Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Χρόνο με το χρόνο αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος και η κυβέρνησή του στην οποία δίνουν ολόψυχα συγχαρητήρια ο Γερούν Ντάισεμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί θα γίνεται όλο και πιο μικρή κηλίδα στον πλανήτη.

Πλησιάζει η ώρα που θα απλά θα παραδώσουμε τα κλειδιά στον Ερντογάν τού μέλλοντός μας και τους αλβανούς εθνικιστές. Αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος δεν μπορεί να έχει διαφορετικό μέλλον. Έρχονται τα τουρκαλβαναριά...

Γόνοι πολιτικών οικογενειών, άψητοι και ανερμάτιστοι στην εξουσία, επέλεξαν με κριτήριο την διατήρηση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους, των συμμοριών, του δημοσίου την πιο καταστροφική λύση για την χώρα. Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.  Το έργο δηλαδή του πατρός Παπανδρέου τον οποίο μιμείται σήμερα, θλιβερά και αφόρητα ο Τσίπρας…

Η συνέχεια ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος δεν μπορεί να έχει διαφορετικό μέλλον. Τώρα βρίσκεται στο σημείο που αποτελεί τον τουριστικό σκουπιδότοπο του πλανήτη. Ολοι οι φτωχιμπινέδες τουρίστες της ντομάτας και του κάμπινγκ θα πλακώνουν στην Ελλάδα, παρέα με τους Κινέζους που ψάχνονται να πολιτογραφηθούν Ευρωπαίοι. Χρόνο με το χρόνο αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος και η κυβέρνησή του στην οποία δίνουν ολόψυχα συγχαρητήρια ο Γερούν Ντάισεμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί θα γίνεται όλο και πιο μικρή κηλίδα στον πλανήτη.

Μικρή, μολυσμένη και αδιάφορη. Τέλος!


Oχι! Ακόμη δεν πιάσαμε εθνικό πάτο. Πλησιάζει όμως η ώρα που θα απλά θα παραδώσουμε τα κλειδιά στον Ερντογάν του μέλλοντός μας και τους Αλβανούς εθνικιστές.


Τα τελευταία χρόνια το Αλβανικό κράτος λειτουργεί, όντας ως ένας «δούρειος ίππος» του Ρ.Τ.Ερντογάν επί ευρωπαϊκού και βαλκανικού εδάφους.

Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε πως Αλβανοί και Τούρκοι αποτελούν οικογένεια. Τώρα όμως, ένας άλλος Αλβανός πολιτικός δήλωσε πως το 60% των Ελλήνων είναι... Αλβανοί (!) σε μία προσπάθεια να υψώσει το γόητρο του εθνολογικού «σιναφιού» του.

Ειδικότερα, ο Ταχίρ Βελίου, επικεφαλής εξτρεμιστικής οργάνωσης που ονειρεύεται τη «Μεγάλη Αλβανία», προέβη σε δηλώσεις, αντιδρώντας στις θέσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος έκανε μια τολμηρή δήλωση σε συνέντευξή στην ελληνική δημόσια τηλεόραση.

«Η χθεσινή δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, είναι μια γελοία δήλωση ενός εκπροσώπου μιας τεχνητής χώρας, όπως είναι η Ελλάδα, η οποία αν και είναι, άδικα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, κυρίως τους Αρβανίτες και τους Αλβανοτσάμηδες», δήλωσε ο Βελίου.

Ο Βελίου απάντησε, επίσης, στον Κοτζιά, ο οποίος δήλωσε ότι η ελληνική μειονότητα πρέπει να αναγνωρισθεί, όπου και αν βρίσκεται, σε όλη την (αλβανική) επικράτεια :

«Εάν ο κ. Κοτζιάς εκτιμά ότι η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος, τότε αν ενεργήσει για να μας πείσει, ας εφαρμόσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, ας αναγνωρίσει τα δικαιώματα των Αρβανιτών και των Αλβανοτσάμηδων, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 60% του σημερινού πληθυσμού της Ελλάδας.(Το «υπόλοιπο» 40% δεν γ@μεί βρωμόκωλους οπότε ας την ψάξει αλλού)
Στη συνέχεια, ας συνεχίσει με την αναγνώριση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στους Αλβανοτσάμηδες, να αποζημιώσει για τη ληστεία με τη βία της ιδιοκτησίας, τον επαναπατρισμό των βίαια εκτοπισμένων πληθυσμών, την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αλβανοτσάμηδων, το δικαίωμα της οργάνωσης εξουσίας και διοίκησης και της αλβανικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας, χρηματοδοτώντας την εκπαίδευση στην αλβανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα και την προετοιμασία του εδάφους για το τελικό καθεστώς της αρχής της αυτοδιάθεσης και το δικαίωμα της από-αποκοικιοποίησης των 15.674 τ.χ. αλβανικού εδάφους που βρίσκεται υπό την κατοχή της Ελλάδας»,δήλωσε ο Βελίου.

pronews
Πηγή

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" ...: