23 Δεκ 2019

Μη σας κορο'ι'δεύουν...35 εκατομμύρια "επενδυτές" έχουν προγραμματιστεί για τον Ελλαδικό χώρο...Ελλάδα και Ελληνισμός αντιμετωπίζουν τον έσχατο κίνδυνο!

Κ.Γρίβας . Τα λέει έξω απο τα δόντια :





Μόνο 68.000 επενδυτές ;...

Σύμφωνα με νέα, εμπιστευτική, έκθεση της ΕΕ στην οποία αναφέρεται στην έντυπη έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Die Welt, από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εισήλθαν στην ΕΕ συνολικά 70.002 λαθρομετανάστες. Πρόκειται για έναν αριθμό αυξημένο κατά 46% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι όταν είχαν καταφθάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος 47.847 άνθρωποι.

Τους περισσότερους νεοαφιχθέντες από την Τουρκία φέρεται να καταγράφει η Ελλάδα με σχεδόν 68.000 ανθρώπους ενώ ακολουθούν η Ιταλία με 1.803, η Βουλγαρία με 197 και η Κύπρος με 261.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως επισημαίνει η Welt, ότι η συντριπτική πλειονότητα των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα δεν προέρχεται πλέον από τη Συρία (14%), αλλά από το Αφγανιστάν (30%). Ακολουθούν πολίτες από το Πακιστάν (9,5%), το Ιράκ (8%) και την Τουρκία (5%).

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση,
οι προσφυγικοί καταυλισμοί στα ελληνικά νησιά είναι στο μεταξύ υπερπλήρεις. Στους καταυλισμούς ζουν σήμερα πάνω από 40.000 άνθρωποι ενώ υπάρχουν υποδομές μόλις για 8.530.


      ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ - ΤΡΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ !!! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ !!! ΕΞΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΣΤΟ... ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ, ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ, ΕΙΧΑΝ... ΣΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ !!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙ !!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !!!


      Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.



      Έτσι - Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ - επέρχεται η ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ λοβοτομημένε ραγιαδάκο μου. Η χώρα σου, υπέκυψε...


      Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.



                Δεν πειράζει.Έχουμε πολλά ...στρατόπεδα άδεια...

      ΠΗΓΕΣ: 1 , 2 , 3 , 4
      ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.