Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Με όπλο την ελπίδα...

Σε όλη την Ευρώπη κάνουν λόγο για μια κυβέρνηση της μαφίας που ξεπουλά τον τόπο. Για αριβίστες του υποκόσμου που τσακίζουν στην φτώχεια ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού για να περνάνε καλά. Για "επενδυτές"… που οπλοφορούν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τους χαρίζει λιμάνια…Στην μικρή Ελλαδίτσα όπου έχουν πλακώσει όλες οι μαφίες Αλβανοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί, Πακιστανοί. Γι αυτό ο κοσμάκης είναι στην τσίτα. Αυτή είναι η κατάσταση η ελληνική. Αυτό είναι το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού.

Μήπως ο φίλαθλος κόσμος ζει μια αυταπάτη; Μήπως δεν είναι και τόσο τυχαίος ο φανατισμός των τελευταίων ετών; Μήπως κάποιοι ήθελαν με βιασύνη και ειδικά φέτος πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Και το λέμε αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Μακεδονία με απίστευτη επιρροή. Ένας σύλλογος ιστορικός και υπερήφανος. Ένας σύλλογος προσφυγικός, καμάρι της προσφυγιάς με παθολογικούς οπαδούς.

Ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, ένα πρωτάθλημα με πολλά οφ σάιντ, μπορεί να ξεχάσει πολλά μέχρι και συλλαλητήρια που ενοχλούν...να αναβιώσει διχόνοιες...πόσο μάλλον στην Ελλάδα της πνευματικής αναπηρίας. Ό,τι κι αν είχαν στο μυαλό τους δεν προχώρησε. Τους έκαψε ο Ιβάν! Τους φανέρωσε ο Ιβάν!......ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ : ΠΗΓΕΣ: 1 , 2 , 3
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΦΩΤΟ:Α.Τ.