Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Η Τουρκία δεν γκριζάρει πλέον, ενσωματώνει de facto....Αναγκαίο ένα Ελληνικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας όχι διακομματικού χαρακτήρα, αλλά αποφασισιτκού επιστημονικού ρόλου και με καθήκοντα στρατηγικών αποφάσεων, ανεξάρτητα από πολιτικούς συσχετισμούς.

Η Τουρκία δεν γκριζάρει πλέον σε Αιγαίο και Κύπρο, αλλά ευθέως επιχειρεί να ενσωματώσει πλήρως τις διεκδικήσεις της και στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρέπει οριστικά όσοι έχουν αυταπάτες, να αντιληφθούν ότι η ταχύτητα από πλευράς Ερντογάν, έχει αλλάξει πλήρως είπε στον 98,4 ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» Σταύρο Χριστακόπουλος. Η Τουρκία θα τραβήξει κι άλλο την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών είπε ο Σταύρος Χριστακόπουλος. Ο Ελληνισμός πρέπει να αντιληφθεί πως ούτε από τους συμμάχους, όπως οι ΗΠΑ, έχει να περιμένει πολλά ενώ σημειώνει με έμφαση ότι χρειαζόμαστε ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, όχι διακομματικού χαρακτήρα, αλλά αποφασισιτκού επιστημονικού ρόλου και με καθήκοντα στρατηγικών αποφάσεων, ανεξάρτητα από πολιτικούς συσχετισμούς.Νατοϊκή Ψυχολογική επιχείρηση η απαγωγή των δύο στον Έβρο


Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις, σχεδιάζονται στην ειρήνη και στον πόλεμο, και απευθύνονται προς ένα επιλεγμένο ακροατήριο, με σκοπό να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά του σε σχέση με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η ταχεία ένταξη της Βαρδαρίας στο ΝΑΤΟ αλλά ο σύντροφος Αλεξ και ο σύντροφος Κοτζιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι με το 70% του Ελληνικού λαού. Έτσι ο σύντροφος Ερντογάν ανέλαβε να βοηθήσει το ΝΑΤΟ.

Η απαγωγή του υπολοχαγού Μητρετώδη και του υπέρβαρου Λοχία ΕΠΟΠ Κουκλατζή, από τους Τούρκους ήταν μια σχεδιασμένη ψυχολογική επιχείρηση.

Ο σύντροφος Κοτζιάς στην ενημέρωση που έκανε στον Συριζαίο ρουφιάνο του Ερντογάν είπε, πως «επειδή η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση θα πρέπει να κλείσουμε σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο τα υπόλοιπα εθνικά θέματα και να προσανατολίσουμε όλες μας τις δυνάμεις και όλους μας τους πόρους στο θέμα των σχέσεων με την Τουρκία».

Αυτό είναι το «επιθυμητό αποτέλεσμα» για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
«Να κλείσουμε σύντομα και με τον καλύτερο» το ζήτημα της Μακεδονίας.

Για το λόγο αυτό ο αμερικανός Ανθύπατος «υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της διπλωματίας και την άμεση και ισχυρή δέσμευση των ΗΠΑ» και μας καθησύχασε ότι δεν ανησυχεί «για γεωπολιτικούς κινδύνους με τη μεγάλη στρατηγική έννοια». «Είναι σαφές για μένα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας είναι δεσμευμένος σε μια ισχυρή και σταθερή σχέση και βλέπουμε την Ελλάδα ως κρίσιμης σημασίας πυλώνα σταθερότητας, με τα Βαλκάνια».

Η Μακεδονία είναι το ζητούμενο.

Μη μασάτε. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. ΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο.

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ:Α.Τ.