Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τουριστικά φιλέτα και θέρετρα στην Κέρκυρα εξαγοράστηκαν από την Goldman Sachs και εβραϊκά κεφάλαια

Τα ίδια εβραϊκά κεφάλαια έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και σε άλλα τουριστικά μέρη της Ελλάδας με σκοπό να εκμεταλλευτούν και τον ελληνικό τουρισμό.


Το ιστολόγιο Α.Τ. έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο ''κύριο'', με τη δημοσίευση τις 22 Μάρτη του 2013 :


ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ   (Διαβάστε το)

Στην περιοχή από όταν μαθεύτηκε ποιός είναι ο αγοραστής τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και της θολοκουλτούρας (Συριζα) που έκαναν τόσο χαμό πρώτα και το έπαιζαν οικολόγοι, τώρα το περνάνε στα ψηλά και αρχίζουν να ρίχνουν ηττοπάθεια στο λαό... " Ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ότι μπορεί να βγει και σε καλό, κτλ"...

Το φαινόμενο να κρίνεται συμφέρουσα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά, περνάει στο Ντούκου. Στο ντούκου και το τίμημα 36,5 ευρώ το μέτρο συν ΦΠΑ. Ούτε χέρσο χωράφι δεν κάνει τόσο φτηνά.


Ο Εβραίος George Rohr, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της NCH Capital που αγόρασε το τουριστικό φιλέτο του Ερημίτη στην Κέρκυρα. Την εταιρεία διοικεί μαζί με τον επίσης Εβραίο κουνιάδο του Tabacinic.

Κανείς δεν κατάλαβε πως ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο μεγάλο φιλέτο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη μόνο ένας αγοραστής. Ουδείς γνωρίζει...

Ο George Rohr με ραβίνους της φανατικής εβραϊκής οργάνωσης Chabad Lubavitch
Στόχος του Rohr είναι να δημιουργήσει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα οι οποίες θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που διαμένουν σε βίλες που βρίσκονται στην περιοχή. Άρα στοχεύουν να πλήξουν τα κέρδη του ντόπιου πληθυσμού.

Ο πατέρας του George Rohr, ο Sami Rohr είχε πει στον γιο του την μέρα του Μπαρ Μιτζβά του: «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί».

Κοντά στο φιλέτο που νοίκιασε για 100 χρόνια ο Rohr έχει τεράστια πολυτελή βίλα ο λόρδος Jacob Rothschild και όπως είπε ο πατέρας του Rohr, τον εκτιμούν πάρα πολύ τον αυτοκράτορα των τραπεζών...


Ο Ερημίτης είναι ένα μέρος απίστευτης ομορφιάς. Ένα παρθένο μέρος.. Θα το εκμεταλλευτεί ΕΝΑΣ για να πάρει το ψωμί που βγάζουν οι ντόπιοι από τον τουρισμό και αν προσλάβει κάποιους απ' αυτούς θα τους δίνει βασικό μισθό στην καλύτερη. Θα δουλεύουν οι Κερκυραίοι στο μέρος τους για λίγα ευρώ.


Οι Κερκυραίοι  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ σθεναρά ,Διαβάστε και ΕΔΩ
Και για τις προσπάθειες της ...ΑΛΛΗΣ μεριάς  ΕΔΩ


Τα ξενοδοχεία Χανδρής έχουν εξαγοραστεί απ' τα κεφάλαια της εβραϊκής εταιρείας Oaktree και της Goldman Sachs, αλλά για να μην αντιλαμβάνονται οι ντόπιοι ότι τα εβραϊκά κεφάλαια αγοράζουν τις μεγάλες μονάδες του νησιού λένε ότι το διευθύνει ο όμιλος Σάνη του Ανδρεάδη.Η καταγωγή των ιδρυτών και των αφεντικών της Goldman SachsΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :


Το Επτανησιακό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ: Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι τεχνητό κατασκεύασμα και προτείνεται να διασπαστεί ! ! ! !

Πηγή
Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.