25 Σεπ 2017

Όνειρα φθινοπωρινής...αυτοδυναμίας


Στην έρευνα της metron analysis για την εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'',στο ερώτημα για τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό ο Κυριάκος συγκεντρώνει ποσοστό 25% έναντι 13% του Τσίπρα, αλλά το 43% απαντά «Κανένας».

Το 75% κρίνει ως αρνητικό το έργο της κυβέρνησης και το 71% έχει αρνητική γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο Τσίπρας.

Στον αντίποδα, το 64% έχει αρνητική εντύπωση για την αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ και το 59% αρνητική γνώμη για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του ο Μητσοτάκης.

...στην πρόθεση ψήφου στην τρίτη θέση βρίσκεται η... Δημοκρατική Συμπαράταξη  :

Ούτε για φτύσιμο...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ,Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ,Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ''ΚΟΜΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ,''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ'',ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ THN ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ. ΜΑΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ...



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :



ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.