εδώ :  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Τσίπρας ανοίγει την κερκόπορτα.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ :

Σκατο-τουρκαλάς (και όχι... «πρόσφυγας») ο εμπρηστής τού Καστελλορίζου:
Περισσότερα, εδώ:Σύλληψη από καταδρομείς Τούρκου εμπρηστή που έβαζε φωτιά σε δάσος στο Καστελόριζο


ΠΗΓΗ
ΣΥΖΕΥΞΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.


Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση την τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» [αφού και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου αποφάσισαν πλέον να την ψηφίσουν μετά την στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό τους] πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη και προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά».

Μόλις η διάταξη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα αρχίσουν να κατατίθενται ομαδικές αιτήσεις και θα «ξεφυτρώνουν» στους τρεις νομούς, αλλά και στα Δωδεκάνησα, σε Κω και Ρόδο, σύλλογοι με την επωνυμία «Τουρκικός», ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν συνέβαινε.

Η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται βέβαια ξεκάθαρα σε μουσουλμανική μειονότητα, αλλά το επόμενο «βήμα» στον σχεδιασμό των Τούρκων θα είναι να θέσουν θέμα αναγνώρισης πλέον τουρκικής μειονότητας στην Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Όλη αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρει το site evros-news.gr , την συντονίζουν φυσικά άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση.

Πηγή:www.evros-news.gr
peri majesticΠρομελετημένο ήταν το έγκλημα. Οι διαπλεκόμενοι φόρτωναν με χρέη τις τράπεζές τους, γιατί γνώριζαν ότι την κρίσιμη ώρα θα τα φόρτωναν στο κράτος και άρα στον λαό. Πλούτιζαν εις βάρος των τραπεζών τους, γιατί γνώριζαν πού θα καταλήξει ο λογαριασμός......Γι' αυτόν τον λόγο και μας τρομοκρατούν μέσα από τα δικά τους ΜΜΕ. Τους δικούς του δημοσιογράφους. Φοβούνται να μην αντιδράσει ο λαός στη λεηλασία του.

Την παλεύουν με φασισμούς, ναζισμούς, σταλινισμούς, Κασιδιάρηδες, Παπαρήγες, με λεσβίες και gay μην τυχόν και ξυπνήσει ο κόσμος από τον λήθαργο. Όλα αυτά έγιναν, γιατί, σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους, ήθελαν να ρίξουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στην "πυρά" ...Στην "πυρά" που θα τον κατέστρεφε, αλλά θα έσωζε τις τράπεζές τους ή τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Όλα τα κόμματα είπαν το μεγάλο ΝΑΙ. Να θυσιαστεί ένα μεγάλο κομμάτι του λαού! Από εκεί πέρα αλλάζουν ρόλους για να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς...
Πηγή