29 Νοε 2019

Η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου.


Εαν καταλάβατε...είμαστε σε «πόλεμο».


Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης χθες. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Φαγιέζ Αλ Σαράντ στην Άγκυρα.

Η συνάντηση είχε διάρκεια 2 ωρών και ελάχιστα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για προφανείς λόγους.

Στην ανακοίνωση των Τούρκων αναφέρονται μόνο τα εξής:

24 Νοε 2019

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ



Γίνεται πολύ συζήτηση για τις πληρωμές με μετρητά: από πολλούς φίλους της ‘προόδου’, η πληρωμή με μετρητά αντιμετωπίζεται ως μία οπισθοδρομική συνήθεια, ένα απομεινάρι του παρελθόντος, ένα είδος φολκλορικής προκατάληψης. Σε αυτό προστίθεται, πάντα σύμφωνα με τους προοδευτικούς, ότι η πληρωμή με μετρητά βοηθά τη φοροδιαφυγή ή τουλάχιστον πως εξαλείφοντας τα μετρητά θα μπορεί να μειωθεί σημαντικά η φοροδιαφυγή.

Δηλαδή, επειδή οι κυβερνήσεις δεν καταφέρνουν να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και δεν βρίσκουν τον τρόπο για να εκπαιδεύσουν τον πολίτη να σέβεται την συνεισφορά στους δημόσιους λογαριασμούς, τι κάνουν λοιπόν; Τα βάζουν με όποιον πληρώνει με νομίσματα.

Αλλά ας προσπαθήσουμε να δούμε καθαρά.

Πρώτα απ’ όλα, ασφαλώς, δεν τιμά τους κυβερνώντες το γεγονός ότι αποδέχονται την ήττα τους εμπρός από τη φοροδιαφυγή. Πράγματι, για να μπορέσουν να την καταπολεμήσουν, αναγκάζονται να εισαγάγουν ένα μετρό που κτυπά την αυτονομία και την ελευθερία, καθώς και την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο της ιδιωτικής ζωής των πολιτών, ιδίως εκείνων που είναι τίμιοι. Οι οποίοι, πληρώνοντας όλα όσα πρέπει, βιώνουν ως ένα περιορισμό της αυτονομίας την υποχρέωση να πληρώνουν με μία ηλεκτρονική κάρτα. Αλλά και η ίδια η δικαιολογία της φοροδιαφυγής αποτελεί μία υπερβολή και μία ύποπτη εμμονή: Τόσους αιώνες που οι κάρτες δεν υπήρχαν, τα κράτη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κατάφερναν να συλλέγουν τα δημόσια έσοδά τους και ούτε έπαθαν κάτι επειδή κάποιοι φοροδιέφευγαν.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό ζήτημα είναι ότι τα μετρητά είναι εκπαιδευτικά. Πράγματι,

Αυτοί επωφελούνται και διοργανώνουν την λαθρομετανάστευση.-Τα δικαιώματα των οικονομικών μεταναστών είναι το τελευταίο έγκλημα των ισχυρών εις βάρος της ανθρωπότητας.- Ποιοι φοράνε το "προσωπείο" της "ευαισθησίας" και ποιοι είναι οι κρυφοί τους στόχοι;




Εδώ βρισκόμαστε. Οι προδότες οργάνωσαν στην εντέλεια τη διάλυσή μας κι εμείς λέμε: να τον ρίξουμε δημοκρατικά στις επόμενες εκλογές! …

Αν έχεις πατρίδα να υπερασπιστείς ως τότε!

Σε εποχές πολέμου η Δημοκρατία δεν είναι το καλύτερο σύστημα για να νικήσεις. Χρειάζεται Στρατηγός που θα σε υπερασπιστεί εσένα και την Πατρίδα. Αν περιμένεις να ομονοήσουν οι πολίτες και να φτιάξουν πατριωτικό κόμμα, για να πάρει τις εκλογές και να σώσουν τη χώρα….. την έχασες τη χώρα πατριώτη!

Κι όχι μόνο τη χώρα και σένα τον ίδιο.

Χρειάζεται δυνατός πυρήνας να παίρνει αποφάσεις, όχι ρεντίκολα – προδότες να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια όλη την ώρα. Ο Κούλης στο Λονδίνο για τένις, ο άλλος βόλτα για το Πολυτεχνείο και ο Έβρος σουρωτήρι! Δεν ξέρει κανείς πόσοι και ποιοι μπήκαν στη χώρα. Και τούρκικη ταξιαρχία να έχει μπει, κανένας δεν το ξέρει! Καθημερινά όλο το 24ωρο μπαίνει μέσα κόσμος.

Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε. Είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, αλλά έχω συνείδηση του επείγοντος και συναίσθηση της βαθιάς προδοσίας που τελείται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας.

Πηγή αποσπάσματος


Τα δικαιώματα των οικονομικών μεταναστών είναι το τελευταίο έγκλημα των ισχυρών εις βάρος της ανθρωπότητας. Ποιοι φοράνε το "προσωπείο" της "ευαισθησίας" και ποιοι είναι οι κρυφοί τους στόχοι;

Ιδιοκτήτες δεν είναι μόνον οι λαοί των ανεπτυγμένων κρατών. Ιδιοκτήτες είναι και οι υπόλοιποι λαοί. Οι λαοί των κρατών, που κάποιοι δεν τους αφήνουν ν' αναπτυχθούν και τους καταντάνε στο σημείο ν' ανεβαίνουν στον πρώτο "σκυλοπνίχτη" που θα βρουν μπροστά τους, για ν' ανακαλύψουν τη "Γη της επαγγελίας". Κάποιοι μετατρέπουν την ιδιοκτησία του "Χασάν" σε "Μπανανία", για να μπορούν να την εκμεταλλεύονται. Κάποιοι ενθαρρύνουν τον "Χασάν" να μεταναστεύσει για να μετατρέψει με την παρουσία του και τα άλλα κράτη σε "Μπανανίες".

Κάποιοι δηλαδή χρησιμοποιούν τον "Χασάν" με όλους τους δυνατούς τρόπους.

23 Νοε 2019

Οι όμορφες χώρες όμορφα καίγονται...



Με τον συγγραφέα του άρθρου που ακολουθεί έχουμε σημαντικές ιδεολογικο-πολιτικές διαφορές, αλλά δεν μπορούμε παρά να τον συγχαρούμε για την εξαιρετικά εύστοχη και τεκμηριωμένη προσέγγιση ενός προβλήματος, το οποίο εξαπλώνεται σαν καρκίνος με ευθύνη ανίκανων η κακόβουλων πολιτικάντηδων και απειλεί να μας καταστρέψει ως κοινωνία, ως λαό, ως έθνος... ΔΕΕ


Φαντάσου τη σκηνή: ένας Έλληνας πηγαίνει για να εξυπηρετηθεί σε γραφείο δημόσιας υπηρεσίας. Διαπιστώνει ότι η υπάλληλος είναι γυναίκα. Δηλώνει πως αρνείται να μιλήσει σε γυναίκες και ζητάει να τον εξυπηρετούν μόνο άντρες. Ποια νομίζεις θα ήταν η συνέχεια;

Φαντάσου, τώρα, τη σκηνή ανάποδα: μια γυναίκα να λέει “εγώ δεν μιλάω σε άντρες”. Ο νέος νόμος για την παροχή ασύλου απαντάει: το σεβόμαστε, θα ψάξουμε να σας βρούμε γυναίκα υπάλληλο και γυναίκα διερμηνέα! Να τι προβλέπει το άρθρο 77, παράγραφος 5:


Όπως βλέπεις, το επεκτείνει σε κάθε περίπτωση, και όταν ο αιτών είναι άντρας.

Με ένα νόμο κι ένα άρθρο, η βάση του νομικού μας πολιτισμού καταργήθηκε.

Το συνειδητοποιούμε; Δεν είναι ρατσισμός αυτό;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ & ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ


Σας βρωμάει κάτι; Οχι ακόμη. Είναι γιατί συνηθίσατε στο βόθρο. 5,000 λαθρο-μετανάστες σε κλειστές δομές!




Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΕΚΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟ


Ολα γύρω σας, σας φαίνονται φυσιολογικά; Εγώ δεν βλέπω τίποτα νορμάλ.

Βλέπω ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς κατώτερους των περιστάσεων. Στα ΜΜΕ ακούγονται πάλι αυτοί που χρεοκόπησαν με σχέδιο τη χώρα, οι ανάδοχοι και οι διάδοχοι. Μέχρι και ο Καραμανλής θέλει να γίνει ΠτΔ!

Βλέπω την αντιπολίτευση να συνδράμει αμήχανα ή στέλνοντας αλλού τη μπάλα για να μη βλέπει ο Έλληνας όσα συμβαίνουν. Ολοι τον θέλουν στη πρέσσα και στον ύπνο.

Υπάρχει φανερή διαφθορά και διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, οριζόντια και κάθετα. Οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Η πραγματική πληροφόρηση είναι ελάχιστη.

21 Νοε 2019

Το «Προφανές Πεπρωμένο» του Ελληνισμού


«Δούλος είναι εύκολο να γένη τις, όταν θέλη. Αυθέντης είναι δύσκολον. Επιθυμούμεν ειρήνη; Ας τρέξωμεν εις τα όπλα».                                                         -Δημήτρης Υψηλάντης-



Ο ελληνισμός, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ζει ξανά ημέρες όπου είναι «πλήθος τ’ άσχημα» και «τ’ άδεια αφέντες», όπως έλεγε ο Παλαμάς. Οι εθνικοί κίνδυνοι είναι γιγαντωμένοι και οι ξένοι βυσσοδομούν. Εκβιάζουν, πιέζουν, δωροδοκούν και θεωρούν ότι είναι τα χώματά μας έτοιμα για παράδοση και πώληση.

Αυτή την εντύπωση τους δίνουν δουλικότατα οι προσκυνημένες φραγκολεβαντίνικες ελίτ, που πρωτοστατούν στην υπονόμευση του εθνικού φρονήματος και στην περιφρόνηση της εθνικής μας φυσιογνωμίας.

Η Τουρκία, ένοχη εθνοκάθαρσης, κατοχής, εποικισμού και κυνικών εγκλημάτων, επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» την διχοτόμηση του Αιγαίου με το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας», να διαλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία και να επιτύχει την σμίκρυνση του συνόλου του εθνικού μας χώρου.

Κυοφορούνται πολύ σοβαρά πράγματα, τα οποία περνούν εντελώς υποβαθμισμένα από τα ελεγχόμενα μεγαλοκάναλα και την κατευθυνόμενη ενημέρωση των εφημερίδων που στοχευμένα δημιουργούν την αίσθηση ενός «Προφανούς Πεπρωμένου» για την χώρα…

Η φράση «Το Προφανές Πεπρωμένο», που έμεινε ιστορική, επινοήθηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζων Ο’ Σάλιβαν, τον Αύγουστο του 1845. Αναφερόταν στον εποικισμό του Φαρ Ουέστ και στην σταδιακή εξολόθρευση του ιθαγενούς πληθυσμού της Αμερικής. Λες και η επικράτηση των Ευρωπαίων εποίκων ήταν το αποτέλεσμα "θεϊκής εντολής".

Ένα παρόμοιο κλίμα για την μοίρα των νεοελλήνων-ιθαγενών καλλιεργείται και διαχέεται εντέχνως, λες και είναι νομοτελειακό στους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους ν’ ανήκει η στεριά μας και στους Τούρκους, η θάλασσά μας. Η σιωπηλή αποδοχή της ξένης Επικυριαρχίας κάνει δραματικά επίκαιρα τα λόγια του Υψηλάντη: