Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Για τη Μακεδονία και την Ελλάδα, Απελευθέρωση και Δημοκρατία


Τα ἔθνη δέν ὑποχωροῦν. Εἴτε ἔχουν δίκιο εἴτε ἄδικο, δέν κάνουν πίσω. Οἱ ράτσες δέν παραδίδουν ὄπλα. Οἱ λαοί δέν εἶναι ριψάσπιδες.

Όσοι προσπαθούν να φέρουν σε αντιπαράθεση τα εθνικά και τα οικονομικά θέματα, χαρακτηρίζοντας βλακεία τον λαϊκό ξεσηκωμό "για ένα όνομα", ενώ δεν ξεσηκώνεται για τα οικονομικά θέματα ξεχνούν ότι χωρίς ανεξάρτητη και δημοκρατική πολιτεία, η ευημερία των πολιτών είναι αδύνατη. Και αποδίδοντας στο πλήθος των συλλαλητηρίων τον χαρακτηρισμό του "εθνικιστή" και του "ναζιστή", αποκρύπτουν ότι είναι ο ίδιος λαός που μάχεται και για την απελευθέρωση από την οικονομική και πολιτική κατοχή.

Όλοι αυτοί οι φωτισμένοι γνώστες της γεωπολιτικής, που τα ξέρουν καλύτερα από το λαό, αγνοούν ή κάνουν πως δεν βλέπουν ότι ο αγώνας του λαού είναι αντιιμπεριαλιστικός- προσπαθεί να αντιμετωπίσει μία απειλή- και συνάμα απελευθερωτικός -θέλει να απελευθερωθεί από τις κατοχικές κυβερνήσεις και να πάρει πίσω όλα όσα του έκλεψαν με τη μέθοδο της υπερχρέωσης.

Κάποιοι ξεχνούν ότι κάθε υποχώρηση ανοίγει την όρεξη για περισσότερες παραχωρήσεις στις περιφερειακές και παγκόσμιες αποικιοκρατικές δυνάμεις.

Η απελευθέρωση και η ειρηνική συμβίωση των λαών της Βαλκανικής θα έρθει όταν εγκατασταθεί η δημοκρατία και φύγουν όλοι οι ξένοι στρατοί από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της. Κι αυτό προϋποθέτει θέληση και απόφαση κι όχι αποδοχή και υποταγή στην ανωτερότητα ττων υπερδυνάμεων. Αν η ιστορία γραφόταν έτσι, δεν θα είχαμε 1821 και 1940.

Οι λαοί του πλανήτη χρησιμοποιούνται, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι η εταιρειοκρατία είναι ο πραγματικός εχθρός τους. Όσο καιρό εξακολουθούν να προσβλέπουν ότι κάποιοι φωνακλάδες «εκπρόσωποι» θα λύσουν το πρόβλημα της εξαθλίωσης του πλήθους, το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ και οι συσχετισμοί κυριαρχίας δεν θα αλλάξουν.

Οι λαοί δεν θέλουν πολέμους. Η απληστία των οικονομικά ισχυρών που κατέχουν τις πολιτικές εξουσίες γεννούν πολέμους, καλλιεργώντας και χρηματοδοτώντας εθνικισμούς και θρησκευτικές διαφορές
.

Η δημοκρατία είναι το μόνο πολίτευμα όπου ο πολίτης είναι και οπλίτης. Είναι το μόνο πολίτευμα στο οποίο ο λαός αποφασίζει τους νόμους του, δικάζει, αυτοδιοικείται και υπερασπίζεται βωμούς και εστίες. Η εγκαθίδρυση δημοκρατίας πρέπει να συμπεριληφθεί στους στόχους του λαού, γιατί είναι ο μόνος δρόμος προς μια κοινωνία ελεύθερη και ευημερούσα και μία πατρίδα ανεξάρτητη. Είναι ο δικός μας μονόδρομος. Η δική μας ΤΙΝΑ(there is no alternative).


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ (χωρίς καμία αποζημίωση)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αλλιώς οι προσπάθειες μας θα είναι συφοριασμένες και αδιέξοδες.