24 Μαρ 2017

Εξοντώνουν τον λαό επικαλούμενοι «συλλογική ευθύνη»


Από την ώρα που οι «ελληνικές» κυβερνήσεις έσυραν την χώρα στην κόλαση των μνημονίων, άρχισε μια λυσσαλέα προπαγάνδα περί της δήθεν συλλογικής ευθύνης του ελληνικού λαού για την καταστροφή του. Κατηγορήθηκε και κατηγορείται σαν «ανίκανος», «τεμπέλης», «άχρηστος»,«καλοπερασάκιας»,«αδιάφορος» και σαν υπαίτιος κάθε κακού. Επίσης κατηγορείται ότι για πολλά χρόνια «καλοπερνούσε με τα λεφτά που του έστελναν οι Ευρωπαίοι πολίτες», παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι δούλευαν τις περισσότερες ώρες μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, τις περισσότερες μέρες του χρόνου και αμείβονταν με τους χαμηλότερους μισθούς. Αυτά συνέβαιναν στις εποχές της «καλοπέρασης»!

Αυτή η προπαγάνδα, η πρωτοφανής σε έκταση, ένταση και διάρκεια, έχει σαν σκοπό να δημιουργήσει στον ελληνικό λαό τύψεις και ενοχές και να τον βυθίσει σε μια ολοκληρωτική εσωτερική συντριβή θρησκευτικού τύπου, ακριβώς όπως η μεσαιωνική καθολική εκκλησία καθιστούσε υπεύθυνο κάθε «αμαρτωλό» για τα βάσανά του, και παρουσίαζε το κάψιμο στην πυρά σαν εξιλέωση για τις αμαρτίες του μέσα από ένα auto-da-fé, μια «θεάρεστη» πράξη πίστεως.

Οι βρωμεροί που γέννησαν και ενορχηστρώνουν αυτά τα ψέματα ξέρουν ότι, ένας άνθρωπος ή ένας λαός που βασανίζεται από συμφορές και θεωρεί υπεύθυνο τον ίδιο του τον εαυτό, δεν μπορεί να αντιδράσει. Αυτό θέλουν.

Αυτή η προπαγάνδα, επίσης αποσκοπεί στο να πείσει τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης ότι οι «άχρηστοι Έλληνες» ευθύνονται για την μοίρα τους, αλλά και για τα δεινά που έρχονται γρήγορα στις δικές τους, «ευημερούσες» κοινωνίες.

Στοχεύει, πάνω απ’ όλα, στο να καλύψει την ολοκληρωτική ευθύνη των διεθνών δολοφόνων και των ντόπιων πολιτικών δούλων τους για την δυστυχία του ελληνικού λαού,

15 Μαρ 2017

Αυτό που μένει είναι ο Ελληνισμός να παρουσιάσει τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.


Αυτό που παρακολουθούμε είναι απλώς οι τελευταίες αναλαμπές πριν το αναπόφευκτο γι'αυτή τη''Νέα Τάξη''. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορεί πια να βελτιωθεί η κατάστασή τους. Το πολύ να επιταχυνθεί το τέλος τους. Μπορεί οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι τους να συνεχίζουν τη βρωμοδουλειά τους, αλλά τα όπλα τους δεν είναι δυνατόν να ανακόψουν την επίθεση των λαών, πόσο μάλλον την επίθεση του Eλληνισμού, που θα τους ισοπεδώσει.

Πήραν τα λεφτά όλου του πλανήτη και φτωχοποίησαν τους λαούς για να τους βάλουν, γι'άλλη μια φορά, να σκοτωθούν μεταξύ τους, αλλά ούτε καν πλησίασαν στο να το πετύχουν. Το σύστημά τους έχει ήδη καταρρεύσει, αφού ο πολιτισμός έχει εξαπλωθεί παντού και οι λαοί είναι συμφιλιωμένοι μεταξύ τους. Αυτό που μένει είναι ο ελληνισμός να παρουσιάσει την λύση, τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.

Ποιος δε βλέπει οτι η προπαγάνδα τους με την ακροδεξιά και το μεταναστευτκό έχει αποτύχει παταγωδώς; Η γκλαμουριά και η σόουμπιζ που κάποτε άστραφταν, δεν απηχούν πια σε κανέναν. Στρακαστρούκες μπροστά σε υπερόπλα βάζουν. Ο πολίτης δεν θαμπώνεται από τα φτηνά σόου. Αυτοί όμως θα συνεχίσουν να τα δείχνουν, γιατί έτσι τους αρέσει. Εξάλλου αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Βάλτε ΣΚΑΙ, για να δείτε και στην πράξη τι εννοοώ...

Φορτώνουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και με πρόσφυγες, ανεβάζουν τα ποσοστά της ακροδεξιάς και της αριστεράς και, προς μεγάλη τους απογοήτευση, δεν κουνιέται φύλλο. Οι Έλληνες υπομένουν καρτερικά και προετοιμάζονται σιωπηλά...

Συνεπώς από εμάς εξαρτάται. Από την ωριμότητα και την αποφασιστικότητά μας. Πιστέψτε το, ας το πιστέψουμε όλοι μας. Από τους Έλληνες εξαρτώνται όλα πλέον. Όπως για χάρη του θεϊκού σχεδίου οι Έλληνες έμειναν στη σκιά για αιώνες, πρέπει τώρα για τον ίδιο λόγο να βγουν στο φως. Να θυμίσουν και στους υπόλοιπους οτι το σχέδιο ήταν ο πολιτισμός να πάει σε όλους και όχι να γίνει εργαλείο για λίγους επιτήδειους για να αιματοκυλίσουν τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

5 Μαρ 2017

Οι "κυνηγοί" είναι θέμα χρόνου να γίνουν "θηράματα".

Τώρα, που στην πραγματικότητα ο ελληνισμός απελευθερώθηκε, αυτοί οι βλάκες πηγαίνουν μέσα στον Λαβύρινθο αυτόν να "κυνηγήσουν" τον Δράκοντα ...Να κυνηγήσουν αυτόν, που ως Έλληνας μπορεί να πετάξει ψηλά σαν "αετός" και ως χριστιανός είναι πιο δυνατός από τον σιωνιστικό εισβολέα "όφι ...Αυτόν, που μπορεί να τους "βλέπει" όταν δεν τον "βλέπουν" και μπορεί να τους διαλύσει αν "συναντηθούν". Δεν έχει καν την ανάγκη να μετακινηθεί από τον Λαβύρινθο. Δεν έχει καν την αγωνία τού πολεμιστή μπροστά σε ένα πεδίο μάχης, στο οποίο θα διεκδικήσει τη δόξα ..."Αραχτός" είναι και τους περιμένει στην πιο εύκολη "ενέδρα" όλων των εποχών. Άδεια είναι πλέον η ελληνική φωλιά. Ο δράκων είναι στον "αέρα" και έχει αρχίσει να "μετράει" τους εχθρούς του ...Οι "κυνηγοί" είναι θέμα χρόνου να γίνουν "θηράματα".

Τζάμπα ταλαιπωρούνται οι σιωνιστές με τους σχεδιασμούς εις βάρος τής Ελλάδας.


Ο Δράκων δεν εξαρτάται πλέον από την τύχη τής Μητέρας του, γιατί απλούστατα είναι διασφαλισμένα τα πάντα. Ο ελληνικός λαός και να χτυπιέται σήμερα είναι άνευ σημασίας. Δεν μπορεί να πάθει τίποτε κι ούτε θα αφηνόταν ποτέ να πάθει κάτι άσχημο. Ο θηλυκός Θεός έτσι κι αλλιώς αθάνατος είναι. Τι θα τα κάνεις τα Έπη; Θα τα "σκοτώσεις", για να μην "παράγουν" Έλληνες; Τι θα την κάνεις την ελληνική κοινωνία; Θα την "κάψεις" με μια εθνοκάθαρση, για να μην "γεννά" νέους Έλληνες; Αυτό, το οποίο ήταν να κάνει η συγκεκριμένη παιδεία στη συγκεκριμένη κοινωνία πρόλαβε και το έκανε. Η νικητήρια Γνώση, η οποία καθιστά τον ελληνισμό θριαμβευτή έχει παραχθεί ήδη και έχει αρχίσει να παραδίδεται στους Έλληνες, για να αλλάξει ξανά η κλίμακα του Σχεδιασμού. Ο Δράκων έχει αρχίσει να πολλαπλασιάζει τα "κύτταρά" του. Θέμα χρόνου είναι να ξαναγίνει παγκόσμια Δωρεά και να βγει η ανθρωπότητα οριστικά από την Άβυσσο. Θέμα χρόνου είναι η ανθρωπότητα να "πετάξει" με τα "φτερά" του Δράκοντα στην κορυφή τού Άνω Κόσμου. .

Στο μεταξύ,