Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σου στέρησαν ΚΑΙ τη θάλασσα ρε ανθρωπέ μου και δεν αντιδράς! Εχεις καταλάβει τι σου συνέβη;

Κι όμως αν εξαιρέσεις βλαχοδημάρχους και πολιτικάντηδες που αντιδρούν για χάρη της κάμερας δεν άνοιξε ρουθούνι. Εξίσου θανατηφόρα με την μόλυνση που προκάλεσε η Αγία Ζώνη και η συμπεριφορά του αρχιράπερ υπουργού Κουρουμπλή ο οποίος τάχει 400 και “βλέπει” καλύτερα από Ινδιάνο ιχνηλάτη.


Ο Κουρουμπλής είναι μια εστία πασοκομόλυνσης από μόνος του. Πρόκειται μάλιστα για χαρακτηριστική περίπτωση Ελληνα πολιτικού-μαζί με τους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στον πλανήτη. Οι Ελληνες πολιτικοί και οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι προκαλούν τεράστια καταστροφή στο οικοσύστημα του πλανήτη.

Και καλά αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και πληρώνονται από σένα το κορόιδο γι΄αυτό. Εσύ, όμως ο έλλογος πολίτης, πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο κιοτής, παθητικός, αφημένος;

Και γι΄αυτή τη φυλακή που σου επέβαλλαν δεν άνοιξε ρουθούνι. Για την ζωή που σου στέρησαν δεν αντιδράς; Σε χώσανε ακόμη πιο μέσα στο πάτο με το μαζούτ αφού πρώτα σου επέβαλλαν κάθε είδους φόρου κι εσύ συνεχίζεις να μην αντιδράς;

Ακόμη κι αν ήσουν βάτραχος θα είχες πηδήξει από την κατσαρόλα. Αλλά είσαι βατραχάνθρωπος, δειλός και παρατημένος.

Είσαι ένας αριθμός φορολογικού μητρώου και τίποτε παραπάνω. Μια μονάδα είσπραξης εσόδων για το διεφθαρμένο κράτος. Τίποτε παραπάνω.

Σου στέρησαν ΚΑΙ την θάλασσα ρε κακομοίρη, το πήρες χαμπάρι; Κουνήσου ρε δύστυχε, ξύπνα!

Οπου νάναι θα σηκωθούν οι νεκροί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους καθώς παρατηρούν σοκαρισμένοι την απάθεια των δήθεν ζωντανών Αθηναίων με το μυαλό-μαζούτ.


Huge ecological disaster after tanker sinks off Salamis island in Saronic Gulf on Sep. 12, 2017 / Ρύπανση απο πετρελαιοειδή σε ακτή Σελίνια της Σαλαμίνας μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη 2 στις 12 Σεπτεμβρίου, 2017.

ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.

Γιατί σε καίνε και σε πνίγουν στο μαζούτ ;